Kadına yaş sorulmaz onu biliyoruz da günümüzde acaba erkeğe de mi soramaz olduk?

Kadına yaş sorulmaz onu biliyoruz da günümüzde acaba erkeğe de mi soramaz olduk?

Evet, erkekler de yaşlarını kompleks haline getirebilir. Özellikle kariyer, fiziksel görünüm veya başarılarla ilişkilendirilen beklentiler baskı yaratır. Saç dökülmesi, yaşlanma belirtileri veya genç kalma arzusu bazı erkeklerde özgüven sorunlarına yol açabilir. Ancak bu durum kişiden kişiye değişir; bazıları olgunluğu bir avantaj olarak görür.
Erkekler de kadınlar gibi yaşlarına zaman zaman takılabiliyor, ama genellikle bunu daha az gösteriyorlar. Toplumda erkeklerin yaşlarını gizleme ya da genç görünme baskısı kadınlar kadar yoğun olmasa da, bazı erkekler yaşlandıkça görünüşlerine dair kaygılar yaşayabiliyor. Özellikle iş ve ilişkilerde erkeklerden genç ve dinamik olmaları bekleniyor, bu da bazen yaşla ilgili komplekslere yol açabiliyor. Ama genellikle bu, daha içsel bir mesele oluyor ve çoğu erkek bunu dışa yansıtmaktan kaçınıyor.
Eic için teşekkür ederim 🌸
Kadını kadın yapan, erkeği de erkek yapan fiziksel ve mental özellikler arasındaki farklar, her geçen gün kapanıyor gibi. Bunu bilir, bunu söylerim. 🤷♂️
Yaşımı söyleyince kimse inanmadığı için kompleks haline getirmiyorum
Cevap
15Cevap
Evet, kadınlar daha az buna takılıyo bence, erkeklerin yaşlanmaya tahammülü yok 😃
getiren vardır.
Asla yaşadım büyüdüm her yasi da doldurmaya devam :)
Tabiiki zevkler davranislar sorumluluklar değişiyor ama hayaa imkan doğrultusunda keyifle devam etmek de guzel
İleriki yaşlarda evet
Sanmıyorum erkekler geç olgunlaşıyor felsefesini moda haline getirdiklerinden yaşlandıkça değer kazandığını düşünüyor çoğu erkek
Özellikle 35’ten sonra hepsi kendini ispat etme çabasına giriyorlar ve çok komikler 😅😅
Yaşıma takılmıyorum her yaşın duygusu ve güzelliği farklı
Yo hayır rahat bir şekilde sorabilirsiniz kızlar 😉❗
Hayır asla. Kadına yaş sorulmaz alısı bile çok saçma
Getiriyor dün 29 yaşında birisi yaşlandım diye ağlıyordu burada
İllaki takılan vardır yaşa
Yaş konusunu kompleks yapmıyorum
27 den sonra erkeğin işide biter
Evet bu 30 yaş ile başlıyor
Zannetmem ya söyler geçerim
Evet sakallarım beyazladı mesela 🥹
Evet bazı erkekler var öyle
Hayır onlar gamsız yaşlanmıyorlar pek