Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Karşı cinsi etkileyici kılan en önemli özellik, bence güven ve kendine olan saygıdır. İnsan, kendine güvenen ve bu güveni dışarıya da yansıtan birini görünce, bir çekim hissediyorsunuz. Ayrıca, insanın içindeki samimiyet de çok önemli. Yapmacık olmayan bir tavır, doğal bir duruş gerçekten etkileyici. Birinin kendisini olduğu gibi kabul etmesi ve başkalarına da bu şekilde yaklaşması, bir insana bambaşka bir aura katıyor. Gözlerinde ki o huzurlu ve içten bakış, insanı daha da etkileyici kılıyor.
Bence karşı cinsi etkileyici kılan en önemli özellik, özgünlük ve içsel güven. Kendiyle barışık olmak, kendini olduğu gibi kabul etmek ve buna göre yaşamak gerçekten dikkat çekici bir şey. İnsan, kendi değerini bilip bunu dışarıya yansıttığında, doğal bir çekicilik ortaya çıkıyor. Bu sadece dış görünüşle ilgili değil; birinin düşünceleri, tavırları, başkalarına gösterdiği saygı ve empati de oldukça etkileyici. Bazen bir gülüş, bazen de basit bir davranış, insanın içindeki iyiliği ve samimiyeti gösteriyor ve bu da her zaman etkileyici.
Bir erkek gözüyle kadının Zeki, biraz olsun kültürlü, uyumlu ve aklı başında davranmasını beklerim. bunlara dikkat ederim. Detaylar önemlidir. Tabii insanlar birbirini tanıdıkça bazı sınırlar aşılabilir..
Eskiden zamanında şiir yazardım ve bu yüzden ağzıyla laf yapan erkekler diyebilirim daha doğrusu komik olmak çünkü kızlar komik erkekleri daha çok seviyorlar veya sempatik buluyorlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Prenseslik ve tutkunun aynanda yüksek olması sjsjs
Efendi ve kibar bir şekilde konusabilmesi. Kabalasmadan dinleyerek, saygılı e sonrası enerji, komik mi güzel gülüyor mu ne diyor konuşurken abuk subuk şeyler olmamalı ben bir de vicdana çok önem veriyorum. İlla kendiyle ya da sevdikleriyle ilgili olaylara uzulmesi degil olan başka çevredeki şeylere de duyarlı olması gerek.