Karşıma birileri çıkıyor evet ama tipini beğenmeyince tanışalım tamam diyemiyorum. İyi insanlar denk geliyor ama durum bu. Sevmem hoşlanmam gerek diye düşünüyorum evlenmek için evlenmek diyorum çünkü işimi elime aldım evlenmek amacındayım ben de artık. Güzel, tatlı biri olduğumu düşünüyorum neden hep hoşuma gitmeyecek tipler karşıma çıkıyor anlamış değilim. Sizce tipinin de hoşuma gittiği insan çıkar mı? Evlilik yaşımı da çok fazla geçmek istemiyorum. Meslek sahibi olunca her şey bitmiyormuş, kolay olmuyormuş onu anladım.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır ben sevdiğim kadının tipine bakmam
Seviyorsan bakmışsındır😅
Optimal düzeyde hoş bulduğun birisi olması gerekir elbette
Keşke o düzeyde hoşuma gşden çıksa karşıma. Yok yani gram çekim duymayacağım insanlar çıkıyor
24 senedir hiç çıkmadı mı :D
Çıkıyor birileri de bir şekilde olmuyor sevgilim olmadı desem yeri 24 senedir
Carpe diem
Ânı yaşa diyorsun
zaten herkes ilk tipe bakmiyor mu gozunden karakterini nereden bilelim
Aynen öyle. Benimle konuşmak isteyen de beğenip konuşmak istiyor diye düşünüyorum
katiliyorum aksini söyleyen kolpa
Net kolpa. Aradığı tipte insan çıkacak mı merakla bekliyorum 24 oldum daha sevgilisiz hatata devam ediyorum
belirli kaliplara sokma bence aradigim tip gibi cunku aradiginin kisinin tam aksi birine bile asik olabilirsin yani gözüne hos gelir illla birisi umarim bulursun
Umarım bulurum. Brnim hoşuma gitmesi önemli zaten
Evet genel olarak herkes bakar bakmıyorum diyenlere inanmak güç
Bence de. Bakmıyorum diyen yalan söylüyordur
Öyle zaten
Ruhlar aleminde yaşamıyoruz erkeklerin hepsi tipe bakıyor zaten biz de bakalım ne olacak
Çok haklısın
Normal tipli mi arıyorsun yoksa havalı tip mi
Benim gözüme güzel gelen tip. Çok yüksekten uçmuyorum
Bende felsefeci kiz istiyorum
Ama yoook
Aynen öyle bende beğenemiyorum çoğu kişiyi
Ne olacak bu halimiz. Beğendiğimiz hiç denk gelmeyecek mi? Yaşım iyice geçince keşke bşrine şans verseydim demek istemiyorum
Benim de sevgilim olmadı istiyorum ama ne yapayım beğendiğim olmuyor ki sevgili yapayım
Brnde de durum aynı. Brpenmediğim ile de sevgili olmak vaktini almak istemem
Ya yine güzel kız bulunuyor ama yakışıklı erkek çok zor
Hani erkekler aşırı çirkin çünkü
Tahminimce senin de ceresin terazi
Benim ceresim terazi cidden ben güzellikle yakisiklilikla mutlu oluyorum bir erkek yakisikliysa ve iyi biriyse beni mutlu edebilir
Gerçekten bu böyle bakıyorum çok güzel kızlar var yakışıklı eli yüzü düzgün erkek sayısı sınırlı. Olanları da uyanık kızlar kapmış maalesef
Evet aynen öyle bir erkeği yakışıklı yapan şey uzun zayıf olması ama erkeklere bakıyorum vücutları kadınsı
Yoksa ben erkeği ne yapayım yakışıklı değilse
Evet ya bir konuştuğumun afedersin ama memesi vardı. Erkek öyle olursa nasıl çekici gelsin ki. Benim burcum ikizler
Aynen bana da öyle geliyor erkek dediğin uzun zayıf olacak şimdikiler kız gibi çok iğrenç duruyor eee ben nasıl sevebilirim ki lezbiyen olmak bile daha mantıklı
Ceres seni besleyen mutlu eden şey benim ceres burcum terazi astrokaradan hesaplayabilirsin
Bana çok uzun olmasına gerek yok ama yapılı olması gerek geniş omuz falan. Çekmesi gerek beni
Ceres burcumu nasıl bulacağım bilemedim
Astorokaradan hesaplayabilirsin dogum haritasi hesaplama yaz
İnanmıyorum tahmin ettiğin gibi ceresim terazi
Evet benimde ceresim terazi senle beni yakışıklılık ve güzellik bakım makyaj sevgili mutlu eder ruhumuzu besleyen şey o
Çünkü anlatıyorsun benim gibisin hani çoğu kız bizim gibi değil onlar statüye zenginliğe auraya daha çok önem veriyor
Mesela sende benim gibisinden yakışıklı erkek görünce direk çok mutlu oluyorsundur
Evet evett. Yakışıklı (ama bana göre) bakımlı ve zekiyse bitiyorum o insana🤫
Venüs ve lilith de önemli ama benim lilith de 7. ev terazi de chiron plüton vesta 7. ev yani terazi bende çok baskın
Benim işim var onun da stabil bir işi olursa yeterli. Aura da önemli etkileyicilik için
Balık burcuyum eskide okurdum evet tam beni anlatıyor sonra yükseleni öğrendim beni anlatıyor hep derdim benim bu yakışıklılık güzellik takıntım nerden geliyor doğum haritama baktım terazi 7. ev aşırı baskın bu fikir ve görüşlerin olduğu gezegenler hep terazideymis
Venüs Yengeç Lilith Oğlak
Benim de lilithim oğlak ve 7. evde yani terazinin evinde sende de başarılı olma takıntın var öyleyse
Pek anladığım konular değil anlattıkların
Senle ben çok benziyoruz o zaman benim venusum balık senin yengeç sen evlilik isteyen birisindir ve aşkta duygusalsın güvenilir birisin
Off felaket başarılı olma rakıntım var. İlk yıldan atanacağım diye ne hâle geldim😅
Evet evlilik istiyorum. Sevdiğim zaman tutkuku severim bırakmam o insanı ama ah bir sevebilsem😂😂 Hoşlanırım sevdim sanarım bakarım bir mantığım falan devreye gşrer yanlış alarm derim😂
Bende aynı sekilim kafayı yedim psikolojim bozuldu artık satürnün de boğaysa benim gibi hırslı takıntılı birisindir
Satrün boğaa😂 haydaa
Benimde boğa senle biz aşırı benzememız gerekiyor 😂😂😂
Sen de istediğin şeyleri benim gibi takıntı yapıyorsundur dedin ya zeka da çok önemli benim için o ikizlerden geliyor ikizler burçları zekayı aşırı önemser ben balığım ben yakışıklı ve duygusal ilgiliyse bitiyorum
Şoke oldum ya bu kadar benzerlik olmaz😂
Tkp attım
Tamam kabul ediyorum
Ben zeki ve yakışıklıysa bana göre biterim o insana eririm😂😂
Ben de yakışıklı ve sadece o kişi için ben varsam prensesi gibi davranıyorsa bitiyorum
Yani haksız sayılmazsın dediklerinde
Bence de haklı olduğumu düşünüyorum
ee tabi ki tipi önemlidir
bakarim nasil birimş diye
Ufak da olsa bakarım
Bakarim ama aşsagilamam
Etkilenmem şart
Bakarım tabi ki
Bakarım
Evet
Bakarım
bakarım