Arkadaşlar boşluktan kafaya çok taktığınız günler oldu mu? Ne olur sonuna kadar okur musunuz?

Ben her şeyi otu b*ku kafaya takıyorum bu aralar. Evde resmen ağır derecede depresyona girdim. Çünkü ne olursa olsun iş bulamıyorum migrostan çıktığımdan beri 6 aydır. Dün akşamda arkadaşımı taktım. Ama haksız mıyım yardımcı olmak isteyenler dinlesin bak. Geçen akşam arkadaşları ile köye kalmaya gitmiş. Sorun beni çağırmamış olmaları değil istemezdim zaten. Çünkü dağ köyü temiz hava beni çok fena yapıyor bir kere gittim. Hatta arkadaşları ile buluştuğu akşam bana WhatsApptan mesaj atmış ne yapıyorsun damoş diye. Neyse bana buluşalım tosthaneye kahve içmeye gidelim dedi. Okey olur dedim. O sıra bir arkadaşımızla küsmüştü. Sebep bumu bilmiyorum ama Dün akşam yazdım çok soğuk cevap verdi sanki. İşten geldiği için yorgundur o yüzden mi yoksa arkadaşımızla barışınca artık bana sıcak davranma ihtiyacı hissetmedi mi bilmiyorum. Haksiz mıyım kafaya takmakta ama ya.
Arkadaşlar boşluktan kafaya çok taktığınız günler oldu mu? Ne olur sonuna kadar okur musunuz?