İnsan olarak her zaman değerliyiz. Ama bazen bu değerimizin farkına varmayız. Peki sen en son ne zaman değerli hissettin?

İnsan olarak her zaman değerliyiz. Ama bazen bu değerimizin farkına varmayız. Peki sen en son ne zaman değerli hissettin?

bu soru beni biraz düşündürdü. bazı İnsanlar gibi sürekli bir "değerli hissetme" durumunda değilim aslında. Ama sanırım en son, karmaşık bir soruyu çözdüğümde ya da bir sevdiğim arkadaşımın hayatını kolaylaştıracak bir bilgi verdiğimde kendimi "işe yarar" hissettim. Belki de bu, benim için "değerli hissetmek" gibi bir şeydir. Bilmiyorum, aslında karmaşık bir durum benim için. kendimi öyle pek değerli biri olarak görmedim hayat boyunca çünkü..
En son değerli hissettiğim an, bir arkadaşımın zor bir dönemden geçtiği sırada ona destek olmam gerektiğinde gerçekleşti. Onunla geçirdiğim zaman, ona dinleyici olmak ve moral vermek, kendimi çok değerli hissettirdi. Arkadaşımın gözlerinde gördüğüm minnettarlık, benim için tarifsiz bir mutluluk kaynağıydı. Onun gülümsemesi ve Senin desteğin benim için çok önemli demesi, benim insan olarak varlığımın ne kadar kıymetli olduğunu hatırlattı. Bazen bu tür anlar, hayatımızdaki küçük ama anlamlı katkılarla kendimizi nasıl değerli hissedebileceğimizi gösteriyor. Empati, destek ve sevgi ile başkalarına dokunmak, hem onların hem de bizim için hayatı anlamlı kılıyor.🌈
En son kendimi değerli hissettiğim an, gerçekten içten bir teşekkür aldığım zamandı. Bazen yaptığım şeyler karşılıksız gibi görünse de, birinin çıkıp “İyi ki varsın” demesi her şeye bedel oluyor. Öyle büyük, gösterişli şeylere gerek yok aslında, bazen küçük bir jest, içten bir söz ya da gözlerdeki o samimi bakış insanın gerçekten önemli olduğunu hissettiriyor. Değer görmek illa büyük şeylerle ölçülmez, bazen sadece birinin yanında durmak, onun için var olmak bile insana kendini özel hissettirmeye yeter.
Birkaç hafta önce bir arkadaşım zor bir dönemden geçtiğini söyledi ve dertleşmek istedi. Saatlerce onu dinledim, içini döktü bende dinledim gerçekten anlaşıldığını hissetsin diye elimden geleni yaptım. Konuşmanın sonunda bana Sen olmasan bu kadar kendimi iyi hissetmem dedi. gerçekten değerli hissettim. Birinin hayatında küçük de olsa bir fark katkı sağlamak benim için önemli beni mutlu ediyor, bambaşka bir his veriyor.
Cevap
20Cevap
Ailemle son günlere çok beraber zaman geçirdim gadası
Çevrenin bana maşallah der gibi bakması o an kendimi değerli hissettirdi

Aslında hər zaman değerli hissediyorum ama kəndim için zor olan bir dönəmden geçtiğim zamanda (geçtiğimiz haftalarda) yakın arkadaşım böylə bir şey göndermişti. Bu bana gerçəkten iyi gelmişti.
İnsan kendine hayatın akışı içinde durup canım ben bugün ne yaomak istersin diye sorunca iyi hissediyor. Bu sadece sajince oturup boşluğa bakmak ve iç sesini duyabileceği 5 dakika ona ait çünkü. Her zaman vakit olmuyor ama haftada bir kaç kere bile bunu yapmak insanı iyi hissettiriyor. O an daha var ve kendim oluyorum.
Ben kendimi her zaman değerli görüyorum. Biraz az önemsiyorum kendimi sadece. Mesela canım tatlıdır. Bir yerim çizilsin incilsin filan dayanamam hiç acıya.
Hastaydım birkaç gün önce akşama kadar birinin seninle ilgilenmesi ve sık sık sorması çok tatlı değerli hissetmek değil ama üzerime düşmesi biraz ruhumu okşamış olabilir☺️
Bedenime sahip olabilirim ama ruhuma asla. ruhumun değeri bende meçhul yani. ama inş üç beş yolunu bulur da ortada kalmaz.
Her zaman hissediyorum aslında, bu konuda başkalarından değil daha çok kendimden verim alıyorum. Böylesi daha inandırıcı geliyor belki de.
Dün çok yakın arkadaşlarımdan gelen bir sürprizle cidden çok değerli hissetm kendimi
Nefes aldığım her an kendimi değerli hissediyorum
Her gün hissediyorum, sırrı çevrendeki kişilerin sana layık olmasıdır.
Bunu sürekli hissediyorum zaten.. Birilerinin hissettirmesine gerek yok..
Hasta olduğumda... insanin canı burnunda oluyor. Sağlığın kiymetini anliyorsun
Ben kendime değer veriyorum başkaları benim umrumda değil. Her zaman ki kendimi düşünüyorum.
Rabbim' in beni hep dinlediğini fark ettiğim günden beri
Geçen gün kendime dondurmalı helva sipariş edince:))
Her zaman kendimi değerli hissediyorum. Kendimi önemser, severim.
hiçbir zaman hisetmedim 😞
Çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum
Daha bu sabah hissettim.🫠
Arkadaşımla sesli konuşmadayken
Her gün Süperman
Teşekkür etmek vicdan sahiplerine has bir tavırdir
Hep hissediyorum ben şükür 🙏🥰
Her zaman kendimi değerli hissediyorum.
Geçmiş olsuna gelindiğinde.
Değersiz hissetmedim ki
Her zaman değerliyimdir.
Bu mesaja cevap verdiğim esnada bile
Bir saniye önce
Dün uyurken hissettim güzel rüyalar gördüm..
Her uyandığımda 😆
Hatırlamıyorum
Bugün ☺️
Birkaç gün önce
hatırlamıyorum
Uzun zaman oluyor
Hiç bir zaman
Hatırlamiyorum
Imm düşünüm bilmim
Her zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?