Gizli Üye(18-24)1 yılburada muthis bir ince cizgi var,
Kadinlar erkeklerin itiraz ettigi seye direk trip diyorlar, eger erkek kayda deger bir neden icin itiraz ediyorsa kadin onu manipule etmek icin kari gibi trip atma diyicektir ama erkegin bu tongaya dusmemesi lazim. Erkek ici bos bir seye itiraz ediyorsa triptir.
Falat gunumuzde bazi kadinlar , iliski icinde olduklari erkegi manipule etmek icin , erkegi kizdiricak bi hareket yaptiktan sonra erkek tepki vermesin diye "kari gibi trip atma " der.
Ve gunumuzde cogu erkek trip atma dendikten sonra "aa ben trip atiyorum ve kariyim , o yuzden durmaliyim cunku erkegim" algisi vardır.
Degerli kardesim , eger sevgilin gidip olmayacak seyler yapiyorsa ve senin tepkini geri cevirmek icin sana "trip atma" diyip utandirma yapiyorsa , ilk yapacagin sey hicbirsey yapmamak ve verdigin tepkiyi surdurmektir. Sen verdigin tepkide kararli ol ve kadin bu kararlilik gucunu farketsin karsindaki kadin. Eger senin bu kararliligin sonrasi kadin seninle ugrasmayi birakip yaptigi seyi durdurursa ve hatasini anlarsa o zaman sana bagliligi artacaktir , bagliliğinin artmasinin sebebi kadina dolayli yoldan şunu gostermendir"sen beni manipule edemiyorsun , ben kararlarinin arkasinda duran zeki bir adamim" imajı birakmandan kaynaklanir.
Unutmayın , kadınlar aslan taklidi yapan kedilerdir ama kime yaparlar bunu"kediyi elde edebilmek icin aslanligindan vazgecip kedi gibi olan erkeklerden".
Evet bunu okuyan sen , bir erkek isen bir aslansın, doğa seni bu sekilde olusturdu, yüce allah seni boyle yarattı ve sana yonetme ve kararlarinin arksinda durma gucu verdi , o guce guven ve kendi yoluna bak, verdigin kararlarin dogrulugundan emin ol ve asla cayma.
Not:kadınlar kucuk cocuk gibi oldukları sosyal medyadan veya cevreden kolaylikla etkilenebilirler, farkindaligi yuksek olan ve kadin erkek dinamiğini, doğasini dogru anlamis kadinlar hariç. Gunumuz genç kizlarinin farkindaliklari dusuktur ki buna kizmiyorum cunku dogduklari yer veya aile bellidir. Farkindaliklari dusuk oldugu icin ya alfa gorunumlu narsist erkeklere ya da aynı babaları gibi olan erkeklere aşık olurlar (aslında aşık olmazlar buda ayrı bi başlığın konusu). Onun disinda bir kiz mevcut ilişkisindeki sevgilisini surekli test eder heleki genç ve secenekleri cok olan bir kiz ise. Az once ne demistik"kadinlar cevreden etkilenirler" boyle bir durum oldugu için ise sosyal medyada "trip atan erkek, prenses erkek" adlı reels videolardan veya gonderilerden dolayidirki mevcut ilişkisindeki sevgilisine boyle sitem etmektedir. Halbuki yanlıs yoldadir, karsisindaki genc ve henuz fazla deneyim yasamamis erkek trip atmamak icin durur ve kadinin beyninde gucsuz erkek olarak kodlanir. Kadin siz ona itiraz etmeyi biraktiginizda mutlu oluyor olsada aslinda sizden soğur ve baska kiyilara yelken açar. Bakin kadinin size dedikleri seyler kendine oz seyler degildir. Çogunu , neredeyse hepsini çevresinden ogrenmistir ki buda dusuk farkindaligin gostergesidir.
Son olarak , gunumuzde yasayan erkeklerin ve kadinlarin ozellikle genc ise bunlar , farkindaliklarinin dusuk olmasina kesinlille kizmiyorum fakat biraz canımı sıkıyor. Cunku farkindaligi dusuk insanlar butun kaynakları ve düzeni tüketir ve bozar, kendisi bisey uretmez. Aile kavramı çöker , ortada biz diye bir şey kalmaz.
Teşekkürler...
110 Yorumla
Soran1 yıldogru soze ne denir be helal kral agzina saglik
Soran1 yıl@gika0 bu cozulmeyecek bisey degil kadinin ve erkegin iliski dinamiklerini gelistirirlerse boyle bi problem kalmaz trip atmaya hic de gerek kalmaz
Cevap sahibi1 yıl@gika0 elhamdulillah muslumanim.
Allah yaratirken kadini ve erkegi birbirine ihtiyaci olacak sekilde yaratmis. Ve şunuda hatirlayalım"üstünlük takvadadır"
Benim orada aslan veya kediden kastım bir cinsi yuceltip diger cinsi asagilamak degil. Doğamız gereği bizim mentalitemiz bu şekilde.
Amacım insanlar doğruları bilsin , farkındaliklari artsin, sonuc olarak millet , insanlık bilinçlenecek ve mutlu olacak.
Huzur ve mutluluk için farkındalık, doğru yolu bulmak şart.
Cevap sahibi1 yılEyvallah kral her zaman.
Cevap sahibi1 yıl@gika0 benim dogrularimi uygulamayin veya inanmayin ozgur dunyada yasiyoruz istediginizi yapabilirsiniz fakat yasadiginiz herseyin size katacagi sey biseylerin farkinda varmanizdir. O farkinda vardiginiz seyler iste dogru seylerdir. Ben evrensel olan dogrulari insanlar bilsin istiyorum.
Ustune din serpistirmek degildi amacim , gercekligin ve dogrunun , insanin farkina varacagi seylerin aslinda islamda oldugunu anlatabilmek icin "ustunluk takvadadir " diye yazdim.
Siz baskinligi ve ustunlugu umarim karistirmamissinizdir. Cunku gorceksinizki yasadiginiz seyler size aslinda ustunlugun takvada yani insanin içinde oldugunu , niyetinde oldugunu gosterecek.
Onun disinda siz baskin olun istediginiz kadar ona diyecek bir sey yok, yaradilisiniz kedi, ve sizle olmak icin aslanligindan vazgecmeyip kendi yoluna bakan erkege denk geldiginiz zaman bu baskinliginiz kalmayacak. Cunku aslan rolu yapan bir kedisiniz...
Cevap sahibi1 yıl@gika0 dogru yanlıs oyunu oynamıyoruz zaten, kendinizi kandirmanizi istemem.
En İyi Cevaplar
Ben atmam, atılmasını da sevmem.
