Çok şey yapmamak lazım, senin hiç en sevdiğin kitap en güzel yerinde bitti mi diye sorarlar insana.

Çok şey yapmamak lazım, senin hiç en sevdiğin kitap en güzel yerinde bitti mi diye sorarlar insana.

Sevdiğim kitabın dizinin filmin bitişleri burkuyor tabi ama üzmüyor eskisi gibi. Bitirip sonunu görmek sonucuna ulaşmak farklı bir haz veriyor sonra düşünüyorum vay be diyorum nereden nerelere geldi şöyle olmuştu böyle olmuştu şu olmuştu bu olmuştu şuna şöyle ona böyle yapmıştı onu kaybetmişti bunu kazanmıştı her şey ters gidiyordı en güvendiği kazık atmıştı sevgilisinden ayrılmıştı parası bitmişti vs vs vs ama sonuna ulaştı. Başardı veya başaramadı ama sonunu gördü sonuca vardı. Sonrası yeni bir hikaye. Sevdiklerimin anlamaması üzer beni en çok anlaşılmamak koyar. Eve girince karşılayan duvarlar sessizce odama geçip yalandan oyalanmacalar sonra geriye kalan tek hayalime gün geçtikçe kavuşamamak, Bebeğimin kokusunda kaybolamamak. Gerçi bunlara üzülüyor muyum bilmiyorum ama yıpratıcı gelmeye başladı artık.
Zaman sonra insan ne çok, ne çok şeye yıpranıyor..
Tuhaf, bitene kadar nasıl bitireceğim, çok özlerim diye üzülürken, bittiği an tüm duygularımda bitmiş oluyor, tam anlamıyla bitirmiş oluyorum. Değişik bir büyü bu. Bir şeye de benzedi sanki; Henüz o an gelmeden, olmadan, belirsizken kaygı geliştirip o an geldiğinde, aaa bu kadar da önem vermeye değmezmiş demeye benzedi. Soruya cevap vereyim madem. 😄 Mesela, baktığım çiçeğimin dalı tam değil yarım kırıldı ona çok üzülmüştüm hala da üzülüyorum. Ama bakmaya devam ediyorum iyi edeceğim onu güzeller güzelim o benim 😃
Ne güzel anlattın :))
🌿
Cevap
15Cevap
Sevdiğim dizinin ya da filmin bitmesi olabilir.. ya da sevdiğim oyunun bitmesi de olabilir.. bir keresinde 2 ay bir oyunu oynamıştım bitince boşluğa düştüm. sdafds
O sizi olayı bende de oluyor, diziler bitmesin
Evde kahvenin bittiğini fark etmek. Benim için bir yıkım.
😬😬
Biteceğini düşünmediğim her bitiş, dost, arkadaş ilişkileri, her ölüm, he birde sevdiğim dizinin bitmesi , birde radyoda tam sevdiğim şarkı çıkmışken evin önüne gelmiş olmam. E şarkının yarım kalması 🙃
Kitabı sevdiysem yarım sayfa şeklinde okuyorum çabuk bitince üzülüyorum haliyle. aynı duyguyu Yemeğime birinin sulanması durumda da yasıyorum.
Güldüm. 😂
Sizin sevinciniz benim hüznüm 😢dişlerimi de sıkıyorum ayrıca o an da
Sakin tamam gülmedim. Almayın yemeğini hanımefendinin.
😢almayın
Güzel şeylerin bitmesine üzülmüyorum çünkü kötü şeylerin bitmemesine üzülmekten vaktim kalmıyor onlara...
üzdün
Hep üzgün olduğumu belirtmemden dolayı üzülmüş olmana neden olmaktan dolayı ben de çok üzgün olmaktayım an itibariyle...
Ya dur her şeye üzülme, sakiniz, iyiyiz, genciz, hallederiz demiş biri. Biz de halledeceğiz.
Kandırmayalım birbirimizi kötü günler bitti sırada daha kötü günler var...
Bak ya, bi sakin. Kötü yok, her şey iyi olacak
Bugün iyi olmadıktan sonra yarınların iyi olmasının ne anlamı var. Dünün acısı hep içimde kalacak. Huzurlu yarınlardan önce güzel dünlere ihtiyacım var bugün mutlu olabilmek için..
Dün geçti ama, an'ını ve yarınını güzelleştirmen lazım be
Geçen saatler, takvimler.. acılar yaşananlar 1 saniye öncesi kadar gerçek ve taze...
Hiç bitirememek. Bir kitaba başlamak ve sonunun gelmemesi 😃
O niye öyle oluyo ya
Benim için vakit olmuyor olarak görüyorum. Ama vaktim de oluyor okusam okurum. Aslında yavaş yavaş uygulayarak okumak benim yaptığım bu. Mükemmelliyetçilik. Bitecek inşallah 😃
İnşaallah :)
En sevdiğim markanın en sevdiğim rujunun raflar da bitmiş olması üzer. Heh bir de en sevdiğim tatlının bitmesiii! bence güzel olan her şeyin bitmesi benim kalbimi üzüyor. 🥹
Kahvemin bitmesi.. diyeceğim ama ya sevdiğim kitabın bitmesi çok başka bir boyut o an bitti diye ağlayabilecek kadar..
Herhalde çok istediğim zevkle Yediğim Tatlı biterse beni üzer orada jd
Çikolata bitmesi, sigara bitmesi, alkol bitmesi gibi semptomlar ahsh
Aşık olduğum kitap karakterinin gerçek olmayışı 🥺🥺🥺
Oyşşş prenses yaaa 😂
Üzecek bir şey kalmamış gibi şasirmiyorum bir şeye:)
Veda etmeden gidilmesi çok kötü hissediyorum
Sevdiğim filmin devamının gelmemesi. Mesela baskın 3 filmi halen gelmedi
Bir demlik çayın bitmesi 😂
Yenisini demleriz, canın sağ olsun :))
Sevdiğim birinin vefatı
Hocam bu farklı bir kulvar bunun karşılığı, kısası yok
Sevdiğim dizinin son sahnesi
O da kötü
kitapta sevdiğim karakterin başından beri hain olması ya da sonradan ihanet etmesi
Filmin enteresan yerde bitip devam filmini beklemek
Sevmediğim bi kitaba başlamak
Sevdiğim insanların ihanet etmesi
Sevdiğim insanlardan ve şehirlerden ayrılmak
Aradıgım kitabı bulamamak tabikide
Sevdiğim dizinin açık kapı bırakarak final yapması
Sevdigim yemegin bitmesi 😂
Ben tekrar tekrarda olsa okurum.
Dizi/Film olabilir
Balkon keyfinde sigaranın bitmesi..
arabanın yakıtı bitmesi
kitap bitirdiğim için hiç üzülmedim...
Sevdiğim oyunun bitmesi.
Kelebek i de okuyun
okudum
Onu da okudum, başka kitabı yok zaten.
aynen öyle..
En okunulası yer, motive etmiştir.
Müthişsin hocam
Çok güzel, emeğine ve kalemine sağlık.. Başarılarının devamını dilerim. :)
Yazdığım kitabın bitmesi
tatilimin bitmesi
Allah başka dert vermesin
Sevdiğim dizinin bitmesi...
Anlasilmamak üzer.
kaliteli bir dizi film
Fenerbahçe üzüyor
Kahvemin bitmesi
Tatilin bitmesi.
Üzemez
internetimin Bitmesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?