..
'Eğer bir hayvanı severseniz, o hayvan da hayatı boyunca sizi sever. Eğer bir insanı severseniz, ne yapacağını ben de bilmiyorum.."
..

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ..
'Eğer bir hayvanı severseniz, o hayvan da hayatı boyunca sizi sever. Eğer bir insanı severseniz, ne yapacağını ben de bilmiyorum.."
..

Bazen kendine ışık tutan bazen ise kendini içine hapseden bir ben görüyorum. Belki de sadece dışımızı değilde içimizi gösteren bir ayna olsaydı ve kendime öyle bir baksaydım. Belki o zaman bir netlik olurdu.
Aynaya baktığımda, bazen eksik ve bazen de güçlü birini görüyorum. Hata yapabilen, ama her zaman daha iyi olmayı hedefleyen birini. Bazen zor zamanlar geçirsem de, her şeye rağmen dimdik duran bir insan olarak görüyorum kendimi. Aynada gördüğüm kişi, hem geçmişimdeki mücadeleleri hem de geleceğe dair umutlarımı taşıyor.
Bazen sırtında yüklere inat ayağa kalkmayı başarmış bazen ise o yüklerin altında kaldığını fark etmemiş birini. O zamanlar öyle çaresiz ki gözlerini saklamaya çalışır o zamanlar öyle çaresizdir ki gözlerini saklayamadığının farkındadır. Her şeye rağmen asla omuzları düşmeyen bir kadın :)
Tatlı biri
Aynaya katılıyorum
Yiaaa☺️
Hıhı:)
Çok mersiiii🙂
Dudağımı ısırdım😂
Neden niçin nasıl:)
Tatlı yiyordum😂
Dibini sıyırmayı unutma:)
Cevap
7Cevap
kendimi görüyorum sadece
Olduğum kişiyi. Bazen karanlık, bazen parlak..
Normalde çok merhametli biriyim hoş hayat dolu enerjik bir o kadar merhametli
Ama bu aralar aynaya bakınca çok şapşallastigimi hissediyorum bambaska bir kisi görüyorum bir yandan bu kadar cesaretli oluşuma şaşırırken bir yandan korkuyorum
Umarım bu cesaretim yarın pişmanlık olmaz
Aynaya baktığımda kendime dışarıdan bakmaya çalışıyorum. Bazen güçlü, bazen yorgun, bazen de her şeyden sıkılmış biri… Ama en çok da kendime alışmaya çalışan biri görüyorum. Değişiyorum, büyüyorum, bazen tanıyamadığım birine dönüşüyorum ama yine de gözlerimde hep aynı derinlik var. Belki de en çok o kısmı seviyorum.
Güzel, hak ettiği yerde olmayan bir kadın görüyorum.
Çın çın ötüyor yüreğimin kökünde ki dünyanın ıssızlığı
Çınçın ötüyor yüreğim kökünde şu dünyanın ıssızlığı*
Sorudan sonra bi aynayla bakıştık, çok da özel bir şey göremedim. Sıradan insanım işte
Vay anasını diyorum, sonra iki kaş göz yapıyorum o kadar 😂. Felsefe yapmaya gerek yok ahdhs
Objektif bakarım her zaman 😃
Fazlasıyla anlayışlı, Sabırsız, İncitmekten çekinen, Açık sözlü.
Bazı şeyleri içine atmış biri
Kendi yansimami
O anki psikolojime bağlı.
Çok mutluluğu hak eden birini görüyorum
Güçlü ve yıkılmaz bir kadın
Taş gibiyim 😂😂 öyle diyolar ya
Mükemmel
Kırgın biri
Durust
Çok yorulmuş ve sadece mutlu olmak isteyen biri
hatalı.
Iyi biri ya