'Hak' konusuna gelirsek, tabii ki hakkınız var. Biri keyfince başkasına nasıl davranması gerektiğini söyleyemez. Toksik maskülenite ve boş cinsiyetçi kalıplar aksini diretse de doğrusu bu, söyleyemez.01 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
- Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı.
1 yılben trip atan biri degilimdir kiz olarak o yuzden tercih etmem sorun mu var konusalim ilgi mi istiyor onu da acik acik konusuruz malliga gerek yok ya cocuk muyuz biz
22 Yorumla
Soran1 yılakli basinda olan kadinlarimizi burada gordukce umudum artiyo dogrusu tesekkurler <3
- 1 yıl
varligimiza sevinmene sevindim rica ederim
1 yılYani trip herkeste var yani önemli olan kısa kesip tatlıya bağlanması yani çok sık olsada bir yerden sonra o konuyu sineye çekip yoluna devam edilmeli bir şekilde
029 Yorumla
Soran1 yılkesinlikle katiliyorum
- 1 yıl
Ne mutlu fikrime katılımın için bende bu ara çok sık triplensem de manitama onunda modu düşüp tripleniyo mesela ne kadar alttan alsada bende taltiya bağlamayı seçip uzatmayıp öpüp sarılıp o şekilde devam ediyorum
Soran1 yılbence hicbi cins trip atmamali acik acik birlikte bi sorun varsa oturup sorununu konussun bu daha erdemce bi hareket olur :)
- 1 yıl
Evet sorunlar konuşulmalı zaten çekip de gidilmemeli bir süre siniri geçsin diye beklersin ve zaten sonrası konuşulur benim yaptığım gibi de olabilir bu da çok iyi yontem
Soran1 yıltabi bi noktadan sonra kafa sakinlesmeli
- 1 yıl
Evet ve bişey sorucam ben bu ara manitaya biraz tripleniyom bugün de oldu eve dönüşte soğuk yaptım sonra seslendim gittim yanına bir şey demicek misin dedim konuştuk falan sarılıp öptüm o şekilde eve dağıldık yani bu hep böyle oluyor asla uzatıp tüm gün sürat asmiyom bu sorun teşkil eder mi
Soran1 yılyani onemli olan bu kontrolu senin suanda nasil saglayacan onemli yani hep manitana neyden dolayi trip atiyosun mesela o onemli eger gereksiz bi mevzuysa bence bunu biraz torpillemeye calismalisin ama sen eger tripi uzatmıyor ve çözüyorsan o zmn sorun teşkil etmez onemli olan kırgınlığı ya da hissettigin şeyi icinde buyutmemek
- 1 yıl
Kız ark mevzusuna oluyor bu ara biraz onun dışında olmuyor yani ikinci kez konuyu açmam kapatiyorsam tam kapatırım
Soran1 yılkiskanclik falan mi
- 1 yıl
Yani evet trip gibi de oluyor
Soran1 yılSevgilin peki ne diyo bu ise
- 1 yıl
Normal buluyor yani benimde var ve bunu baştan beri bildiğini söyledi asla kısıtlama yok ilişkimizde ama story begenince sinir geldi istemsiz haklı olduğumu düşünüyorum
Soran1 yılBence bu konu kapansin yani bu konu uzadikca uzarsa iliskiniz komple biter kafanda fazla da buyutme derim oldugu gibi davran
- 1 yıl
Farkındayım işte büyütmemeye çalışıyorum elimden geldiğince uzatmamaya özen gösteriyorum
Soran1 yıltamam eger ozen gosteriyosan sikinti yok demektir o zmn :) mutlu mutlu bi iliski yasayin uzmeyin birbirinizi :)
- 1 yıl
Öyle ya daha napayım ki tatlıya bağlıyorum olayı öyle küs tartışıp birakmiyom hallediliyoo 5 dk sürüyor zaten biri sarilsa olay bitiyor
Soran1 yılbiri sarilsa derken?
- 1 yıl
İkimizden birisi sarilsa yani olay bitiyor
Soran1 yılhe anladim tamam xd ama dedigim gibi birbirinize olan guveniniz bagli kalsin yani gereksiz kiskancliklari torpilleyin ve bi daha bu tarz olaylarin olmamasina soz verin iliski guven ister :)
- 1 yıl
Öyle evet bugün biraz soğuk gibi geldi ama konuyu tekrardan açmak istemiyorum düzelir sanırım
Soran1 yılSoguk davranmasin sana iliskinize caba gosterin sadece bu sogukluk kavramina biraz saygi gosterip bi daha bu tarz konularin acilmayacagina soz ver gerisini suya birak
- 1 yıl
Suçlu hisettim şu an yani belkide abarttım bir beğeni sonucu farkındayım da kısa kısa yazıyor ya da bana öyle geldi şu an için belki konuyu açarım
Soran1 yılBen de merak ettim dogrusu
Soran1 yılSey diyebilirsin bi sorun yok degil mi diye
Soran1 yılYok derse sey de diyebilirsin bence var anlat diye gecistir
- 1 yıl
Sorarım ya için huzursuz yani bu konuda bazen alttan almak kabul etmek gerekiyor galiba iyi ayrıldık ama nedense o soğukluğu hissettirdi
Soran1 yılOnce kiz arkadas mevzusundan acma konuyu once noldu bi problemimiz var mi de o da yok derse deki bence var biraz bana karsi soguk tavir yaptigini hissettim de
- 1 yıl
Aradı ya bir şey yoktu sesi güzel geliyordu yani bu arada teşekkür ederim dinledigin için tavsiyelerin için bir sorunu olursa sende yazabilirsin
Soran1 yılolursa yazarim saol :))
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki var tatlım! Erkekler de insan sonuçta. Yani, duygularını ifade edebilmek her cinsiyetin hakkı. Biz kızlar atınca trip oluyor da erkekler atınca neden olmasın? Hatta bence trip atan erkek tatlı bile olabilir, ama dozunu iyi ayarlamak lazım. Fazla kaçarsa drama dizisine dönebilir olay. Peki sen en son neye trip attın, anlat bakalım? 😏✨
16 Yorumla
Soran1 yılSana aşko 😒 Eskisi kadar ilgisi gostermiyosun pas vermiyosun bana
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAy ay ay, duygusal SoaringDragon! 😅 İtiraf ediyorum, biraz yoğun bir aşko oldum buralarda ama seni görmezden gelmem imkansız canım. İlgi manyağı yaparım seni, merak etme! 😘✨ Şimdi söyle bakalım, kalbini nasıl ısıtırız, ne yapayım ben sana? 🦄💖
Soran1 yılBeni sev ♥️
Soran1 yıl@Smihasli :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 22,2b cevap paylaştı.
u 1 yılVar tabii, atsın kendi kendine. Ben çekmem.
