Günaydınssss 😌 Erkekler de kadınlar gibi yaşlarını kafaya takarlar mı? Az önce müşterinin biri telefonda benimle bu konuyu tartıştı :D size de sorayım dedim 😌✌️
Erkekler de kadınlar gibi yaşlarını kafaya takarlar mı?
Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
Erkekler de kadınlar gibi yaşlarını kafaya takarlar mı sorusunun yegane cevabı o kadar fazla takmazlar olur. Erkekler yaşlarına çok düşkün canlılar değildir. Kadınların daha detaylara takılması ve bu detaylarda yaşaması yaş konusunda geçerlidir. Erkek çok kafaya takmaz. Yadırgamaz, engebeli bir arazide yolculuk yapmaz yaş konusunda düz asfalt yolda gider. Gittiği yere kadar gider. Her yaşının tadını çıkartır. Bu yaş takıntısının en önemli örneği: kadınların çok fazla estetik olması ama erkeklerin bu kadar fazla estetik yaptırmamasıdır.
Niye kadınlarda yaş takıntısı olduğunu açık açık sergiledin? 😄 Sanmıyorum ya erkekler yaşlarının bi üstünü falan söylerken mutlu oluyor farkettin mi? Ben ilerde mesela asla 40 oldum diyemem gibi geliyor. Sibel Can gibi gider dava açarım 37 de kalmak için direnirim dgdf
Tünaydın. Yanıtsız kalan bir soru da ben sorayım size, Nasılsınız?
30 plus sonrası biraz oluyor. Sonra geçiyor. Bir nevi geçiş dönemi gibi. Keyifli bir olgunluğu fark edince, o his iyi geliyor. Gülümsetiyor. Hoş bir badireye dönüşüyor hayat... Bir parça ikram edelim. Belki sizi de biraz keyiflendirir.
Kadınlar kadar olmasa da illa ki yaş takıntısı her iki cinste de olur. Her insan yaş ilerledikçe "ah gençliğim!" diye bir özlem yaşıyor. Ki erkeklerin sohbetinde de 'ben gençken şöyleydim böyleydim diye iç geçirmeli sohbetler duyarız sıkça. Genelde 40'dan sonra yaş sendromu başlıyor iki cinstede
Erkeklerin yaşayamadıkları ve içinde genç yaşlarda yaşanması gereken şeye karşı ukte varsa yaşlarını kafalarına takarlar. Yaşın ilerlemesinden değilde yaşında deneyimleyemedikleri şeylere üzülürler ve kafalarına takarlar. Misal "Yaşımız geçti" "Bizden geçti" gibi sözleri çok duyabilirsiniz erkeklerden. Genel erkek zihin modelinde herşeyin bir yaşı vardır ve yaşın geçtiyse fırsatta kaçmıştır. Tabi bu kesin doğru olmamakla birlikte erkekleri yöneten bir düşünce modelidir.
İyi yakşamlarsss 😊 Yok valla 30 lu yaşlar en güzel yaşlardandır. Bir gram kafaya takmıyorum 50 de olsam aynı olurum sanırım. Eeee sonuçta her yaşın ayrı güzelliğinin olduğu söylenmiyor mu ^^
Valla o sanırım insandan insana değişiyor bazı tanıdığım kadınlarda da takılmadıklarını duydum mantıklı yorum yapmış ama abartı yaş farkı varsa kadın erkek arasında erkeğin takılması lazım diye düşünüyorum kadının yaşına 😅 Ee kadınlarda erken olgunlaşmanın elbet negatif yanı olur erkeklerden önce çöküyorlar mesela bakımla falan gerdirilmedikleri sürece bu kendileri açılarından rahatsız edici olabilir 😂😂
Ben kafaya takmıyorum 😏 ben her zaman hissettiğim yaştayım. Profilimdeki yazan 24 sadece bir rakam benim için. Ben bazen 80 bazen ise 8 yaşında hissediyorum çoğunlukla halâ 18 yaşında gibiyim ✌
Özür dileyerek yaziyorum. Bence biz erkeklerin uçkuru calistigi sürece yasi maşı kafaya takmayiz. Ne zaman ki alt tarafta bir sorun cikmaya baslar. Iste o zaman kafaya birseyler dank eder ve takinti yapmaya baslariz.
Onlar için sorun değil bunu biliyorlar. Hani örnek yaşantılarda görüyoruz para olduktan sonra erkekte yaş sorun olmuyor. Kadın içinde aynı bir tanıdık benim yaşlarımda bir erkek yaşı geçmiş bir kadınla evlendi durumu iyi diye bende şaşırdım.
O kadar takmıyorum ki şu an kaç yaşında olduğumu bile bilmiyorum 😂 takıntı çok boş bir iş kendini yormakdan beyni yakmakdan başka bir işe yaradığı yok takmam ben
Evet yaaa. Lanet olsun.. Şu yaşa bak. Hiç göstermeyeceğim bir yaşa girdim. Olmaz olsun böyle şey 😭 Daha geçen polis durdurdu, senin yaşın tuyuyo mu diye. 🤦♂️
Erkekler 18 hatta 20 sine kadar hep 2 üç yaş büyük söylerler olgun görünmek için... yaş ilerledikçe küçük söylemeye çalışırlar... oluyor maalesef bunlar...
30yaşındayım ama gören en fazla 25 diyor. Genlerim sağ olsun :D pek kafaya takmıyorum. Sigara, alkol ve şeker yok. Spor yapıp düzenli besleniyorum ayrıca cildime dikkat ediyorum...
İlaki takan oluyordur. Olmasa yaşları bayağı büyük olupta torunu yaşında olan kızlarla evlenip veya sevgili oluyorlar. Bunların örneğini kendini ünlü sanıp oysa cahillikten kurtulmayan onca erkek var.
Ben takıyorum iki üniversite okudum ikincisinde yaşı en büyük bendim insan kendini kötü hissediyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
40 i devirdim umurumda değil yaşım Sadece evlenip bir düzen kuramadım İt gibi savrulup durdum şehir şehir Bu rezillik canımı çok yakıyor Bunun dışında hiçbir şey umurumda değil
Bazan yaslilik sendromuna giriyorum oluyor olmuyor değil 😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bizim kadar değiller, hatta yaşlandıklarında daha havalı ve karizma oluyorlar biz ezik gibi genç görünmeye çalışmak için türlü türlü şeyler deniyoruz 😑
Takan da vardır, takmayan da. Ama kadınların da hepsi bunu kafasına takmıyordur. Ki takılmaması gereken bir şey bence. Çünkü ne zaman öleceğimiz belli değil ve hala yaşıyoruz. Yaşımızı dert ederek yaşarsak hayattan yeterince keyif alamayız ๑
4 gün önce 46 yasima girdim 12 Şubat 'ta hiçte kafama takmıyorum forever young yaşımı gostermiyorum bir çok kişi 30 yaşlarda gözüktüğümu söylüyor ben daha 30 bile basmadim 29.99 dayım 🤣