Kendimi değersiz hissetmem. Kendi değerimin farkındayım. O yüzden her zaman değerimin farkındayım. başka insanların yaptıkları bana kendimi değersiz hissettiremez. O onların görüşü olur.
Genelde düşünüldüğünde değerli hisseder insan. Bense kendimi sevdiğim zaman değerli hissederim. Çünkü kendime verdiğim değer hiçbir zaman bitmez ve tükenmez. İlk kendini sevmesiyle değerli olur insan. Başkalarının ona verdiği değerle sadece belli bir süre değerli hisseder. Eğer o değere odaklı giderse, kişinin ilgisini kaybettiğinde değersiz hissetmeye başlar.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Dün hissettim.. Bazı insanları cidden iyi ki tanımışım diyorum.. Gerek reel hayatımda gerek burada değer verdiğim ve bana değer veren insanlar var.. İyi ki varlar.. Keyifli günler..
kendi değerimi herzaman bilirim ama ben harici başkasının değer vermesiyse sanırım kimseyle içli dışlı olmadığımdan kaynaklı uzun süredir hissettirmedi kimse
Eski sevgilim neden bilmiyorum Bugun mesaj attı ve senin değerini çok geç anladım ne olur görüşelim yazmış😎 Bir kez daha yanılmadım ve bu beni değerli yaptı😎