Eğer denediyseniz bu süreçte kendinizi nasıl hissetdiniz, ilişkilerinize nasıl bir etkisi oldu?

Eğer denediyseniz bu süreçte kendinizi nasıl hissetdiniz, ilişkilerinize nasıl bir etkisi oldu?

Neysem oyum herzaman kimse için değişmem, taklit etmekle işimiz olmaz. Hoşlandığım birine ayak uydururum ama kendi istediklerimi yaparım, bu taklit olmaz. Günlük hayatta/birini etkilemeye çalışırken her zaman kendiniz olun. Çünkü taklit uzun süre devam ettirilemez ve sıkıcı hale gelir. Çok ilgi gören sevilen birine benzemeye çalışmayın, onların karakteri ve davranışları size uymaz ve yapmacık durursunuz. Kendiniz olun, dünya özgün insanlara hayran kalır. Bu arada, sende de son zamanlarda bir şeyler değişmiş gibi geliyor ama tam çözemedim.😄
Valla sadece sen değil , sitede bot gibi takılanlar bile cıvıl cıvıl olmuş, eskiden tam yapay zeka havasındaydılar. Ne olduysa bir haller gelmiş hepsine 😃 seni hep moda stil etiketlerinde görürdüm , şimdi farklı sorularla karşıma çıkıyorsun. Değişmişsin sen, ama bir tatlılık, sempatiklik, çekicilik gelmiş bu aralar. Hayırdır kimi etkilemeye çalışıyoruz? 😄
Diğerleri nasıl davranıyor kendi bilir ama ben sadece moda still soruları açmıyordum ki, profilime baksanız karışık sorularımdan benim tavrımın karakterimin aynı kaldığını görürdünüz. Bu benim doğal halim kimseyi etkilemeye çalıştığım yok vallahi. Hem ben ne yapıyorum ki , etkilesin? Bu terimler de nerden çıkıyor şaşırdım doğrusu 🤦🏻♀️😂
Hiçbir şey yapmamışsın meğer, ben başta farklı düşünmüştüm.😂 Neyse, sana iyi eğlenceler. Doğal halin buysa söyleyecek bir şeyim yok. Bu arada, iki aydır dikkatimi çekiyordun sen ve birkaç üye. İyi günler dilerim.😊
Bunu denedim ama ne amacım birini etkilemekti ne de yaptığım taklit etmek. Sadece hesabımı güzelleştirmek belli bir sistemde, temada götürmek istedim olmadı. Çünkü bu ruhuma ters. Benim net çizgilerim belli kategorilerim yok. Kitap mesela. Bir kitaba sığamam. Binbir hobim ve ilgi alanım varken bu çok zor
Taklit maymun işidir bebeğim.😂Başkasıymış gibi davranmaya ihtiyacım yok çok şükür. O kadar düşenlere de allah yardimci olsun işleri zor😂
Onların işi bu güzelim, zorlandiklarini sanmiyorum hayatları yalan😂
Tesekkurler bebegim
Doğal davranırım, birini etkilemek için şekilden şekile girmem. Bunu en iyi, bukalemunlar yapar. 😄
Cevap
31Cevap
Birini etkilemeye çalışmadım hiç, mal bu hoşlaşırlarsa bakarız
Hayır olmadı karaktersiz değilim
Etkilemek istediğim biri için karakterimi değiştirdiğim pek olmadı ama bazen farkında olmadan onun hoşlandığı şeylere ilgi duymaya çalıştığım oldu. Mesela bir dönem sporla pek aram yokken, hoşlandığım kız fitness seviyor diye spor videoları izleyip muhabbet açmaya çalışmıştım. Ama zamanla anladım ki, kendin olmadığında sürdürülebilir olmuyor. Doğallık her zaman daha çekici geliyor.
Rol yapamam. Yalan söyleyemem. Her şeyim ortada. Böyle severse ne ala 😂 tüm mücadelem onu mutlu etmek adına olur. Ben bu yaştan sonra kendimi sevdirmeye çalışamam kimseye. Seven olursa onu mutlu etmeye çalışırım sadece 😂
Hayır olmadı tam tersi birini etkilemeye çalışmadığın zaman karşı taraf etkileniyor bence
hayat ters döngü birazcık
Katiyen.
