AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Ben uğraşmam
Bi erkek trip atıyorsa, çükü yoktur
Var ama Nadir olmali
Var ama abrtmadan
Hayır yok
Var tabi neden olmasın
Varr
erkek de insan değilmi
Tabii ki var ama herşeyin fazlasi zarar
Vardır bence
Yok itici oluyor
Hayır yok
Yok atmasın
Direkt trip atılmasın bence.
Var mı sence
var tabi erkek de insan
Kalbiniz yok
Kalbimiz yok mu neye gore yok kime gore yok xd
Ne bilim içimden geldi yazdım m😅
helal :D
hayır ypok
Neden olmasın
😎Olmaz olur mu
Var var
Hiç çekemem.
Niye
Hayır tabiki.
Niye peki kadinlar atar cunku o kadin mi
Evet. Karşıdaki laftan anlamıyorsa trip atarız
Bunu erkek de yapsin o zmn niye laftan anlamayinca trip atmiyo laftan anlamayan birine ne yapsin hicbisey olmamis gibi mi davransin
Bilmem. Çok büyük bir meseleyse ayrılık olur zaten, trip atan erkek özür beklemesin biz özür bekliyoruz
Trip felek ayrılık demek aslında. Özür dilenir peşinden koslulur ikna edilen tsraf barışır ya da barismaz. Erkek için o kadar uğraşılmaz kadınlık gururuna ters.
Trip demek
Gururuna ters mi he yani erkek haksizliga ugradiginda hicbisey olmamis gibi devam eder hatta daha da ileriye gidim bi erkegin anasina bacisina kufur etsin erkek ozur beklemez ama kadin bekler cunku erkegin fitrati yine de kadinin pesine kosmaktan ibarettir durumunda olsun demi? bi insanin pesinden kosmasi her iki cins icin gayette uygun bi fitrata sahip cunku iki cins birbirinin tamamlayicisidir sen duygusal paylasim yapacaksin ki o da sana duygusal paylasim yapacak bi taraf haksiz oldugunda ozur dilemek enayiliktir ben bu manipulasyonlara gelmem kardesim kb tribin fitratla alakasi yok bu arada her iki insan laftan anlamiyosa ayrilabilir ztn
Özür dilenir de uzatılirsa bu trip olur işte bisey diyorum cevap vermiyorsa döndüğünde o gelsin benden özür dilesin
Uzatiyosa demek ki cok kirici bisey yapmis ki erkek bunu icine sindirememistir ztn hakli olarak
Uzatmasin işte soğurum
Valla cok kirilmissa senden bi caba. bekler kardesim kb bunun erkegi kadini yok
Nah çaba.
😒
Benim daha büyük dertlerim var zaten
kardesim herkesin kendine gore buyuk dertleri var sadece senin degil :)
Dertlendim gece gece :/
Ogrenebilirmiyim neden dertlendiginizi acaba :)
En iyi arkadaşımın benden önce bir sürü en iyi arkadaşı var:((((
hmm senin kac tane oldu
Yokkk
Peki
Yokkk
peki
Delikanlı adam atmaz
Delikanlı ile ne alakası var şimdi bir erkek sevdiğine kızıp trip atamaz mi
kadin atiyosa erkek de atar kb :) yani biseye kirildiysa erkek de atabilir
Tabi tozunu kaçırmıcak orası ayrı
kadına özgü olan bişey bu siz niye kadınlara özenip duruyosunuz delikanlı adamın bi duruşu olur niye trip atsın bişeye kırıldıysa konuşup çözer bana göre delikanlı adam trip atman ve çoğu delikanlı adama göre de öyledir siz niye üstünüze alındınız ben delikanlı adam diyorum
Ben sadece fikrimi söyledim ve bu trip dediğimiz şey sadece kadınlara özel olduğunu kim söyledi
Kadınlar söyledi
Bu tribi erkekler mi icat etti AĞAMWĞWMPWWKPWWKWPWK
kadina ozgu olan bisey nasil oluyo onu aciklarmisin trip dedigimiz sey bi seye kirildigini belli etme ifadesidir mesela kalkip senin ailene bisey desem kusmez misin bu da trip atmaktir ama erkek bu duruma maruz kaliyo diye niye trip atmasin
bide soyle de bisey de var kadinlar ne kadar duygusal anlamda ilgi bekliyolarsa erkekler de ayni sekilde bekler sonucta iliski dedigimiz sey sevgi ve saygi olmasindan ibarettir
Kalkıp da benim aileme bişey dersen doğrarım seni
bi erkek kirildi diye trip atmayacaksa kb ama erkekleri insan gozuyle bakmaktan daha cok kusursuz bi erkek olarak bakiyosunuz demektir
Trip kavramının daha ne olduğunu bilmiyosunuz sen iki yerden de aynı soruları sorup duruyosun canım mısın?
ailene bisey demedim ornek olarak verdim :)
ki hicbir sekilde hicbir insanin ailesine bisey demem ama ornegi iyi anladin mi sen
Bişey diyemezsin o ayrı örnek olarak bile veremezsin
tm trip kavramini sen acikla neymis trip anlamini anlat bakalim
Ben örneği anladım da sen benim yazdıklarımı anlamıyosun ben cahil insanlarla daha fazla muhatap olmak istemiyorum
Kadınla tartışmaya girmeyelim en iyi bir söz var kadın her zaman haklı nokta
sen anlamiyosun bence cunku ornek olarak verdigim cumleyi sanki ailene bisey demisim gibi lanse ediyosun bi ornekti o kadar iyi gunler
Hayır 😑
Varr
Asla yok.
Var tabiki
Hayir yok
Var tabiki
Vardır