Kişilik & Karakter Mutsuz olup güçlü yerde durmak mı yoksa mutlu olup güçsüz yerde durmak mı? Aeyderbeder46 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar sorunun sebebini nolur sormayın Mutsuz olup güçlü yerde Mutlu olup güçsüz yerde Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mutsuz olup güçlü yerde durmak mı yoksa mutlu olup güçsüz yerde durmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Mutsuz olup güçlü yerde durmak 0 0 Yorumla
Kemiksizzz17 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl İnsan kıyas yapmayı bıraktığında mutlu oluyor o yüzden bu soruyu cevaplamak istemiyorum. Yaptığım her kıyas her kıyaslı seçim daha mutsuz yaptı beni. 0 0 Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 839 cevap paylaştı. Ikinci de mutsuzluk getirdiği için güçlü olmayı tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mutsuz olup güçlü yerde durmak
İnsan kıyas yapmayı bıraktığında mutlu oluyor o yüzden bu soruyu cevaplamak istemiyorum. Yaptığım her kıyas her kıyaslı seçim daha mutsuz yaptı beni.
Ikinci de mutsuzluk getirdiği için güçlü olmayı tercih ediyorum