Samimi ol canımı ye! Yorumlarınız ciddi değilse yazmayın.
Aynaya baktığında yüzünde ne görüyorsun?
Samimi ol canımı ye! Yorumlarınız ciddi değilse yazmayın.
Kim bu çirkin diyorum sıfatsıza bak hele gülüyor bi de tipinde meymenet yok moruğa bak ya … sonra aynadaki malum fotoyu çıkarıp kendime bakıyorum aynanın kırılma sesiyle irkiliyorum 🤦🏻♂️ o posteri boşu boşuna asmadık herhalde bi ayna kaç para biliyor musun sen? Sana diyorum @Sinirrr bi ayna borçlusun bana 🤷🏻♂️
Çok değil 27.500 tl 1.100 dolar www.trendyol.com/.../dogal-kutuk-ayna-p-354501338
😳😳 değişik misin 🙄 trol yapıyordum sadece
Farklı değil ön yargılı konuştuğun için değişik dedim ( değişik misin derken espri anlamında demiştim ) hayatı bu kadar ciddiye alıp bana edep öğrende gel demenizde bi tuhaf.. hadsizliğinize gelirsem içinizde bastıramadığınız yenilgiler var sizi anlıyorum ama anlam veremiyorum, görüşmemek üzere 👍
Ben boşluk görüyorum sadece. yani aslında bir çok şey görmem gerekiyordu ama bu sıralar sanki ayna boş gibi geliyor kendi yüzümü görsem de o yüz sanki ben değil zorla yaşadığım hayat gibi geliyor. ama olmak istediğim yani yaşamak istediğim hayat bu değil gibi geliyor. ki öyle de zaten çünkü bazen hayatta hiç bir isteğimiz olmuyor ya da mutlu olamıyoruz. insanın kendini tanıması güzel bir şe yaslında yani negatif duygular bile olsa yine de ban yalan söylemektense doğruları söyler ve mutsuz olurdum bu daha güzel olurdu. bazen de sadece geleceği görüyorum aynaya baktığım zaman çünkü yaşayacağım çok şey varmış gibi de geliyor aynı zamanda.
Teşekkürler abla <3
Rica ederim kardeşim ❤
Yılların yorgunluğu, keder, derinlerde sakladığım hüzünlerim, hasretlerim, bölük pörçük hayallerim. Parça pinçik edilmiş kıymeti bilinmeyen sevdalarım.
Biraz deli, biraz asi, biraz aykırı kişiliğim. Pes etmeyen ruhum, herşeye rağmen umutlarım. Kendime ve güzel günlere olan inancım.
Gibi... Gibi... Devam ediyor işte gördüklerim.
Sevi dolu bir adam
🙂 teşekkür ederim
🙂Şimdi gördüm, sevgi dolu*
Cevap
22Cevap
Üzerimde yüklerin yüzüme yansıdığını görüyorum.
var olmanın getirdiği ve cevaplanması mümkün olamayan birtakım sorular demeyeceğim kaşımı gözümü burnumu görüp bugünde fıstık gibisin kızım diyorum
Yorgun bi yüz görüyorum.
Ve kendime gülümsüyorum içtenlikle🙂
Bakıyorum dikkatlice. Çünkü her geçen gün yeni izler bırakarak geçiyo hayatımızdan. Ben de kendimde görünmeyen o izleri görmeye çalışıyorum, anlamak için.
Hayattan soğumuş, yıpranmış, hiçbir şeye tahammülü kalmamış, bir sonra ki sigarasımı ne zaman yakarım diye düşünüyorum
Yaşanmamışlıkların yarattığı hüzün çizgilerini. Aynaya uzun bakarsam kendime ağlıyorum.
bir çift göz, iki kaş, burun , ağız, ıslak saçlar
Bir ben görüyorum "ben" den içeri.
Mutlu, güçlü bir adam yüzü 😈
Farkında olmamak mümkün mü? 😈
enayilik görüyor ne zaman yatacaksın sabah oldu diyor git zıbar diyor
😂😂
ama gel görelim işte uyuyamıyom
Vahşet, kan görüyorum şakak kemiğinden girmiş levye görüyorum efendim
Genelde küçüklüğüm aklıma geliyor ve nasıl bu hale geldim diye düşünüyorum.
gözlerimin yorgunluğunu
Acılı bir bakış acı bir gülümseme başarısızlık mutsuzluk vsvsvsv
Ay çok tatlıyım be😇😇
Sütlü mü şerbet limi
Hayal kırıklığına uğramış birisini
çok çirkinliğimi
Yapma be
Acımak değilde bir kadının kendini çirkin görmesi üzücü
göz burun saç kaş agız dudak dsds
yaşlanma :D :p
Yasamak istemeyen bir yüz görüyorum
Iyi biri ama saf