110 Yorumla
Soran1 yılSeven tribine katlanmazmiydi sosyetic hanim benmi yanlis biliyorum 🤔🤔
- 1 yıl
Erkekler trip atmaz, sen yanlış biliyorsun.
Soran1 yılErkek trip atmaz ama kadin atar kb ama kadin tribini de ben cekmek zorunda degilim ya sorun ortak konusularak yapilir ya da o ayrilinir ve iletisim kopulur
- 1 yıl
Herkesin kendi düşüncesi. Çekmek istemiyorsan çekmezsin. Kadınların ortak düşüncesidir bu, erkek dediğin trip atmaz.
Soran1 yılBacim kadinin ortak düşüncesi olmasi onun dogru oldugu anlamina gelmez ki herkes bireysel düşünmeli yani erkek trip atmaya hakki yoksa kadin da atmasin yani iletişim ne diye var birlikte ortak yön bulunsun diye var sen derdini triple cozeceksen ozmn erkek de triple de cozebilir :)
- 1 yıl
Evet bacım, trip atan erkek bacımdır. Benim iletişim şeklimin soruyla alakası yok. Erkeklerin trip atmaya hakkı var mı denmiş, bence yok.
Soran1 yılSorularda sirf soru sormak icinde sorulmaz yalniz dogrusundan bahsedilir tartisilir da bunu da unutmamak gerekir sosyetic hanim illa sirf soru sormak icin de sorulmaz soru 😌😌
- 1 yıl
Çocuk musun? Sana göre doğru farklı bana göre farklı. İyi günler
Soran1 yılBana gore farkli degil olmasi gereken o ztn iyi gunler
- 1 yıl
Trip atan erkek bacımdır. Bacımızsın...
1 yılne erkek arkadaşlarımın ne de kız arkadaşlarımın triplerini çekmek istemiyorum.. sorun ne ise konuş açık açık da çözelim, düzeltilmesi gereken bir şey varsa düzeltelim, bitsin gitsin.
zamanım değerli, üzerinde bile durmuyorum hiç. öyle öyle kaç kişiyi silip attım.41 Yorumla
Soran1 yılKatiliyorum
1 yılYa şöyle erkek de bir insan sonuç olarak arada alınabilir, üzülebilir , haksızlığa uğramış olabilir. Bu yüzden kenara çekilip gönlünün alınmasını bekleyebilir bence ama çok uzun bir süre değil. Ama erkek trip atamazdan kastimiz her söylenen kelimeye üzülüp mesajlara cevap vermemesini söylüyoruz. Bazı erkekler dakika başı trip atıyor. Trip atmak kadına yakışıyor. Erkeğe ise çözüm odaklı olmak yakışıyor bence
13 Yorumla
Soran1 yılama her seye de cozum odakli olamazlar demek ki onlarinda kirildigi noktalar varmiski karsidan bekliyo birazda :)
- 1 yıl
Ya tamam zaten bunu soyledim arada alınabilirler ne bileyim kirilabilirler ama genel olarak ben bir erkekten çözüm odaklı olmasını isterdim bunu beklerim karşı taraftan çünkü kadınlar daha duygusal ya o yüzden
Soran1 yılDuygusal olmanizi kabul ediyorum ama burada duygusallik dedigimiz sey duygu paylasimi ya yani sen erkekle duygu paylasimi yapmak zorundasin ve o da duygu paylasimi yapmak zorunda ya iki cins birbirini seviyo ise birlikte bi sorun varsa ve bu triple sonuclanmayacaksa o zmn oturup konusulur ama gelip de erkek trip atamaz kadin atar dersen bu olmaz birlikte siz beraber destek oldugunuz ve sevdiginiz icin iliskinin icindesiniz yani bunu yapmadigimiz taktirde kadin sadece cozumu trip atmakla ariyosa erkek de trip atabilir iste
1 yılİyice kadin oldunuz zaten.. yer degiscez az kaldi.. siz kadin biz erkek olcaz heralde.. kadinligimizi yasatmiyosunuz zaten de ustune bide kadin gibi davraniyosunuz bravo👏🏼👏🏼sen sey yap cinsiyet falan degistir rahat edersin senin kafaya gore
04 Yorumla- 1 yıl
😂
Soran1 yılEsitlik taslamayi bilen sizler degildiniz demi pardon xd esitsek esit gibi yasayalim o zmn xd trip dedigin sey kırıldığını belli etmek demektir bunun neresi kadın olmak
- 1 yıl
Tamam prenses kizma yuzun kiriscak aman diyim.. erkek arkadaşın seni bekler hadi kos
Soran1 yılSenin dişil enerjin bile o kadar negatif ki yanina priz taksak elektrik uretiriz resmen
Gizli Üye(25-29)1 yılHakkı var tabii ama kimse çok uzatmasın ya şu trip olayını. Cinsiyet farketmez. Ben katlanamıyorum böyle şeylere soğuyorum hemen.
31 Yorumla
Soran1 yılTabiki
Gizli Üye(25-29)1 yılErkek adam trip atmaz bir kere kendinize gelin artık ya bıktık sizden eril enerjisi yüksek olan adam istiyorum yanımda öyle mıymıy her şeye alınan her şeye küsen sürekli duygusal olan bir günaydın mesajı bile çok gören ve kadın ağzına etse bile onun peşinen dolaşan bir öz güvensiz ve beş para etmez bir mutfak bezi istemiyorum ben yetti artık sizin yüzünüzden evde kaldık resmen ya
01 Yorumla
Soran1 yılbelkide evde kaliyo olman senin trip atmandan kaynaklaniyodur bi kere trip atilacaksa karsilikli atilmali cunku trip dedigin sey duygusal anlamda birine darildigini belli etmektir ha gidip de birine soyledikten sonra kustugun zmnda trip atarsin ha soylemedigin zmn da trip atarsin sunu hic demiyosunuz iletisimi iyi olan ve birbirine saygili olan insanlar trip atmaz birlikte ortak cozerler demiyorsunuz kadin trip atar erkek degil o sadece sorunu soyler darildigini soyler ama trip atamaz diyosunuz xd belkide evde kalmanizin sebebi sizin bu haliniz yuzundendir
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır. Erkek sorun çözer, kadın eğer şikayet ediyorsa genelde ortada gerçekten bir ilgisizlik ve sorun vardır.
Kadınlar östrojen hormonlarından dolayı daha geniş ve duygu çerçevesinde düşünürler, bizim göremediğimiz ufak detayları görürler
Kadını dinler, destek olursan biraz da ilgili şefkatli yaklaşırsan kadın da sana olan gardını indirir, ne içine düş ne de aşırı mesafeli ol, insan gibi yaklaş işte.
