Tanıdığım 1 dalton başı var diğerine yaranmak için neredeyse söylediğinin aynısını söylüyor yapmacıksın bebeğim napıyosun kendin ol. Sevdiği yemeği bile değiştirmiş vay canına
Kimseye özenmedim hu hayatta ne boş sözler olarak ne de özenti olarak. Kimi gençler İnternet sözleri kullanıyor. Kimisi klavye delikanlısı öyle gider. Ama ben öyle değilim. Beni bir Allah bilir bir de ben bilirim gerisi boş özentidir zaten öyle insanlar alayı sahte kişiliklerdir. Bana özenen ahlakima mutlaka özensin tavsiye ederim demiyorum 4 4 luk biriyim ama bu hayatta kendi halimde zararsız biriyim sadece kimsenin tavuguna bile kışt demedim Allah var kimsenin kalbini kırmadım kendim çok kırıldım ama kırmadım daha ne sayayım. Asla bir ilişkim olmadı herkese karşı dürüst oluyorum ama bakıyorum insanlar dürüst değil. Sadece kendi halimde kısacası fazla kurcalamak gerek.😀
ilkokulda murat kekiliye özenirdim. bu akşam öldürüm diye şarkı söylerdim. ressamları taklit edip resim çizdim. ondan sonra farkına vardım ki özentiler her zaman aslını yaşatır. onun için taklit etmeyi bıraktım
O zaman şöyle diyeyim. Birisine özenmedim hiç kendim oldum. Neysem o. Birisine yaranmak için de sevdiğim şeylerden vazgeçmedim. Çok sevgilim oldu. Hepsi de sigarayı bırak dedi ama sırf onlar istedi diye bırakmadım. Ya da bana sevmediğim bir yemeği asla yediremedi.
Neden bir başkasına benzemeye çalışayım ki? Asıl kendimize bunu sormamız lazım ben buyum kendimi böyle kabul ediyorum nokta. O yaptı bende yapayım şu şunu yapıyor bende yapim kalıplaşmış insanlar biraz insan özgün olmalı diye düşünüyorum