Doğal olmak, olduğum gibi görünmek ve kendimi ifa etmek kendimi bilmeye başladığımdan bu güne hep hayat felsefem olmuştur.
Ne eksik , nede fazla.
Yaptığım ve düşündüğüm dilimdedir , her zaman
Elbette hayır ama soruda neden Kendall'ın görseli var? 🤔🥰
O'nu görmek benim için her durumda güzel. 🙈
Kimseyi taklit etmek değilde, herkesin yaptığı bir şeyi yapmış oluyoruz. Kendi hâlimde kalmayı tercih ediyorum.
Hayır neysem oyum ayrıca birini etkilemek için efor sarf etmem knk etkilenmek isteyen buyursun etkilensin.
Hiç birini etkilemeye çalışmamışam ama yani bence çok sahte olurdu öyle bi ilişki sonuçta sen sen değilsin kardeşim
Ben açık ve net olmanın en iyisi olduğunu bilenlerdenim. Şekilden şekile girip sonra sen bana böyle görünmemiştin denmesindense böylesi daha dürüstçe. İlişkilerde stratejim açıklık. Oyun yalan dolan ve olmadığım biri gibi yapmak raconuma ters 🙃
Hayır birini etkilemek istiyorsam eğer normal davranırım
Hayır. Kimse kendi olduğu kadar güzel olmamıştır.
Hayır kesinlikle.. Her zaman kendim gibi oldum.. Beni seven kendim gibi sevmeli..
İnsan kendi gibi davranmadığı her ilişkide kaybetmeye mahkûmdur...
Kimseyi etkilemek gibi bir derdim olmadı hiç bir zaman, Allah akıl fikir versin öylelerine sjjsjd
Aslaa. Cok samimiyetsiz bir şey bu ya gerek de yok aslında erkileneceksebenden davranışlarımla yaptıklarım tutarlı olduğu için etkilensin
Hayır ama üzüm üzüme baka baka kararır başkası değil o kişiye benzemeye başlıyor ister istemez
Gönül rahatlığı ile asla diyebilirim. Taviz tavizi getirir
Hayır. Ben kendim olduğum için sevilmeliyim
Cok zavallica birsey sekil degistirmek hem de bir baskasi icin.
Kendimden memnunum zirâ olmasaydım bile asla yapmazdım öyle bişey.
Hayır olmadı, olmaz da. Öyle bir durumda etkilendiği kişi ben olmam zaten
En sevdiğiniz şey öyle taklitler di mi sizin? Üçüncü sınıflar..
8 martınızı...
Hayır her zaman olduğum gibiyim kendimi biliyorum
Oldu denedim olmadığım biri gibi göründüm birini taklit etmekten ziyade. İlişkim bomb. k oldu ve ayrıldık
Hayır hiç yapmam yapamam da öyle şeyler
Taklit etmeyi sevmem.
Yoo olmadı xx
Uğraşmam böyle şeyle kendim olmak dha iyi
Ne işimiz olur bloş
Hayır sahteliği sevmiyorum
adımız yeter o kadar düşmedik
İyi soktun aklıma bunu deneyim
Asla kendi çizgimden şaşmadım.
Oldugum gibi dogal davranirim, birilerine karsi aynalama yapmanin mantikli bi tarafi yok
Yapan kendini kandırır
Hayır. O zaman beni sevmiş olmuyor
Hayır yapmam öyle bşşey
Bunu yapmak hiç aklıma bile gelmedi 😅
Asla yapmam , yapmadım
Hayır olmadi, kendime güveniyorum.
Başkası olmam kendim olurum..
Yapamam ki öyle bir şey.
Asla. İçimden ne geliyorsa oyum
Böyle yapan çok yakışıklı biri vardı tek kusuru buydu 😂😀
Olmadı
Hayır olmadı