Hatırlamıyorum, ama şöyle bir gerçek varki bir insanın kendine verdiği değer ileride refah seviyesini belirliyo, bundan dolayıdır ki insanlar hayatında pozitif kendine deger veren hayata olumlu bakan insanlar isterler, kaliteli insanlarla konuşmak bizim yaşam kalitemizi arttırır. Oyle insanların arasında bulunursak onlar gibi oluruz zaten ve doğal olarak kendimizi her daim değerli hissederiz hissettirlerde.
Halk olarak çok degerimizin olduğunu sanmıyorum. Ülkeden kacan kacana. Ama kendim mutlu biriyim ve hiçbir zaman da kendimi simartacak kadar değerli bulmadım.
Bazı insanlar tarafından değerli olduğumu hatırlıyorum. "Sen bana lazimsin" cümlesi dendi en son ve o zamanlar kendime daha fazla değer vermeye başladım.
Bayramda memlekete ailemin yanına gitmiştim 17 gün kaldım çok güzel özel anlar yaşadım ailemin yanında benim ve çocuklarımin bir dediği iki olmadı kendimi işte ozamsn çok değerli hissettim insan ailesinin desetegini sevgisini görünce kendini daha güçlü hissediyor 🙏🙏❤️
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
En son kendimi hiç değerli hissetmedim öyle.. ama bu sitede ki arkadaşlarımdan iyi şeyler duyunca görünce arada değerli hissederim kendimi. sanalda olsa burada ki arkadaşlıklar değerlidir benim açımdan.