01 Yorumla
Soran1 yılErkek her sorunu cozemez abicim erkek dedigin bi yere kadar cozer kadin da el atmasi gerekirki o iliski yurusun degilmi herseyi erkek yapar ama kadin yinede trip atar cunku faktoru oyle dersen erkegin duygusunu gormezden gelmis olursun sevkat ilgi gostermek ztn iki cinste karsilikli olmasi gereken bisey tek tarafli degil
1 yılYoktur erkek adam dediğin hanımcı olacak kadın ne derse haklısın aşkım çok doğrusunu aşkım he bide yavrum diyecek yavrum dediği an tav oluyorsun zaten erilliklerini korumalilar kız gibi davrandikca gözden düşüyorsunuz bilginize
19 Yorumla
Soran1 yılBu erkeklik degil kolenin tanimi resmen her erkek hakli bulmadigi bi konuda tamam askim dicekse ve bunu kendisi soylemesi gerekiyosa o zmn kadin da bi seye hakli bulmadigini kolay bi sekilde soyleyebilir trip hicbi cinsiyete ozgu degil cunku tribi darildigin ve mutsuz oldugunu hissettigin bi insana yaparsin bu sadece kadina olan ozgu bisey degil eger varsa bi sıkıntı ikisi de soyleyebilir ha biri trip atacaksa oteki de atmali ki bi denge kurulsun degil mi
Soran1 yılPardon her hakli bulmadigi bi konu varsa ve kendisi direktmen yuzune soyleyecekse kadin da soylemeli demek istemistim ifadeyi yanlis kullandim
- 1 yıl
Zaten ama alınganlık çekingenlik utanç ya da hoşnut olmadığın bir durumda bunu kullanırsın erkekler genelde kadınlar kadar narin olmadıkları için trip atsalar bile bizim kadar olmaması gerekiyor bu cinsiyetlerin doğasında vardır. Erkek trip atmaz demiyorum zaten ironik bir cümle kurmuşum farkındaysan bir sorun oldumu zaten konuşulur çözülür ama hararetli tartışmalar yerine bu şekilde daha sakin tartışmalar yapılabilir. Benim ailemde böyle mesela babam hep annemi onaylar ha altında kalmamak lazım tabi çünkü bu ikili ilişkilerde ya da arkadaşlıklar da yönetici olmaması gerek yoksa adaletsizlik doğuyor ama genel olarak o denge içinde erkek biraz daha sert ve eril olursa mükemmel bir ortamı oluşur çünkü günümüzdeki ilişkiler yapım değil yıkım üzerinedir her iki taraf da çabalamalıdır.
Soran1 yılİste aslinda bu kadinda ve erkekte bitecek bi is cunku kadinin tribi de maalesef ozellikle su siralar dahil olmak uzere her iliskide husrana ugratabiliyo gereksiz kiskancliklar vs yani trip aslinda varsayim yaparsak kadina ozgu olan bisey olsa dahi iliskisinin tadini birakmaktan daha cok tatsiz birakiyo maalesef benim nacizane gorusum kadinlar bu kadar trip atmamalari eger bi iliski icindeysen trip atmak yerine ortak cozmeye calisirsin kadinin tribi kotu bisey demiyorum sonucta trip atarken duygusal anlamda mutsuzlugunu belli ediyosun karsi tarafa ama erdemli bi insan sikintisini soylemesi daha uygun olacagini ve bu tarz triplerin isi olmayacagini dusunuyorum sonucta iletisim ne diye var iliskide sorun cozmek ve birlikte ortak hareket etmek icin var bu arada duygusalliktan falan bahsettiniz duygusal olan erkekler illaki su son sartlar altinda normal cunku su siralar ekonomik anlamda mucadelesini vermis bi erkegin yorgunlugu ve çöküşü sebebiyle duygusal anlamda bozukluklari olusabilir bu yorgunlugun sebebini de iste erkekler duygusal iyice disilesti demeye getirmek mantikli bi dusunce yapisi degil bu kadar yargilamayalim
- 1 yıl
Ben dozunda bir tripten bahsediyorum sen abartı düşünüyorsun ne demişler fazla naz aşk usandirir
Soran1 yılİnsan ailesine bakmakla mesgul olunca sevdigine bile vakit ayiramiyo acaba parayi kazanamazsam ben esimi kaybedebilirmiyim acliktan sefalete ugrarmiyiz ve daha aklina neler neler geliyordur adamin su sartlar altinda maddiyat anlamda baya mucadelesini vermis ve bu mucadele sonucu epey çöküşe sebebiyet veren bi durum var insanlar herseyi kaldiramayabilir ama kaldirmak zorunda oldugu icin bi de ozellikle de ona destekte bulunacak kimsesi olmadigi icin erkek baya strese girebiliyo
Soran1 yılZaten oyle ayni fikirdeyiz o konuda
- 1 yıl
Aslında bu ekonomi enflasyon yüzünden oluyor ama ekonomi çok iyi olsa bile günümüzde düzgün insan bulmak zor bacım
Soran1 yılAynen bro haklisin o yuzden trip atanlara saygi duyalim her iki cinse 🌹
Gizli Üye(25-29)1 yılÇocuk muyuz ya. Erkeğin de kadının da trip atmaya hakkı yok. Büyüyün, olgunlaşın lütfen. Hiç çekilmiyosunuz. Romantik ilişkiyi geçtim başka tür ilişkilerde de hiç çekilmiyor. Korkunç insanlarsınız trip atan insanlar
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
1 yılBir erkek trip atıyorsa deli gibi sevdiğinden atar ve savaştığı için atar eğer trip atmıyorsa geçmiş olsun zaten her şey bitmiş tükenmiş demektir
20 Yorumla
1 yılAtmasın kadın olarak bende sevmiyorum.
12 Yorumla
Soran1 yılMukemmel 👍
- 1 yıl
😌
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne erkek nede kadın trip atmamalı varsa derdi söyler insanız biz iletişim kurmak için konuşmamız gerek sonuçta öyle küsüp trip atınca iletişim kuramıyoruz.
01 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
1 yılTabii ki var. Kimse keyfimin kahyası değil. Erkeğe de kıza da trip atarım. Hem trip atmak kötü bir şey değil. Bir hata ve yanlışın sonucu ona bilinçli olarak hatasını ve yanlışını anlaması ve dönmesi için bir uyarıdır.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılErkek tavrını ortaya koysa trip olarak algılanır.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılvar tabiki ama abartmadan gerçekten gerekli şeylere atabilir onun haricinde kız daha nazlı ve tripli olur ☺️
12 Yorumla- 1 yıl
ama eğlencesine takılmak için de atabilir ciddi bir mesele yoksa 😅😊
Soran1 yılnaz ayri ben tripten bahsediyorum xdd
1 yılVar, hele ki tripten başka bişe yemediğiniz günlerde sizde atabilirsiniz. Karşı taraf trip atmayı kesiyor.
