Kadınlar yaşlanmaya başladıklarında yaşlarını gizlemeye meyilli oluyorlar. Peki, erkekler bu konuda nasıl? Yani, erkekler de yaşlandıkça yaşlarını kafaya takıyorlar mı?

Kadınlar yaşlanmaya başladıklarında yaşlarını gizlemeye meyilli oluyorlar. Peki, erkekler bu konuda nasıl? Yani, erkekler de yaşlandıkça yaşlarını kafaya takıyorlar mı?

Yaş takıntısı kişiden kişiye değişiyor. Cinsiyet ile ilgili değil kimi insan yaşlanmaktan korkar ve bunu yaşı ile teyit etmek istemez. Bazı erkekler de elbette yaşlarını kafaya takabilir.
Hayattdan keyif alanları takmıyor. Takanlar ise kendini kısıtlayan, hayatını başklarına göre şekillendirenler zamanında şunu yapmadım, şunu yaşamadım diyen taraf olur.
Bence erkekler bu konuda daha rahat. Yaş olayını kafaya taktıklarını pek düşünmüyorum.
Cevap
17Cevap
Hiç umurumda değil valla yaş sadece rakkammm
Evet takarım bende
fiziksel ve mental anlamda bir problemim olmadıkça yaşımın kaç olduğu önemli değil.. Kafama Takmam yani..
Yoo takmıyorum hatta 80 yaşında olsaydım keşke ne güzel ölür giderdim dünyanın en iyi zamanlarında yaşamış olurdum diye üzülüyorum
Erkeklerin kafaya taktığı şey yaş değil de boy. Genəlde boylarını söylemezler veya daha uzun söylerler.
Takan olur elbette ki ama önemli olan yaş değil sağlıklı yaşam dir
Valla ben takmıyorum. Yaş aldı gidiyor. Ama keyfim yerinde bu durumdan :))
Erkeklere abi diyince ağlıyorlar. dd en cok takan asıl erkekler
Öyle dertlerimiz pek yok :d 40 yaşına gelsekde giderimiz var her türlü ve spor yapan birisiyse bu 45-50 görür:d
Kadınlar gibi? Ben takılmıyorum yaşıma. 'Çeyrek yüzyıl yaşamışım!' diye bağırarak geziyorum. Ve bu art arda ikinci soru cinsiyetçilik yapılan.
Erkekler gençken yaşlarını gizliyorlar. Hep olgun olma çabası.. Gerci ergenlikte antibiyotiğe benzesem bende hemen büyümek isterdim.
Yaş kadın için negatif erkek için pozitif yönde artar. Erkekler çok takmaz
Tabi takıyorlar. 40 yaşından sonra erkekleri görme
Yaşım 46... Şu an ki karizmam, güvenim ve fiziğim 18 -35 yaş arasında yoktu. Bu yaşta 18-30 yaş arasındaki kadınların ilgisini görmek gerçekten çok güzel.
O kafaya takan 40 lı yaşlardaki erkekler kendine bakmayan, göbekli, bakımsız tiplerdir.
Ayrica olgun erkekler 18 20 yaş grubu kızlarla ilgilenmez. Çünkü onlar bize çocuk gibi geliyor.
Sanırım 40'larından sonra evet takıyorlar..
Takmazlar onlar hem 40 lı yaşlar daha çekici
takmaz çünkü kadınlar gctlerini kaldırır
Hic takmam her yasin bir guzelligi. Var
hiçbir yaşımı kafaya takmadım
Kadınlar kadar olmasa da
Ölmeme kaç yıl kaldı diye hesaplıyorum.
Yaşayıp gidiyoruz biran önce yaşlanıp ölelim işte
Kadınlar kadar değil bence.
Ever ama gençleştirme yüz için Sünnet derisi istemeyiz kızlar gibi
Takanı da skm takmayaynını da skm
İlla takanı vardır
Yooo sadece kafadan çıkartmayız