Kişilik & Karakter Ramazan'da sizi en çok zorlayan ne? Psikolojisigidik Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Sahura kadar konuşulmaz işsiz güçsüz müsünüz yatın uyuyun. Ramazan'da sizi en çok zorlayan ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. tutmadığım için zorlanmıyorum 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Çok şükür hiçbir şey zorlamıyor gadası 1 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ramazan'da beni zorlayan şey sadece gündüz çay içmemek.. Su'dan daha çok arıyorum. 2 0 Yorumla
SAKİNkullanıcı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sahura kadarı geçtim normal de bile konuşacak kimsem yok 😀 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Sahura kalkamıyorum rüyada kapı zili çaldı birden kalktım yani Allah'tan kalkıyorum 0 4 Yorumla Psikolojisigidik 1 yıl Alarm? Yorumla bayrakmerve27 1 yıl Alarm çalmıyor bazen de çalıyor bilemedim Yorumla Psikolojisigidik 1 yıl Ben 4-5 tane kuruyorum 10'ar dakika arayla ya da 5'er dakika Yorumla bayrakmerve27 1 yıl Anladım Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Hiçbir şey zorlamiyor 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. orucu bahane eden insanlarla karşılaşmam beni cidden zorluyor 1 0 Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 652 cevap paylaştı. Her zaman insanların iki yüzlülüğü 1 0 Yorumla
daejoyoung Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Vay teyze konuşacak kimsen yok mu yjxj 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Beni zorlayan hiçbir şey yok 1 0 Yorumla
Pamuksekerofficall Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sahura kalkamıyorum Sahursuz oruç tutuyorum 0 3 Yorumla Psikolojisigidik 1 yıl Neden kalkamıyorsun Yorumla Pamuksekerofficall 1 yıl Hep öyleydim sahurda iştahım yok sadece iftar Yorumla Psikolojisigidik 1 yıl Ben de iftar yapıyorum sadece ama sahura kalkarım Bir iki bardak su içerim sahurun bereketini kaçırmayayım diye Yorumla
iamdontknwow Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Susuzluk 2 0 Yorumla
Anlamadımgitti41 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı. Açlık 2 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tatli yememek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
tutmadığım için zorlanmıyorum
Çok şükür hiçbir şey zorlamıyor gadası
Ramazan'da beni zorlayan şey sadece gündüz çay içmemek.. Su'dan daha çok arıyorum.
Sahura kadarı geçtim normal de bile konuşacak kimsem yok 😀
Sahura kalkamıyorum rüyada kapı zili çaldı birden kalktım yani Allah'tan kalkıyorum
Alarm?
Alarm çalmıyor bazen de çalıyor bilemedim
Ben 4-5 tane kuruyorum 10'ar dakika arayla ya da 5'er dakika
Anladım
Hiçbir şey zorlamiyor
orucu bahane eden insanlarla karşılaşmam beni cidden zorluyor
tutmadığım için zorlanmıyorumm
Evdekilerin çenesi
Her zaman insanların iki yüzlülüğü
Eskşden sigaraydı, şimdi kahve
Vay teyze konuşacak kimsen yok mu yjxj
Ramazan'ın kendisi.
Beni zorlayan hiçbir şey yok
Sahura kalkamıyorum Sahursuz oruç tutuyorum
Neden kalkamıyorsun
Hep öyleydim sahurda iştahım yok sadece iftar
Ben de iftar yapıyorum sadece ama sahura kalkarım Bir iki bardak su içerim sahurun bereketini kaçırmayayım diye
Spor yapmak zorluyor.
Susuzluk
Açlık
Bu ramazan pek zorlayıcı gelmiyo
Tatli yememek
Cinsellik