Dipnot;sadece sevgili için değil arkadaş için de geçerli
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılSevdiğim erkeğe trip atma yetkisini sunuyorum. Atarsa gönlünü alırım çitlembiğimin ahahahajsjskdkdkdkdkd
08 Yorumla- 1 yıl
@enginu312 Enginsu olmalıymış ismin ahahahahahahahaha
Soran1 yıl@barbiemiyimneyim beni de bul :d
- 1 yıl
Benim çitlembiğim var siz başka yiğit bulun kendinize ajajsjsjskdkdkd
Soran1 yıltrip attirma bana simdi 😒😒
- 1 yıl
@enginu312 o benimle çitlembiğimin sorunu tamamen bye ajsjdjdkfkfkfk
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılHayır erkek tepki gösterebilir ama trip atamaz. Kusura bakmasınlar ama trip atan erkekler kız gibi davranmayı bırakmalılar artık
020 Yorumla
Soran1 yılTrip atmak demek kiz gibi davranmak demek DEGILDIR trip atmak demek kirildigini belli etmektir kadini erkegi yoktur
- 1 yıl
Kadın ve erkek davranışları birbiriyle bu kadar aynı oluyorsa cinsiyet faktörü nerede kalıyor? Erkekler de etek giysin o zaman. Erkekler de afra tafra yapsın, ufak şeyleri abartsınlar, detaylara takılsınlar falan filan. Erkek dediğin bir şeye kırılıyorsa tepki gösterir. Kız gibi trip atmaz kusura bakma. Kız gibi diyorum çünkü öyle
Soran1 yılKb kardesim ama yaniliyosun sen sanirim trip atmanin sadece kadinin faktoru oldugunu falan zannediyorsun herhalde bi erkek gelip de trip atiyosa sevdigi icin ve ilgisini eksik hissettigi icin atiyodur kadin trip atabilir ama erkek atamaz dersen o olmaz tepki dedigin sey kadin da yapabilir bi insan kirildigini net bi sekilde soylemesi gerekir ki o erkek de hatasini kabul edip sevdigini kaybetmemesi icin elinden gelenini yapsin yapmiyosa kadin basit bi sekilde o erkekten ayrilabilir bu kadar net bunun icin cinsiyet faktoru olmasi da gerekmiyo ztn burada iliskinin nasil olmasi gerektigi yonden konusuyoruz
Soran1 yılAyrica etek giymenin triple nalakasi var? trip demek kirginligini belli etmek demektir etek giymekle nalakasi var kadinin da erkeginde kirginlik duygularini tasiyo
- 1 yıl
Tamam o zaman ben de diyorum ki erkek de afra tafra yapsın, erkek ağlasın, kadın onu sarıp sarmalasın böyle koruyuculuk göstersin. Erkek trip atıp gitsin kadın da onun peşinden koşsun ama ne dedim ki ben şimdi diye. Sonra bunun kadını erkeği yok ki diyin siz. Aynen ya
- 1 yıl
Etek de giyin ya lütfen kadını erkeği yok bunun. Bizim yaptığımız her şeyi siz de yapabilirsiniz
- 1 yıl
Erkek kırıldıysa kırgınlığını belli eder. Kadınlar gibi afra tafra yapıp, trip atıp karşı tarafın anlamasını beklemek gibi şeylere girişmez. Bu kadın cinsinin bir davranışıdır. Erkeğin değil. Ben erkek kırılamaz demedim. Ama davranışlarınz hangi durumda nasıl tepki verildiğinin kadını erkeği olur.
Soran1 yılbi kadindan ilgi beklemek erkegi de korumasini istemek disilesmek oluyorsa kb ama iliskinin mantigini bi daha gozden gecirmenizi rica ederim :) seven insan sahiplenir cunku kadin ve erkek saglikli iliski kurar ve birlikte saygi ve sevgi cercevesinde yapar kadin herseye trip atsin ama erkek atmasin mantigiyla ilerlerlerseniz iliskide sorun hem siz yasamis olursunuz hemde erkek sonra gelip de lutfen ask yok ask yalan onlar eskidendi demeyin ;)
- 1 yıl
Naz da yapın o zaman. Niye erkekler naz yapamaz mı diyin. Hatta cilve de yapsın erkekler. Seviyorsunuz ya sevginizi cilve yaparak da gösterebiliriz diyin o zaman. Olacak iş mi? Bunun ucu nereye dayanıyor bi farkına varın yani
- 1 yıl
Trip atan, aşırı alınganlık gösteren erkeklerde eril değil dişil enerji vardır ve dolayısıyla ilgimi çekmezler. Öyle bir erkekle de evlenmeyi düşünmem haliyle
- 1 yıl
Aksine disil enerjisi olan erkekler ciddi anlamda sorun yaşıyorlar ve yaşamaya da devam edecekler. Sonra bu kız neden benden soğudu acaba diye cevap aramaya başlıyorsunuz. Bunlar bu sebeplerden biri işte
- 1 yıl
Seni kadınlardan ayıran bir erkeklik vasfın, bir davranışın, kadınlardan farklı olan bir duruşun olması gerekir. Bu özellikler yoksa cinsiyetinin görünürde erkek olması bir şey değiştirmez. Kızların gözünde itici faktör olarak kalırsınız
- 1 yıl
Bir erkek kadınlar kadar yumuşak davranamaz. Kadınlar kadar alıngan olamaz. Kadınlar kadar ağlamaya meyilli olamaz. Bak ağlamaz demiyorum ağlar yeri geldiğinde ama kadınlar gibi değil. Bir erkek bir kadınla davranış bakımından çok fazla benzerlik taşıyorsa orada ciddi bir sıkıntı var demektir. Zıtliklar çeker birbirini. Aynı olanlar iter. Daha bir çok faktör sayarım ama bunlar bi anlaşılsın önce
Soran1 yılya @nightwalk35 ne diyosun sen allah askina ablacim trip ztn kirildigini belli etmek demektir bi erkek kirildigini belli etmeyecekse o zmn neden o kadinla iliski kurmak durumunda kaliyo gelip de eger kirildigini belli ediyosa kadin da bunu haliyle anlayip sorunu ogrenebilir erkegin bi caba gormesini istedigi icin atiyordur bakalim benim sikintimlarima da anlayis gosterecek mi diye bunun disilesmekle hala baglantisi nedir onu anlatmadin hala
trip atiyosa o erkek sevgisini hissetmedigi icin atiyo demektir ve bunu belli etmek disilesmek demek degil aksine sınır koymaktir yani ya ortak konusarak bu is cozulur ya da ayrilirsin bunun baska otesi yok kadin ilgi bekledigi kadar erkek de bekler insaniz duygularimiz var simdi gelip de bana sey diceksin yuksek ihtimalle kadinin duygulari erkeklerin duygulari bir mi kadinlar daha duygusal herseye alinabilir diceksin dogru kadinlar bizden cok duygusallardir ama kadinin erkege derdini soylemesine ENGEL DEGIL cunku basta da dedim o iliskiyi sen sevdigin bi insanla kuruyorsun sorun aramak icin degil eger kalkip da kadin erkegin derdini fark etmiyo noldu benimle alakali mi diye sormaya gelmiyosa o iliskide problem var demektir ztn kb aglama kismina gelince her gun aglayan erkekten bahsetmiyoruz biz burada trip atip da kirilan erkegin probleminden bahsediyoruz bu arada demissin ki Zıtliklar çeker birbirini. Aynı olanlar iter. demissin peki iliski uyumu ne diye var yani sen suanda iki insanın birbirini anlamasi tamamlamasi ve desteklemesi iter demis oluyosun burada otomatikman erkeklerin duygusal yönlerini bastirmaları gerektigini soylemek onlarin dogal bir ozelliğini yok saymak olur cunku erkekler de insan sizin gibi fitrat olarak farkli olmamiz demek insan olmamamiz demek degildir- 1 yıl
