Güçlü olduğum zamanlarda oluyor, savunmasız ve koy vermiş zamanlarımda. Nasıl hissediyorsam dışarıya da öyle yansıtıyorum. Ne her zaman güçlü ne de her zaman zayıf değilim. Bildiğim sadece bu.
Her konuda güçlü olamam ancak. İradem güçlü olmamı namzet kılıyor. Hayata karşı güçlü durmazsak her önüne yıkar zaten. Turan taktiği uygulamak lazım. 😃 Gönlümü Yaradan biliyor gerisi teferruatı.
Yeri geliyor kaldırabileceğim kadarından daha fazlasını kaldırdığım da oluyor. Her ne kadar güçlü biri değilim desem de bazen aksini düşündüğüm oluyor. Yalpalansam da dik duruşumdan asla ödün vermiyorum.
Bunu bende tam olarak çözemedim... onca şey yaşadım çok ağır dönemlerden geçtim geçiyorum bir şekilde üstesinden gelmeye çalışıyorum içim kan ağlıyor ama dışarıya hiçbir şey olmamış imajı çeliyorum. Güçlü müyüm kendimi mi kandırıyorum bilemiyorum. Ama güçlü olmasam şu an yaşıyor olamazdım o da var
herkes hayatta yaşarken öldürücü darbeler alıyor. ve yürüdüğü yolda zaman zaman düştüğümüz oluyor. eğer bir gün düşecek olursan, seni düştüğün yerden kendinden başkası kaldırmaz. bunu unutma o yüzden düştüğün yerde daha da batağa saplanmak istemiyorsan kendine sayla sırtını ve daha dik doğrul...
Güçlü bir insan olduğumu düşünüyorum ama bunun yanı sıra gücüm azalınca güçlü gibi davranmaya çalışan bir yanımda var. Güçsüz gözükmek bana göre değil. Evet zaman zaman düşerim ama illaki bir gün kalkarım.
Gereksiz cesaretiyle korkaklığını bastırdığını düşünenlere karşı zeka gücüm kurşun geçirmez cam oldu.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
mutluluğumu da mutsuzluğumu da son raddesine kadar doyasıya yaşarım. bu esnada kim nasıl görüyor diye de düşünmedim. gün doğuyor ve batıyor. seyrimizi kalkanlarla gölgelemeye lüzum yok, velev ki adı güç olsun.