Görünmeye çalışmak yerine kalıcı hale nasıl gitiririz? Buna çaba sarf etsek daha iyi olmaz mı?
Nasılsın, nasıl görünüyorsun?
Güzel geçsin gününüz.
#Güzelliksensin

Güçlü görünmek istemek güçlü olmanın bir yansımasıdır. Bunu, zayıflığını çaresizliğini kapatma ya da bak ne kadar kibirli egosuyla var olmuş resmen gibi düşünmek yerine vay be hayata karşı ne olursa olsun dimdik ayakta durma çabası var takdir ediyorum hatta destek olmak lazım şekilde karşı tarafı motive ettiğimiz sürece bizden hiçbir şey eksilmez. Herkes önündeki tabağa bakmalı karşımızdaki açsa eğer ekmeğimizi yemeğimizi paylaşalım toksa zaten sohbet etmek için aynı sofrada oturmuşuzdur. Misafir bereketiyle gelir olduğu gibi kabul edelim. İten gücü değil çeken gücü benimseyelim. 💫
#Oeksikdeğilbendefazladeğilim
😂😂😂😂😂
İllede ben güçlüyüm demek gerekmez. Yoksa kendimizi kandırmış oluruz. Hayatın rutini içinde kendimize yaptığımız şeylerle güçlü gözükelim. Çevremizdekiler buna etken bile olabilir. Negatif uyumsuzlukları üzerimizden atalım. Ben her gün ayı şeyi yapıyorum zaten gerek yok buna demeyelim. Sabah kahvaltısında bir gün peynir ile başlıyorsan diğer gün zeytin ile başla. Farklı olsun günün. Tabi günlük yapılacak bazı eylemler aynı olabilir o iş veya yapılacak eylem gereğidir. İnsanlar bunu fark ettiğinde yaşlanmış oluyor. Yaşlanınca da günler zor geçer.
Çok haklısın yine abicim
Eyvallah kardeşim cansın. ☺️💯✨
Cevap
11Cevap
Hayatıma girip çıkmış bu kadar totoooya rağmen :D acayip güçlüyüm, omuzlarıma vuraaam
Zihinsel olarak güçlüyüm. Bedensel olarak da güçsüz olduğum yerler oluyor.
Güçlüyüm.💪
Kimseye eyvallahım yok...
Güçlüyüm
Güçlüyüm ben. Güçlü görünmeye çalışmadım. Ben hep güçlüydüm.
Bence güçlüyüm ama etrafımdakiler beni güçsüz görüyor.
Bencede
Geçmişte kendi çapımda yaşanılan acılar, zorluklar, çaresizlikler güçlü olmamı sağladı. Güçlüyüm diyebilsem de güçlü olamadığım zayıf kaldığım zamanlarda oluyor.
Güçlü görünmeye çalışmak gibi bir derdim yok içimden geldiği gibi davranırım bazen Ağlarım Bazen gülerim doğal olmaya çalışıyorum olmadığım bir insan gibi davranamam
Cok gucluyum diyemem bazi konularda fazla gucsuzum. Mesela ailem konusunda birine birsey oldugu zaman hemen duserim. Bir sure kendime gelemem.
manasız bi kıyas. güçlü olan zaten güçlü de görünür. güçlü görünen de özünde yine güçlüdür.
Güçlü görünüyorum ama içim çürüdü yıkılmam çok zaman almaz
kim için güçlü görüneceğiz bu kadar sahtelikte?
Kendin için
değmeyen zamanlardayız
Bu kendini değersiz gördüğünden kaynaklı zaman ile değil.
İkisi de mevcut bende..
Güçlü değilim, öyleymiş gibi yapıyorum.
Hem Güçlüyüm hemde görünenim
Her şeye rağmen güçlüyüm 😃
Güçlüyüm
güçlü heralde
daha çok umursamaz ajs
guclu gorunmeye calisa calisa guclu oldum
güçlü değilim
Güçlüsün🤨
değilim
Bana katlanıyor isen güçlüsün 😃