Girdiğiniz ortama dışarıdan stres getirir misiniz?
Soru bonusu:

Girdiğiniz ortama dışarıdan stres getirir misiniz?
Soru bonusu:
Eğer çok stresli ve üzgün isem, beni anlayacak ve benimle bu hissi beraber yaşayacak, beraber rahatlayacağım kişilerle olurum zaten.. Bunun dışında çok stresli bir anımda, mesafeli olduğum yerlerde bulunmam. Mecbur kaldığım zaman ise, nötr bir hâlde dururum. Zira her insanın kendine ait bir stresi ve üzüntüsü varken, benim bunu çok fazlaca yansıtmam bencillik olur düşüncesindeyim..
Çok gerginsem ya salsınlar ya da yansıtırım. Üzgünsek bir şarkı açıp beraber ağlıyoruz, kızgınsak kızgınlığımızı konuşuyoruz jdndjd karşılıklı olduğu için sorun olmuyor
Ben dışarıdaki stresleri ortama taşımam. Herkesin zor zamanları olabilir elbette ama ben bu durumları kendi içimde çözmeye çalışırım. Stresli hissettiğim anlarda önce kendime odaklanıp, sakinleşmek için zaman ayırırım. Böylece girdiğim her ortamda pozitif bir enerji ve denge sağlamaya özen gösteririm.
Cevap
4Cevap
stres var hayatımda ama azaltmaya çalışıyorum
Çoğunlukla stresimi içimde tutarım ancak bazen farkında olmadan ortamı etkileyebilirim. Yine de genelde sakin kalmaya çalışırım.
Sjjsjd hayır tabiki. Bütün sıkıntı stresi dışarıda bırakıp mekana oyle giriş yapıyorum. Dertlerim peşimden gelmiyor, çöpe atıyorum onları girişte.))
Hiç kimse kusura bakmasın eğer mutsuz isem mutlu gibi davranamıyorum ben
Genelde hayır.
Girdiğim ortama uyum sağlamakta zorlanan biri değilim.
Ben neşe götürürken herkesin stres getirmesi gibi bişi
Stresin ta kendisiyim getirmeye gerek yok
Kesinlikle. Cunku realistim ve rasyonelistim
Ortama görə değişir.
Getirmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?