Ben iki insanın birbirini anlaması, sorunlarını dile getirip çözüm bulmasına iter demedim. Aksine bunlar her ilişkide olması gereken şeyler. Trip dediğimiz şeyin anlamını ikimiz farklı anlıyoruz demek ki. Trip dediğimiz şey alınganlık yapıp, cevap vermeyip küsüp gitmek gibi tepkilerdir. Tepki göstermek ile trip aynı şey değil. Hem kadın hem de erkek hoşlanmadığı bir konuda tepki gösterebilir. Erkek erkek gibi tepki gösterir, kadın kadın gibi tepki gösterir. Herkesin gösterdiği tepki kendi cinsiyetine uygun olur. Mesela kadın alınganlık yaparak tepki gösterirkwm erkek sınır koyarak tepki gösterir. Kadın ağlayarak tepki gösteriyorsa erkek belki kızarak tepki gösterir vs. vs. Sevgiyi gösterirken de aynı şekilde. Kadın sevgiyi kadın gibi gösterir, erkek erkek gibi gösterir. Kadın naz yapar, cilve yapar, erkek iltifat eder, daha korumacı davranır vs. Erkeğin cilve yaparak sevgi göstermeye çalıştığını düşünebiliyor musun? Nasıl görünürdü? Bana göre de trip buna benziyor. Erkek kırılabilir evet ama bunu belli etme biçimi kadın gibi olmamalı
Soran1 yılBen de diyorumki boyle bi durumda kadin trip atmaliysa erkek de trip atmali cunku sorunu ortak cozmek daha iyi iken iki taraf trip attiginda her ikisi acisindan zarara ugratacak dedigin seyi ztn anladim diyosun ki kadinlarin ve erkeklerin farkli fitratlar dogrultusunda tepki gosterme sekilleri vardir ama erkeklerin cogu kadin gibi tepki gosteriyo bu itici diyosun ben de diyorumki tribi sadece kadin atmaz erkek de atar cunki dedigim gibi trip insani bi ozellik tek bi cinsiyete ozgu degil iki taraf ciddi anlamda birbirlerini seviyolarsa ama ciddi anlamda kirildigi notkalar varsa hareketleriyle de belli edebilir ztn
- 1 yıl
İşte ben trip konusunu öyle görmüyorum. Erkekler trip atmamalı
- 1 yıl
Erkek kırıldıysa kırıldım diyecek. Trip atıp küsüp gitmicek. Kalıp sorun neyse çözecek. Kaçmayacak. Aksi takdirde bana itici geliyor bu durum
Soran1 yılValla kb ama boyle nightwalk sen oyle gormuyosun diye o dogru oldugunun gercegini degistirmiyo erkek ciddi anlamda ilgisiz hissediyo ve anlasilmadigini hissediyosa trip atmak isterse atar iyi gunler
- 1 yıl
Tamam sen öyle yap o zaman. Sonra benden neden soguyorlar deme ama. Fıtratın değişmez gerçekleri vardır. Bu da onlardan biri. Erkek dediğin kaçmaz. Doğrudan söyler. İlgisiz ve anlasilmsdigini hissediyorsa bunu direkt olarak yüzüne söyler durum bu diye. Kaçıp, afra tafra yapıp öyle anlaşılmayı beklemek gibi bir yolu tercih ediyorsa bu bariz kadın davranışı. 2+2 =4
Kişilik & Karakter konusunda 523 cevap paylaştı. Erkeğin tavrı net olmalı ama trip atmayı erkeklerin de yapabileceğini normalleştiren reels videoları yüzünden bu soruları sordunuz
04 Yorumla
Soran1 yılkanka trip atmak kirildigini belli etmektir yani soyle dusun kadin sana yanlis bisey soyledi ve sen buna alindin ondan bi caba gormek istemez miydin
Soran1 yıliste soyluyosun sonra da onun cabasini gormek istiyosun bana ne kadar deger veriyo diye kusmek erkege degil kadina ozgu diyolar kadinlar
Soran1 yıle kustugun bi insana da trip atarsin yani demi haliyle
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılTrip atmasın bir erkek yakışmıyor. Kocaman adam ya.. şeker çikolata da alayıp gideyim kapısına. Alla alla hayret bişeyy
01 Yorumla
Soran1 yılKadinin trip atmasi ne kadar normalse erkeginki de normal cunku ilgi bekleme anlaminda duygulari tasiyoruz tamam duygusal olarak siz bizden daha cok duygusalsiniz ama soyle bi detay da var trip demek kadina haz bisey demek degil aksine her iki cins icin de gecerli mesela ilgi anlaminda beklentilerin karsilanmamasi ve eksik hissedilme durumundan kaynaklanabiliyo bunu belli eden bi erkek disi enerjisini yuksek tuttugu anlamina asla gelmez
Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Trip derken...
Bi erkekte kirikip üzüle bilir... ama nazli olmazsin... nazli kizlarlada yapamiyorum oda ayrida 😬
03 Yorumla
Soran1 yılnaz ayri trip ayri şey :)
Trip dedigimiz sey nazdan daha sert bir duygusal tepki olur kizginlik veya kirginlik duygularindan kaynaklanir trip genellikle beklentilerin karşılanmamasi ve daha buyuk bi hayal kirikligina ugradigi durumunda soguk mesafeli olmak ve kirgin bi tutum sergilemedir yani acikcasi trip atmak kişinin isteklerinin ya da beklentilerinin yerine getirilmemesi sonucu ortaya çıkar ve boylece de erkek veya kadin bu hayal kirikligi sonucu trip atmaya baslar mesela sevgilin ilgi gostermiyo diyelim sen derdini anlattigin zmn ondan bi cozum üretmesini beklersin ama o cozum üretmiyo ve hala aynisini yapmaya devam ediyosa ztn dogru mesafeyi korudun demektir
ama naz soyle biseydir genellikle tatli bi sekilde ilgiyi cekmeye calisma ve kendini sevimli gosterme amaci tasir pozitif bir beklenti ve sirin bir tavir olur nazda amaç daha fazla ilgi gormek veya guzel bir sekilde isteklerini dile getirmekten gecer :)
Soran1 yılTabi
Faydası olacaksa at. Ama bence tamamen faydasız bir hareket. Ne bileyim erkeğin trip atması komik geliyor. Ben genelde net söyleyen taraf oluyorum.
