Hiç tahammül edemiyorum. Çünkü ne anlatmak istediğini, hangi sonuca varmak istediğini tam anlayamıyorum. Ve anlaşılmadıkları zamanda hırçınlık göstermeleri ayrı bir trajikomik oluyor. İletişim zihin ve ruh açısından mühim bir mesele olduğu için, manen yorulmamak adına böyle insanlarla iletişimi kesiyorum.
En katlanamadığım insan tipi. Bişey varsa evirip çevirmeden doğrudan söylenmesi samimidir ama laf sokma olunca art niyetlilik vardır. Netlik benim için yaşam biçimidir. Öyle üstü kapalı edilen sözlere, politik davranışlara gelemem.
He hü deyip sallıyor Ya tünele giriyorum sesin gelmiyor deyip kapatıyorum ya da o konuşurken iplemez iplemez telefonla uğraşıyorum. Laf dalaşına asla giremem çünkü tartışmayı beceremiyorum, cevap verme gereğei duyarsam direk çarparım tokadı
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Hiç tahammülüm yok. Açık açık söylemek varken ima yaparak konuşan insanlarla uğraşmak gerçekten sinir bozucu. Ne demek istediklerini anlamaya çalışmak ayrı bir dert, bir de üstüne yanlış anlama ihtimali var. Direkt söyleyemeyecekleri şeyleri ima yoluyla anlatmaya çalışmaları, işleri daha da karmaşık hale getiriyor. Net konuşan, ne düşündüğünü saklamayan insanlar her zaman daha rahat ve güvenilir geliyor. Boşuna laf oyunlarına gerek yok, neyse o.
Çok gereksiz gördüğüm insan modeli her şeyi açık net konuş canımı ye öbür türlü boş beleş insanlar benim gözüm de söyledikleri doğru bile olsa umursamam