bir arkadaşım ne zaman kızsam beni manipüle edip ya kendini haklı çıkarıyor ya da dram yapıyo sonunda kendimi ona üzülürken buluyorum erkekler bu konuda daha iyi galiba
Oda öyle yani ben öyle görüyorum bunu öyle bir yapıyo ki kimse de farkına varmıyor arkadaşlarına ailesine ve ağzı çok iyi laf yapıyo ayrıca da baya zeki zaten zeka yaptırıyor bunu ve savunma mekanizmasının fazla olmasından bazen bunun çocukken sürekli suçlanan çocukların psikolojik olarak elde olmadan kendilerini savunmak zorunda kaldıklarında yaltığını düşünüyorum
Anlıyorum. Böyle olmasa hayat yürüyüp gitmez, kanımca. Neyse yorumun için teşekkürler çünkü yorumlarda, uzun uzun konuşmayı sevmiyorum ve rahatsız edici diye düşünüyorum. Gecen güzel olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ergenlik yıllarımda evet, şimdilerde hayır. Artık hayattan, iş ve aşktan ne istediğimi biliyorum. O yuzden manipülasyon a gerek duymuyorum.
Ne istiyosun peki
@yaralikurt1221 13. gün önceki soruma profilim gizli olduğu halde, hanımefendinin profilini inceleyerek yorum yapmak neden? Anlatsana.
İş hayatında bazen gerekiyor böyle şeyler :)) Projenin hayata geçmesi için derin etki uyandırmak gerek.
Gerek yok ben zaten etkilerim karşıdakini
Ondan yana şüphe yok.
👍👍👍
Ben bu işin ehli birini tanıyorum
O kişiyi merak ettim, kim?
bir arkadaşım ne zaman kızsam beni manipüle edip ya kendini haklı çıkarıyor ya da dram yapıyo sonunda kendimi ona üzülürken buluyorum erkekler bu konuda daha iyi galiba
Bu durum, küçüklüğümden beri var. Hoşuma gidiyor, bu durum.
Oda öyle yani ben öyle görüyorum bunu öyle bir yapıyo ki kimse de farkına varmıyor arkadaşlarına ailesine ve ağzı çok iyi laf yapıyo ayrıca da baya zeki zaten zeka yaptırıyor bunu ve savunma mekanizmasının fazla olmasından bazen bunun çocukken sürekli suçlanan çocukların psikolojik olarak elde olmadan kendilerini savunmak zorunda kaldıklarında yaltığını düşünüyorum
Anlıyorum. Böyle olmasa hayat yürüyüp gitmez, kanımca. Neyse yorumun için teşekkürler çünkü yorumlarda, uzun uzun konuşmayı sevmiyorum ve rahatsız edici diye düşünüyorum. Gecen güzel olsun.
Bu sana baya güçlü hissettiriyodur. Peki iyi geceler
Manipülasyonu çok dürüst olarak etkiliyorum
O ney gardas yarisini ana ver
Yok, yapmıyorum galiba
Ne gerek var.
Yapmama gerek kalmiyor