İçine doğduğumuz kültürü, kişiliğimizi hatta bazen ailemizi bile kabul etmek zor gelebilir.. mesela ruhunda mahallenin delisi olmak varsa bunu hiçbir zaman değiştiremezsin.. bazen değiştirmek yerine kabul etmek gerekir.

İçine doğduğumuz kültürü, kişiliğimizi hatta bazen ailemizi bile kabul etmek zor gelebilir.. mesela ruhunda mahallenin delisi olmak varsa bunu hiçbir zaman değiştiremezsin.. bazen değiştirmek yerine kabul etmek gerekir.

Beni en çok zorlayan konulardan biridir bu; gerçeklerin içime sinmemesi ve bunu kabul etmenin benim için imkansızlığı... bir yandan kabul etmekten başka çarenin olmayışı, Öte yandan karakterimle taban tabana zıt durumların içinde kalmak... bunu bir cesaret emaresi olarak görmüyorum ben.. kabul ediş, cesaretten çok çaresizliği ifade eder bana göre..
Doğru
Ben biraz realist olduğum için gerçekleri kabul ederim her zaman. Sahte şeyler bana göre değil. Hatta çizgi filmlerde bana o yüzden saçma gelirdi çocukken bile. Bir yerden düşerdi zıplar da atlardı hiçbir şey olmazdı filan ben sinirlenirdim yani. Her şey gerçeğe uygun olması benim için çok önemli. Filmler yine aynı şekilde o yüzden bu komedi filmlerinden ve romantik filmlerden başka filmleri çok sevemiyorum. Yine kitap okurken de yaşanmış hikayeleri hayat hikayelerini seviyorum en çok. Gerçek oldukları için çünkü.
Vay be takdir edilesi👏.. Ben hala Tom ve Jerry seyrediyorum bazen
Aaha şimdi zevkine artık 🤣
Cevap
5Cevap
Fazlasıyla kabullenirim.
Kendimi de karşımdakini de.
Geçmişi kabullenip geleceği şekillendiririz.
Evet 🙂
Evet gerçekleri çoktan gördüm kabullendim ve ona göre yaşıyorum
Evet, hayatım boyunca hep bunu yaptım.
Genelde pisi pisine kaçarım
Herşeyi kabul ediyorum
Realist olmak lazım..
herzaman
Evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?