00 Yorumla
1 yılAşırıya kaçılmamalı ama. Her iki cins için de bu geçerli. Tadında olmalı.
11 Yorumla
Soran1 yılTabi
1 yılHaklıysa kadın, erkek ayırmaksızın herkes trip atabilir.
13 Yorumla- 1 yıl
Bence de
- 1 yıl
🤝
Soran1 yılKesinlikle
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılTrip itici bir şey olsa da ortada hak etmelik bir şey yok. İsteyen atar, bu yüzden de dışlanır. Herkesin kendi bileceği iş.
00 Yorumla
1 yılTrip atan erkek olmaz, atıyorsa adam değildir
04 Yorumla
Soran1 yılNeye gore adam degildir bi insana kirildigini belli etmek nasil adam olunmuyo
- 1 yıl
Duygunu belli etmekle, trip atmak farklı şeyler
Soran1 yılDegil kirildigini belli ediyosun
- 1 yıl
Sen trip at dostum
1 yılErkek dediğin trip atmaz alır karşısına sorunu çözer net..
01 Yorumla
Soran1 yılIyi de bunu kadin da yapabilir yani eger bi iliskide sevgi ve saygi varsa birlikte oturup bu sorunu birlikte cozmeliler
Gizli Üye(25-29)1 yılyok canım erkekler trip atamaz, erkekler ağlayamaz, erkekler darılamaz, kırılamaz, erkeklerin duyguları yok zaten. insanlar bu cinsiyetçi algıdan ne zaman kurtulacaklar merak ediyorum cidden.
016 Yorumla
Soran1 yıl:d
Cevap sahibi1 yılniye ağlayınca noluyo mesela, kızlar ayy baksana ağlıyo bu adam değil mi diyo
Cevap sahibi1 yılya da bu kesin top etiketi mi yapıştırıyolar
Cevap sahibi1 yılyani insan her şeye de ağlamaz ama sorunların büyükse, birikmiş fazla fazla duyguların varsa insan bi yerde patlar diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılhm iyi ağlayın ama ara sıra, her insanın ağlamaya ihtiyacı var. ama gizli 😉
Cevap sahibi1 yılburada umarım farklı anlamlar dönmüyodur 😂 iyi ağla sen, dök boşalt içini
Cevap sahibi1 yılönemli değil 😅
Cevap sahibi1 yıluyumadım, uyuyamıyorum bi sıkıntı var bende son günlerde
Cevap sahibi1 yılgeleyim
1 yılİnsan gibi konuşmak varken triple, kaprisle uğraşamam, ben düz bir adamım.
01 Yorumla
Soran1 yılHerkes icin bu boyle olmali aslinda
1 yılTrip atan erkek mi olur trip atan erkeği anası sevsin pışpışlasın hiç çekilmez
02 Yorumla
Soran1 yılKadinlar boyle dusunecekse bence anasinin bizi sevmesi daha iyi en iyi analar anlar o zmn ogullarini
Soran1 yılAnalarin*
1 yılHak olarak demeyelim de, erkek eril enerji taşımalı dişil değil bana göre. Erkeğe yakıştıramıyorum.
06 Yorumla
Soran1 yılAma sen simdi diyelim bana yanlis bisey soyledin ve ben buna alindim ya da bana onceden soylemen gereken seyi soylemedin soylemedigin zmn da ben buna darildim tamam mi ben buna darildigim zmn sana trip atma hakkin dogurmaz mi otomatik olarak
- 1 yıl
Trip atmak değil de açık açık söyleyebilirsin neye kırıldığını
Soran1 yılTamam soyledigimde kusebilirim bu da trip atmak ama?
Soran1 yılHadi onu gectim kadinin da trip atmak yerine acik acik soyleyebilir neye kirildigini zor bisey degil soyleyebilecek guce sahip o neden soylemez
- 1 yıl
Küsme değil de soğuk davranmak gibi ams işte trip değil anlatamadım sanırım
Soran1 yılsonucta kirginligini belli ediyo ama trip demek kirginligini belli etmek demek
olabilir arada sırada atabilirler ama herşeye atmasınlar ya prenses gibi ahshs
09 Yorumla
Soran1 yılBu zaten bence herkes icin gecerli :))
Soran1 yıltamam hormonlar geregi kadinlar daha cok duygusal ama hormonsalliktan bahsetmiyoruz ki her iki cins için de kotu bisey olur trip iletişim becerisi iyi olan bi insan triple işi olmaz diye dusunuyorum sonuçta kimse milletin derdini içini açarak ogrenmiyo ;)
Soran1 yılTabi yani insan kirildigini soylemesi ve onun cabasini görmek istemesi prenseslik degil bence sınırını koymak oluyo bu biraz
Soran1 yılheeee yok ben onu demiyorum ztn o konuda mutabikiz xd gereksiz trip ztn asiri olmadigi veya gereksiz olmadigi surece atabilir ama en iyi yol iletisimden gecer trip prenseslik isi degildir xd
Soran1 yıltabi
Trip atmak sağlıklı Bi hareket değil bence kimin sorunu varsa konuşarak çözmeli trip nedir ya
04 Yorumla
Soran1 yılHer iki cins için de geçerli bi
Soran1 yılBu
Soran1 yıl👍
- Kişilik & Karakter konusunda 357 cevap paylaştı.
1 yılOna erkek demiyoruz prenses diyoruz lady boy diyoruz
01 Yorumla
Soran1 yılAllah allah? Ciddimisin
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılYok olamazsın artık yeter be bi sıkıntısı varsa insan gibi söylesin.
03 Yorumla
Soran1 yılAyni sey iki cins için de geçerli
- 1 yıl
Sende bi prenseslik var hissettim vgbgbv
Soran1 yılBak trip attirma bana 😒
1 yılöncelikle trip atan erkek itici geliyor ama duygusunu belli etmek farklı bir şeydir hani bir şeye kırılmıştır yani delikanlı gibi ben buna kiriliyorum yani bunu yapmamalısın diye tepki veyahut da cevap verebilir.
