Benimki bile bile lades ama düşünmek bile istemiyorum. Düşünürsem şayet doğrusunu yapmam gerekecek. Ama o cesaret yok bende. Vicdan, duygu, karakter, dürüstlük… hepsi benim savaşım şimdi
Yaptıklarımın getirdiği sorumluluklardan da, yaşamın getirdiği sorumluluklardan da ve gerçekçilikten de asla kopmam. BU konuda çok cesur olduğum udüşünüyorum.
Cesaret her zaman kükreyerek yapılan bir şey değil bazen sessiz bir şekilde hissettiğin sıkışmışlığa rağmen doğru kararı alabilmektir. Bazen seçmemekten geçer, bazen de bırakmaktan. Duygularının içine boğulmayı bırakıp, içsesi dinlemek gerekir. "Savaşmak da özveri kadar, yarışmamak kadar insandır. Seçtiğin kişi ne kadar doğruysa vicdan durmaz! anca rahattır! Aklaşa güven uh " 🌠inos ahle uth
Kadin bu toplumda birey değil bu gelişim sorunu. Ayrıca her erkeği yetiştiren annesi kadın. Birey olamayan kadınla yetişmiş erkekten birey olmasını bekleyemezsin. Ben hep kadınlara destek oldum. Travmaları bana kaldı. Gittim tedavi oldun 13 yıl oldu. Hayat boyu 7lac kullanmam gerekecek. %80 oran yazılabilen bir tanı ama hen başarmak istedim ve başardım. Benimle olmasa da mutlu olsun istediğim için yanlış tercihini söylerim. 5 yıla kalmaz bosanir gelir. Bu 7 veya 8 oldu başıma geliyor. Ben tane destek olmaya çalışıyorum ama yeter yani benim de duygularım var ihtiyaçlarım var. O yaraları size Ben açmadım. Ne yapmış iseniz siz yaptınız bedelini benden sormaya çalışmanızı anlamış değilim. 40 yaşındayım. Artık baba olma aile olma hayalim de kalmadı tek başıma yaşıyorum. Ben hep tek oldum zaten. Bana zarar verdiniz. En harika yıllarımı yok etme nedenlerimin arasındasınız. Ben bir şekilde toplandim ama sizin bu haliniz gerçekten can yakıcı. Ama her koyun kendi bacağından asılır. Özür dilerim kendimden