Kişilik & Karakter Kaygı nasıl geçer? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kalbime bir ağırlık oturmuş gibi hissettiriyor. Konuşturmuyor beni kilitliyor bu durumlarda ne yapılmalı? Güncellemeler1 yıl ... Kaygı nasıl geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. doktora giderek. 0 0 Yorumla
Snow2026 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Tam olarak neyden kaygı duyuyorsun söylersen doğru yorum yapabilirim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Genelde kalabalık ortamlarda. Rahatsız oluyorum Snow2026 1 yıl Profesyonel yardım alman daha doğru sanırım
Mchukuk Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 41% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 472 cevap paylaştı. maalesef bende de hep var 0 0 Yorumla
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 843 cevap paylaştı. Düşünmeyerek 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Aniden olan bir şey bu Yorumla turkishrock 1 yıl Zihninin kontrolünü eline alman gerek önce Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
doktora giderek.
Tam olarak neyden kaygı duyuyorsun söylersen doğru yorum yapabilirim
Genelde kalabalık ortamlarda. Rahatsız oluyorum
Profesyonel yardım alman daha doğru sanırım
maalesef bende de hep var
Düşünmeyerek
Aniden olan bir şey bu
Zihninin kontrolünü eline alman gerek önce
Sevişerek