Sanırım bir kiyaslanma veyahut sözler yemek için doğdum.. sanırım.
Neyse soruyorum ama en kısa söz sanırım cevapsiz kalıyorum..

Sanırım bir kiyaslanma veyahut sözler yemek için doğdum.. sanırım.
Neyse soruyorum ama en kısa söz sanırım cevapsiz kalıyorum..
Benim kötü şeyler yaşamam gerektiği için çünkü okula gitmemem gerekiyor ama o sınavı verdirtiyor ki onu da anla bu yüzden okumadın? o dizideki kız sensin o yüzden değişik bir kıza değer ver istedim ve ondan kazıklar ye istedim çünkü mucizeleri yaşayamazsın yoksa nefreti hissedemezdin? anlayamazdın? sana çok büyük iyilikler yapıyorum yetenekli ettim seni ki hiç bir kimseye güvenme sezgilerine güven tuzaklardan kurtul yaşadıklarından dersler al muhattap olma ilkten kurtardım ki sana büyük dersler olsun her yaşadığın bana çok şükür et herşeyi anla o soruları bir daha sorma senin iyiliğin için yapıyorum
hayır ne kıyaslanma ne de sözler yemek için yaratıldın… “Ben, cinnleri ve insanları ancak ve yalnız Bana ibadet etsinler diye yarattım.”
(Zariyat / 56)
Zariyat sûresi 56. ayet
Cevap
9Cevap
sormuyorum
Yıllardır soruyorum bu soruyu kendimi Allah'ım bu dünyaya Ben neden darıldım diye ama yapacak bir şey yok doğmak da bizim elimizde değildi ölmekle
Dünyaya geliş amacını fazlaca düşünürsek hayatın anlamını kavrarız. Sen karamsar ve başka bir şekilde sormuşsun benim aklıma bu geldi.
Gün gelir hepsinden kurtulursun mis gibi bi hayatın olur
Bunu kim cizdi
İnternetten buldum
Benim hastalar visiyir
anliyamadim
Guzel cizmistim
Tamam
bıraktım sormayı cevabı yok
Sen sordun mu?
Soruma dikkatlice okusaydin anlardin
Aa haklısın pardon
👍👍