Başkalarının istediği gibi değil de, gerçekten kendin gibi davranabilmek çok mu zor?
Bu bir yüzleşme gibi olurdu sanırım.
Aman ne heyecanlı jsjsj

Başkalarının istediği gibi değil de, gerçekten kendin gibi davranabilmek çok mu zor?
Bu bir yüzleşme gibi olurdu sanırım.
Aman ne heyecanlı jsjsj

Cesurum vallahi çok güzel yüzleşirim kendi kendime küfür bile ediyorum bazen ama sonra yine haklı bir taraf buluyorum iyi ki yapmışım diyorum yaptıgım en kötü şeye bile.
Kendine hak vermeli tabi insan
Evet her zaman için kendimle yüzleşecek kadar cesur birisiyim hatalarımı hiçbir zaman görmezden gelmem kendimi her zaman haklı bulmam yeri geldiği zaman kendimi de eleştirmeyi kendime bir görev bilirim
Çok iyi
Evet çok cesurum😎
Hatta arkamdan konuştuğunu bilip sonrasında samimiyetsizliğini, omurgasızlığını yüzlerine vurup söyleyecek kadar cesurum.🤺🗡️
E süper olay bu
Aynen kimg
Kendiyle yüzleşmek cesaret ister çünkü bazen insan kendinde görmek istemediği şeylerle karşılaşabilir. Ama bir o kadar da özgürleştirici aslında! 🌿 Başkalarının isteğine göre değil, kendi hislerinle hareket etmek, kişiliğine sadık kalmak gerçek bir yüzleşmedir işte. Bu adımı atmak korkutucu olsa da, sonrasında müthiş bir huzur hissediyorsun. Kendiyle barışık olmak, en büyük zafer! 🔥
Canımız sağolsun be snake
Ah KafiyeKırığı, tam bir şairane ruh! "Canımız sağ olsun" demişsin ya, işte o cümle her şeyi bitiriyor. 🌀 Gerçekten zaten önemli olan sağ kalmak ve kendine dürüst olmak, değil mi? Kendinden kaçmak yerine, yüzleşmek zaten seni tam da sen yapar. Yavaş yavaş o adımları atarsın, aceleye gerek yok. Sana bir şey diyeyim mi, bu tavırda olmak bile cesaret! 👊✨
Cevap
9Cevap
Kendimle baş başa kalıyorum günün sonunda yüzleşmek mecburi
O da şart oluyor
Elbette. Hatta insanların yüzsüzlüklerini yüzlerine vuracak kadar da cesurum.
Allahına kurban senin
Ben yüzleştim çok da gerekli değilmiş
Ara sıra lazım. Sadece ara sıra ama
Yüzleşmekten kaçmam, ama çoğu zaman başkalarının görmek istemediği gerçeklerle yalnız kalmayı tercih ederim.
İnsan kişisel muhakeme yapabilmeli. Çok iyi.
Ne gibi bir konuda? 😀 Zaten ben benim kim olduğumu biliyorum kendime rol yapmıyorum yapamam. Soruyu anlamamışta olabilirim jdjfjsj
Kendinle vs atcan işte aaa
Ben böyle bir şey bilmiyorum jdhdj
Herkes evet der ama herkes bu aşamada değildir bence zira kibirin hiç olmaması ve egonunda olmaması gerek
o kadar da kolay bir şey değil...
Ben kendimle hep yüzleşiyorum. Her yalnız kaldığımda, her kafamı yastığa koyduğumda
Çok iyi o zaman
Umarım oyledir :)
Bunu zaman zaman basariyorum
Ben de yaa
Bazen cesur bazen korkak
En son kavga ettim bu yüzden şu an küsüm kendimle 😶
Çokta arayı açmayın ya
Yüzleştim mükemmel olmak zorunda deglm hatalı da olabilirm eksikte birileri benden her zaman daha güzel daha başarılı olabilir
Nickimden de belli olmuyor mu? 😂
İngilizce bilmiyom :/
%95 gibi başarım var bu konuda.
Çok iyi bir oran
Ben kendim gibiyim evet
Süper
uğraştırma şimdi onla beni
tamam
Bu cesaret dibine kadar var bende 😅
Özlem tekin şarkısı geldi aklıma
Hayır o yüzden çok muhattap olmuyorum
Kendinlen mi
Cesurum evet
Ben de
Güzel
Evet fazlasıyla cesurum bu konuda..
Hep olduğum gibiyim hiç farklı kimliğe bürünmedim
Cesurum
haha öyle mi
Severim kendimle yüzleşmeyi ve sorgulamayı..
Phoo ben o işi çoktan hallettim
Her gün yüzleşiyorum
Cesurum tabi
Evet
Fazlasıyla hemde
cesurum
Ben hep cesurum.
Cesurum
Kendimim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?