İnsanın kendisi her daim değerledir. Fakat bazı anlarda daha fazla değerli hissedebilir. Siz kendini en son ne zaman değerli hissettiniz peki?

En son aldığım karar bana kendimi iyi hissettirdi kendi değerimi kendim koruma altına aldığımı düşünüyorum. Yoksa değerli hissettirecek bir insan oğlu yok, millet bencil çok şükür. 😂
Bu hafta içinde kendim için bir şeyler yaptığımda değerli hissettim. Bir başkasının bana değer vermesine ihtiyaç duymadığımda, o değeri kendime ben vermiş olurum ve bunu karşıma çıkan insanlar hisseder, onlar da bana o şekilde davranır. Bu yüzden gerçekten değerli hissetmek istiyorsak, özdeğerimizi bilmemiz gerek diye düşünüyorum.
Yeğenimin boynuma sarılıp seni çok seviyorum dediği zaman hissettim bir de Mart ayında doğum günüm de hiç beklemedğim eşimin tarafından iki kardeşin yolladığı çikolata çok mutlu etmişti onu hiç unutmam
Yaşadığım her an kendimi değerli hissediyorum çünkü tek bir hayatımız var başkalarının beni değerli olarak görmesi beni değerli kılmaz, ben kendimi değerli görüyorum bu beni değerli yapar.
Cevap
15Cevap
Bugün değerli hissettim. Genelde önemsendiğimi ve sevildiğimi hissettiren insanlar var o konuda hiç sıkıntı çekmedim. Sorun benim insanları sevmemem.
Her gün, her saat, her dakika :)
Sonuçta benden bir tane daha yok bunu bilmek bile yeterince değerli hissettiriyor.
Mangal yaparken, tam kömür tutuşur, sallarken sağa sola sıçrar işte tam o zaman kendimi muazzam değerli hissederim 😅
Kendimj değerli hissetmek için birilerinin bunu hissettirmesine ihtiyacım yok. Ben de bir insanım ve öncelikli olan benim. Bu bencillik değil. Her zaman her daim kendim ucin değerliyim.
Birileri tarafından değerli hissettirilmeyi değerli hissetmekten saymıyorum. İnsanın kendine verdiği değerdir asıl değer. Ve ben kimseye kıymet vermediğim kadar kıymet veriyorum kendime.
Az önce doğum günü kutladım en yakın arkadaşımın
Orada çok mutlu oldu ilk benim kutladığımı görünce
Seni çok seviyorum dedi o zaman değerli hissettim
En son bu
Her zaman her an değerli hissediyorum. Özel hissetme konusundan bahsediyorsan o epey oldu ya hayatıma insan almak konusuna mesafelerim var.. Keyifli günler..
Hergün değerli olduğumun farkına varıyorum kendi benliğimi bilmem güzel bir duygu. Ve herkes değerlidir nefes aldığı için bile şükretmeli insan 💕
Yeşillik kokusunu içime çekince bütün dertlerim puf olup uçuyor resmen.
Sen varsan herkesvar diyorum kendi kendime
Annem niye üzüldüğümü tak diye anlıyor, yani beni iyi tanıyıp değer verdiğini gösterir bu durum benim için
Şükür ailem her gün değerli hissettirir ama bana özel bişey yapıldığında daha fazla değerli hissediyorum
Her zaman değerli hissediyorum çünkü kendime değer veriyorum
1. Dönem sınıf birincisi olmuştum. Babam herkese öve öve anlatıyordu o zaman 😂🤦🏻♀️
26 senedir hayattayım insan bi gün de hissetmez mi böyle güzel bir duyguyu hissetmiyomuş anladım 😔
Değerli olduğumu biliyorum ama herhangi birinden duymayalı uzun zaman oldu
Kendimi sevdiğim için kendime her zaman değerli hissettirmeye çalışıyorum. Biraz önce hissetim.😸
İnsan kendini ne kadar değerli görürse o kadar değersizleşir...
Sevdiklerimin yanında her daim değerli hissederim birde yalnızken. Kendimi dinlerken...
Biri var herzaman yanımda olmasada değerli hissedyrm🖤
Tam da biraz önce. Yürüyüşten geldim duş aldım kremlerimi bocaladım simdi keyif saatim
İşimi yaparken, özellikle bu son dönemler gerek maddi gerekse sözlü iyi dönüşler aldım.
Kendimi hiçbir zaman değerli hissetmedim.
İnsanların değerli hissettirmesinden de hoşlanmadım. Ben böyle yalnız mutluyum Değerli hissettiren insanlar zaten eninde sonunda vazgeçer benden Alıştım diyebiliriz.
Elbette her zaman, çünkü öz değer önemli. Buna değer veriyorum. En son dün gece...
Ben her zaman değerliyim bebeğim fkdjdn
Bu soruyu görüp bi düşündüm de.. Ben hiç kendimi değerli hissetmedim bu hayatta ve kimse de beni değerli hissettirmedi...
herkes önemli olduğu halde işini gücünü bırakıp doğum günüme geldiğinde :)
Tabi ki her zaman değerliyim ama şu animasyon olanı değil 😎😎😎😎
ay vlla bu sabah uyaninca hissettim yasadigim surece degerliyim
Bugün..
Kendimi düşünüp bir şerbetli tatlı yaptığımda 😀💛
Her zaman değerli olduğumu bilirim
Dün iş görüşmesine gittiğimde 💥
Her zaman. Ve daima öyle olacak.
1 sene önce falan
Kendi değerimi bilmeye basladigimdan beri
Herhalde haziran 2016
İlk arizami cikardigim için dün😂😂😊
istisnasız hergün hissediyorum 😅
Ben Bu Dünyada olduğum için Dünya şükretsin bence
20 haziran, doğumgünüm de..
Gerçekten hatırlamıyorum.
2-3 gün önce.
Çok uzun zamandır degil
Bugün biri bana ilk defa hanımefendi dedi
Hayır başka şekillerde hitap ediyorlardı, hanımefendi dışındaki tek hitap beyendi mi sizce
Herzaman ederim
Hatırlamıyorum
Bugün =)
Hatırlamıyorum bile 😢
Bugün 😊
Omegleye girdiğim zaman
Her daim
Hatırlamiyorum
Bugün
Her an hissediyorum
En son doğum günümde kendimi değerli hissettim
Hiç bi zmn