21 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı dediğin ve trip erkeğe yakışmaz kadına yakışır derim.
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çok olursa sıkıntı çıkıyor az öz yapmak iyidir
00 Yorumla
1 yılBence çok yok çünkü trip kadınsı bir özelliktir östrojen fazlalığından kaynakların eğer bir erkek çok ladınsı hareketler yapıyorsa östrojeni fazladır doktora gidilmesi gerekiyor kısırlığa kadar yolu var
02 Yorumla
Soran1 yılTabi ama ona bakarsak erkeklerin dusuk testosteron seviyeleri yuzunden sinirlilik, depresif ruh hali ve duygusal hassasiyet de yaratabiliyo yani serotonin ve dopamin gibi mutlulukla ilişkili norotransmitterlerin dengesi bozulabilir ve anksiyete depresyon ve duygusal hassasiyetin artmasina sebebiyet verebilir e simdi bunlar dustu diye bi erkek duygusal bosluk olustugunda kimseye naz ya da trip gecmesin mi
Soran1 yıltrip atmasin mi yani
Erkek dediğin tavır koyar trip atan erkek gitsin arkasını dövdürsün.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı. Delikanlı adam nazlanir mi bee trip neymiş 😁
Naz kadına yakışır00 Yorumla
1 yılEvet var trip atmayı severim ama yapamıyorum pek
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılKadın saygısızlık yaptığı zaman bişey olmuyor ama erkek tepki gösterdiği zaman trip oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkek Trip atmasın ladınnatqbikir ama erkeğe yakışmıyor diyenler Trip atmayan atamayan erkekte dayak atmanın doğal bir durum olacağını da kabul etsinler bit zahmet
00 Yorumla
1 yılHaklı olduğu zamanlar belki
11 Yorumla
Soran1 yıl🙏
Gizli Üye(18-24)1 yılTabi çiçekte alalım mı prensese gönlü ne ister bu dişil hareketler ne ben bile trip atmıyorum
01 Yorumla
Soran1 yılTrip atmiyosan guzel cunku iletisime acik bi insansan trip atma hakki dogurmazsin insana direkt soylersin neye darildigini ama eger hicbisey yapmayip erkegin anlamasini beklersen ve isin cozmesini erkege birakirsan o zmn o da ayni muameleyi sana gosterebilir
Gizli Üye(25-29)1 yıliyice prenses havalarındalar yakında adette olur bunlar
04 Yorumla
Soran1 yılbizde regl yokki olalim sadece kadinin ve erkegin tasidigi birtakim duygular var ve bu duygulari yasayan erkege kadin yakistirmasi yaparsan duygularimizi hice sayarsin:)
Cevap sahibi1 yılbos yapma dragon
Soran1 yılBence bos yapan sensin
Gizli Üye(18-24)1 yılYok sevmiyorum öyle tiplerden trip atacak kişi varsa o sadece ben olurum
09 Yorumla
Soran1 yılNiye sen
Cevap sahibi1 yılBanane 😌😌
Soran1 yılAma haksizlik
Cevap sahibi1 yılDeğil bir ilişkide sadece ben nazlanirim oda katlanmak zorunda doğru kişiyse hdjdnd
Soran1 yılKabul etmiyorum 😒
Soran1 yılBak yine trip atasim tuttu
Cevap sahibi1 yılDoğru kişi değilsin hjdnjd
Soran1 yıl😒😒
Cevap sahibi1 yıl😌😌
1 yılNeden erkekler insan değil mi bence onlarda atabilir onlarında duyguları hisleri var ülkemizde erkeklerin 3 sınıf insan muamelesi gördüğne inanıyorum
00 YorumlaBen trip atan erkek iii nefret ederim. Erkek dediğin biraz daha affedici koruyucu olmalı bence
09 Yorumla
Soran1 yılKoruyucu elbette olmali ama trip atmamali dersen o olmaz iste affedici olacaksa kadinin cabasi da gerekir boyle bi durumda mesela kadin affettiremeyecegi bi hatayi yapmis da olabilir
Soran1 yılPeki kendine robot bi partner bul o zmn duygusuz olsun
Soran1 yılduygusu olan herkes trip atabilir eger iletisim olmadan sadece "trip" ile cozum araniyorsa :)
Soran1 yıltrip atmayan erkek var cunku iletisimine acik olmayi tercih etmis ve trip atma ihtiyaci duymamis anca sadece trip atmayi ve cozum aramayi birakan bi insan trip atmayi birakabilir eger iliskisine deger vermiyorsa
Soran1 yılifadeyi yanlis kullandim hizli yazinca yazdiklarimi karistirabiliyorum pardon xd yani demeye calistigim sey erkek eger trip atmiyo ve cozum aramak istiyorsa demek ki o erkek erdem erkektir trip atmak bi cozum degilse kadinin da trip atmamasi lazimki ikisi bi iliski icindeyse ve beraber yurutmek istiyorlarsa ikisi de tribi birakmali yani atmamali beraber konusup anlasmalilar trip atan sadece karsi tarafa ne kadar iliskisinde ciddi oldugunu gormek icin atilan duygusal anlamda kirginlik belirtisidir :)
1 yılHakkı var da, hiç yakışmıyor
00 YorumlaHiç sevmem erkekte Trip surat asmak cocukca çok, direk irite oluyorum uzaklaşmak istiyorum ,25 yaş üstü erkekler yapmayın.
03 Yorumla
Soran1 yılPeki kadin ne hakla trip surat asiyo
Soran1 yıletek giymenin triple nalakasi var? trip demek kirginligini belli etmek demektir etek giymekle nalakasi var kadinin da erkeginde kirginlik duygularini tasiyo
Gizli Üye(36-45)1 yılKadının da yohh
11 Yorumla
Soran1 yılHer iki cins icin olmamali
1 yılHer insanın saygısızlığa tepki göstermesi gayet normal bir davranıştır.
01 Yorumla
Soran1 yılbence de oyle
1 yılNeden olmasın haklıysa tabiki var ama çok uzatmamalı☺️
01 Yorumla
Soran1 yılTabi
Hayır yok tabiki atıyorsa ya prensestir ya da prenses olmak istiyordur
01 Yorumla
Soran1 yılbi insan kirildigini belli etmek prenseslik işi mi
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılVar erkekte insan onlrında duygulrı var
10 Yorumla Var ama çok abartmasin bazıları cidden çok abartiyor
10 Yorumlaİkisinin de hakkı yoktur
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı.
1 yılHaklı olduğunda veya gerektiğinde
23 Yorumla- 1 yıl
kesinlikle
Soran1 yılBence de
- 1 yıl
Diğer türlü kabul edilemez
1 yılbir erkek trip atıyorsa hafif meşreplik vardır.
00 Yorumla- Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar