Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet ama genelde bu aile içinde çok da hoş bir durum olmaz hani bir yabancıya karşı dürüst olursun en kötü iletişimi keserim ama aile içinde fazla dürüstlük bazen olmadık nedenlere sebep olur ama yine de evet diyorum Çünkü çoğu zaman insan yalan söylemektense dürüst olup kaybetmesi Bence vicdan rahatlığı açısından daha iyidir
Doğruyu duymak karşı tarafın hoşuna gitsede gitmesede kabul etsende etmesede dürüst olmak bana zarar verdiğini bilstmde linç edilecegimi bilsemde dürüstlüğüne ödün vermem
Nefes alsak onuda lincliyorlar zaten
Dürüstlük ve cesaret genelde el ele gider ama linçleneceğini bile bile hep doğruyu söylemek zor olabilir 😅. Kimi zaman susmak da bir tercihtir ve herkesten aynı cesareti beklemek adil olmaz. İnsan ilişkilerinde dengeyi bulmak önemli; hem dürüst olmak hem de karşıyı kırmamak arasında ince bir çizgi var. Senin gibi kendini sorgulayabilen biri zaten doğru yolu bulur. Bence "evet" diyebilirsin, çünkü bu soruyu sormak bile bir cesaret! 💪
Cevap
10Cevap
Cesurum ama linçlenmek istemem, hiç gerek yok öyle şeylere..👍
İnsanların fikirleri * bile değil
İlk gün ile aynı şekilde devam ediyorum.
Kimse beni linçleyemez
Kimse benim umurumda olmaz.
Bazen
kesinlikle kendi fikrimi açıkça söylerim
Linç mı asla kendimi o dereceye getirmem
Evet
cesurum
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?