@BiliyormBununAdı_AŞK Aslında Türk değil de Allah korkusu olan birine güvenilmeli. işin içine Türk girdiyse başka milletlerden olma ihtimalinden dolayı mı? insanlar bilmedikleri tanımadıkları şeylerden korkarlar.
@Musti423 türk erkeğini soruyor Arap ya da Müslüman demiyor soruyu farklı yere çekmeyin. Hıristiyanda Allah korkusu yok ama vicdan var mesela aşk heryer de aşk acı her yerde aynı
Sonuçta Türkiyede yaşıyoruz. Erkeğe/kadına güveniyor musun diye sorabilirdi. Türk detayı geldiği için işin içinde farklılık olduğunu düşündüm. Şimdi Türk kadınının güvenilmezi de var güveniliri de var.
Kusura bakma, yanlış satıra yazmışım yorumu sana denk gelmiş. bende merakımdan sordum. işte güvenilmez bir altyapı. Evet güveniyorum diye oylamıştım ama geri alıyorum. Türk kadınlarına mı kızlarına mı güvenilmez arkadaş. O kendi beynindekini bulmaya çalışır, adam da kendisi gibi çıkar. Bu kadına kazık atar, sonra kadın üzülür. sonrada Tüm erkekler kötü bozuk der. Sen öylesini seçmeye devam et. Hayatta güvenilmez size. Gidin yanlışları yapın durun. Sonra AĞLAMAYIN. Daha yazmayacam merak etme.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hayatımda kimseye güvenmiyorum
kim güvenir baksana buraya oto pazarı gibi :)
Irktan bağımsız kimseye güvenmiyorum en çok erkeklere
Selam, açıkca söylemek gerekirse fazla güvenim yok.
Evlenecek kadar değil de bazılarına güveniyorum herkes ş-erefsiz değil sonuçta
Kimseye güvenmiyorum ırkla alakası yok
Kendime bile güvenmiyorum güvenmem de
Erkek milletine zerre güvenmem 💅🏻
Hayır güvenmiyorum
Kadınım diyorsa güveniyordur sevgili falan bilmem
@BiliyormBununAdı_AŞK Aslında Türk değil de Allah korkusu olan birine güvenilmeli. işin içine Türk girdiyse başka milletlerden olma ihtimalinden dolayı mı?
insanlar bilmedikleri tanımadıkları şeylerden korkarlar.
@Musti423 türk erkeğini soruyor Arap ya da Müslüman demiyor soruyu farklı yere çekmeyin. Hıristiyanda Allah korkusu yok ama vicdan var mesela aşk heryer de aşk acı her yerde aynı
Sonuçta Türkiyede yaşıyoruz. Erkeğe/kadına güveniyor musun diye sorabilirdi. Türk detayı geldiği için işin içinde farklılık olduğunu düşündüm.
Şimdi Türk kadınının güvenilmezi de var güveniliri de var.
@Musti423 zaten ben de kadınım dediğine güveniyodur dedim
Sen güveniyor musun? Erkeğine?
Sorunun cvbini verdiğimi düşünüyorum size iyi günler 👋🏻
Cevap bu değil. ama güvenmediğini düşünüyorum.
@Musti423 soru size ait değil neyi uzatiyorsunuz anlamıyorum
Kusura bakma, yanlış satıra yazmışım yorumu sana denk gelmiş. bende merakımdan sordum.
işte güvenilmez bir altyapı. Evet güveniyorum diye oylamıştım ama geri alıyorum.
Türk kadınlarına mı kızlarına mı güvenilmez arkadaş.
O kendi beynindekini bulmaya çalışır, adam da kendisi gibi çıkar. Bu kadına kazık atar, sonra kadın üzülür. sonrada Tüm erkekler kötü bozuk der.
Sen öylesini seçmeye devam et. Hayatta güvenilmez size. Gidin yanlışları yapın durun. Sonra AĞLAMAYIN.
Daha yazmayacam merak etme.
Hayır