Ülkede bu tiplemede tekbir katil görmedim, katillerin ideolojisi ve tipleri hep aynıdır.
Dövmeli, alkollü, keş, dinsiz züppelere kadavra olmayın
Ülkede bu tiplemede tekbir katil görmedim, katillerin ideolojisi ve tipleri hep aynıdır.
Dövmeli, alkollü, keş, dinsiz züppelere kadavra olmayın
Şu iki kızı öldüren semih çeliğin videosu çıktı ortaya. Bu olay yeni duyulduğunda herkes düzgün birini sevseymiş kız dedi. Ama videoya baktığında normal görünen ne dövmeli ne de ense traşlı birini görüyorsun. Bu işler belli olmuyor hiç🙃
Ama dinsiz ateist satanistin teki, bunu kızda çok iyi biliyordu. Sen hiç yukarıda ki bir tipte katil gördün mü bu ülkede? Hayır.
Umarım hangi tipte olursa olsun kimse yapmaz böyle bir canilik. Neyse iyi geceler🎀
bunun da skı başka kızları görünce kalkmıyor mu sonuçta? Hiçbirini istemem. Erkolar aldatır gözüme kaşıyla dudagıyla burnuyla her yeriyle aldatırlar. Eş olmak çok zordur. Peygamber bile aldatır hocalar da başka kadınlara bakar illaki. Kur'an kadına bakmayın demiş nu çok zor bir şey yapabılen hiçbir erkek yoktur dünyada. O zaman benim gözümde bunlar da kötü.
Knk katil gözüne kimi kestirirse öldürür yolda gördüğü biride olabilir amaçsızlar bi amaçları yok öldürmek için, yani illa erkek arkadaşı değil, bir kızı beğenir peşine takılır günler sürer belki seneler ama unutmuyorlar, kızın hiç haberi bile olmasa, ama kafaya koymuşsa illa kıza bişey yapar ya da gördüğü birine bu dışıardan bazen hiç belli olmaz yani.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun
Çok güzel. Bu saydığınlardan uzak durulmalı, zaten biraz o kişinin ilgi alanına ve çevresine bakılınca belli oluyor, bundan cacık olur mu olmaz mı
Cevap
4Cevap
.. Bir insanda merhameti arayın hoşgörülügü arayın saygıyı arayın vefayı arayın bu kadar..
Bir erkeğin düzgün ve doğru biri olduğunu nasıl anlarız peki
Bu dediklerin çok doğru vallahi bu pp ismin bi marka bugün Fuarda da ziyaret ettim
Kızlar küfür eden hakaret eden içki içmeyi maharet sayan saçma sapan şeyler konuşan tiplere aşık oluyor onlar ilgisini çekiyor nedense.
6 yaşında kızla evlenen de böyle bir tipti. Her meşrepten çürük yumurta var. Önemli olan düzgün insanı bulabilmek.
İşine gelince inandın tabii, o sakallı hocayı tanımıyorum ama 6 yaşındaki kızla evlilik yalanı kemalist ve ateistlerin propagandasıyla inandır. Bunun neresi 6 yaşında?
Bu adam tutuklandı. Türk yargısına güvencim tam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?