Ben güçsüz hissetsem bile bunu çevreme yansıtmaktan pek hoşlanmam. Zorunluluk değil tercih 🤏
3 ay
Ben de önceden hissettirmezdim sonra baktım ki bu dümdüz enayilik.
Artık güçlü hissettiğim zamanları belli etmemeye çalışıyorum. Devamlı güçsüz hissediyomuşum gibi bi havam var kimse bana bulaşmıyo başkalarının yüküyle işiyle gücüyle alakam kalmıyor bu sayede
İnsanların benden bir beklentiye girmemesi hep sahip olmak isteyeceğim bir konfor, bu bi özeleştiri. O yüzden bu bence kafa ağrıtmayan bir yöntem. Zaten yanında olmam gereken insanların yeri gelince yanında oluyorum, onlar gerçeği biliyor, yeri gelince benden kuvvet alabiliyor. Geri kalanların beni nasıl gördüğü umrumda değil açıkçası. Hem zaten güçlü görünmeye çalışmak da dahil, gücün olduğu yere çok kişi toplaşır, kimi çıkarı için gelir kimi sağlam bu, bu kadar darbeden yıkılmaz der umursamaz, kimi kullanmak ister, bu yönünden dolayı sana yaslanır yük olur falan. O yüzden beni bilmesi gerekenler bilsin gerisi önemli değil, böyle göründükçe çevrene bu çer çöp değil sadece samimi olanların toplandığını anlayabiliyorsun
En sağlıklısı her zaman güçlü görünmeye çalışmak değil, gerektiğinde zayıf hissettiğini de kabul edebilmektir. Çünkü duyguları bastırmak insanı daha çok yoruyor, ama doğru kişilere karşı açık olmak insanı rahatlatır. Yani her ortamda değil ama güvenilen insanlara karşı gerçek duyguları göstermek, uzun vadede daha güçlü hissettiriyor.
Güçsüz olduğumu hiç belli etmem , çünkü kendim düşüp kendim kalkmayı çok iyi bilirim herkes beni gülerken görür ağlarlarken göremez, çünkü kendimi acindirmaktan nefret ederim
ama dün nane limon hastalıktan kırılıyorken hiçte güçlü görünmüyordun :D
Güçsüz hissettiğin halde bunu yansıtmamak aslında çok tanıdık bir savunma hali 💭 Ama insanın hep güçlü görünmeye çalışması da içeride yorgunluk yapabiliyor. Ben de çoğu zaman dışarıya güçlü görünürüm ama seçtiğim birkaç insana zayıf yanımı gösteririm 💔 Böylece hem kontrol bende kalıyor hem de içimde birikmiyor. Sen de en azından bir kişiye açılmayı düşünebilirsin 🕊️
Cevap
28Cevap
Güçsüz hissetmiyorum. arada yoruluyorum ama alıştım
Yok neysem o oldum.. rol yapamam, güçlü görünmeye çalışamam hayat zor bide oyle maskeler takamam
İstemeden ederim çünkü tükenmiş oluyorum
Güçlü olmayı, görünmeyi severim fakat burası dünya çok zor zamanlar geçirdim nadir insanlar gücümün tükendiğini gördü halının ortasına oturup nefes alamıyorum diye ağladığımı da bilirim en zor zamanda gözümden tek damla yaş düşmediğini de dediğim gibi burası dünya her duygu insanlar için
Güçlü görünmeye devam et , krala sormuşlar kaç dostun var daha taht dan düşmedim ki demiş , bu mental de devam
Ne ihtiyacın varsa tam zamanında söylerim mesela seni istiyorum derim yokluğunu çekiyorum derim bu kadar niye zor ya bu sizin mantığı bu.
Diyelim ki kocan var seni istiyor tamam mı? Yani sana dese ki Hatun gelsin istiyorum dese Ya da ben seni gerçekten Muhtacım da seni niye bu kadar zor ya Ben sizi anlamıyorum arkadaş ya
Hiç kimseye zayıf yönümü gösteremem.
Bu karşıdakinin zayıf noktamı bilmesine sebep olur.
Bana da ona göre davranır.
Düştüysem kalkarım güçlü kadınsın diye motive ediyorlar Seyit Onbaşı oldum iki dağılmaya izin vermiyorlar
Güçsüz hissettiğimi belli ederim yanımda beni toparlayacak insanlar var mı merak ederimm
Hayır efenim, dik başlılığımdan ödün vermem🫤
Güçsüz hissetmem ki, güçsüz görünür müyüm diye düşüneyim.
Yok ula güçsüz olduğum günü hatırlamıyorum ki olsam da bunu göstermem
Belli etmem lakin güçlüde görünmeyle uğraşmam umursamıyor gibi yaparım.
Güçsüz hissettiğim bir an olmadı hiç, olursa belli etmem.
Artık o kadar ustalaştım ki kendime bile belli etmiyorum 😂
Belli etmek isteyeceğim kimse olabilir bazen.
Anlıyorum, zor zamanlarda kendimizi toplum karşısında kontrol altında tutmak isteriz. Ama bazen sevdiklerimizle içimizi dökmek de rahatlatıcı oluyor açıkçası.
Cok degisen bir sey bu. Duvarlarim var normalde belli etmem ama kosulsuz guvenebilecegim beni yargilamayan biri olursa belli ederim.
hıc bır zaman güçsüz hıssetmedım
Hiiç mi🥹
evet hıc ama sen olursan olabılır :D
Hissetme 😅
neden :D
Güzel değil 😂
sen olursan gucsuz kalırım ama ben :/
Neden
emır ver bnana :D
🙄
Ben Yay burcuyum , gucsuzluklerimi genelde belli etmem, guclu ve neseli gorunmeye calisirim.
Sevdiklerime belli ederim sadece ve sadece onun dışında güçlü görünmek zorundayım
Güçlü görünürüm. Her zaman. Bacak aranda penis taşıyosan güçsüz görünemezsin. Buna hakkın yok.
🥹 neyse ki bacak aramda penisim yok
Yok o yüzden anlamazsınız. Kadın aklının almayacağı şeyler var Ayın kızı.
Çok gereksiz küçümseyici bir yorum. Her iki cinsin de farklı yaşam şartları var. Sende kadınların yaşadığı bir durumu anlamayabilirsin
Yo küçümsemem. Olabilir. Neyse ne önemi var. Alt tarafı bi ömür.
Güçsüzsem belli ederim oynamaya gerek yok ✌🏻
En zor zamanımda dahi kimseye güçsüz görünmem.
Hayır, ailede en belli edemeyen benimdir herhalde.
Belli etmem hiç kimselere
Hiçbir şey yansıtmam genelde
Çok yakınlarıma belli ederim.
Hayır belli etmiyorum
Güçlü görünmeyi severim
Bence yansıtılmamalı
hep güçlüyüz mecbur
Hiç belli etmem
Hiç belli etmem
Kımseye belli etmem
Belli etmemeyi tercih ederim
Gucsuz görünmek düşmanlara fırsat verirj