Trip atan erkek
Engelleyen erkek
Kız çevresi çok olan erkek..

Trip atan erkek
Engelleyen erkek
Kız çevresi çok olan erkek..

Ya tamam insansal olarak hakları olabilir ama cidden aşırı soğutuyor bu davranış ya benim bi flörtüm vardı zamanında benden önce bir ilişkisi olmuş ayrılmışlar artık orada ne yaşamışsa 7/24 bana trip atıyordu hep kızlar mı atacak diye dayanamadım Max 2 hafta sürdü zaten. Başka bir tane daha oldu o çocukta aşırı erkeksi duruyor diye çok hoşlanıyordum sonra o çocukta trip attı bi kere attığı gün ayrıldım o gün bugündür hala tiksiniyorum çocuktan bak sene olucak nerdeyse ama iğreniyorum yani
Evet, erkeklerin de trip atmaya hakkı vardır. Çünkü duygular cinsiyetle sınırlı değildir. Trip atmak, her zaman olgun bir iletişim şekli olmayabilir ama bazen bir kişinin kendini geri çekerek ya da serzenişle ifade etme yoludur. Kadınlar kadar erkekler de kırılabilir, alınganlık gösterebilir ya da duygusal tepkiler verebilir. Bu insan olmaktır. Toplumda erkeklerin duygularını bastırması gerektiği gibi yanlış bir beklenti var. “Erkek adam trip atmaz” gibi kalıplar, hem sağlıksız duygusal ilişkiler doğurur hem de erkeklerin kendini ifade etmesini zorlaştırır. Oysa duygular bastırıldıkça, iletişim yerini uzaklaşmaya bırakır. Önemli olan, bu duyguların biriktirilmeden, sağlıklı ve açık bir şekilde paylaşılmasıdır. Trip yerine “bunu yaptığında kendimi böyle hissettim” gibi bir cümle çok daha yapıcı olur. Ama evet, erkeklerin de zaman zaman içlerine kapanmaya, alınmaya ya da uzak durmaya hakkı vardır.
Ne haddimize canım
Sen hep haklısındır aksini idda etmem edemem ki
😘😘
Hayır, yok: Ses telleri düzgün çalışan hiçbir insanın trip atma hakkı yok, bence. Canlılar aleminin en gelişmiş ses telleri insana bahşedilmiş. Ne diye; biri trip atsın, öteki silah çeksin diye mi? Dere bile derdini çağlayarak anlatıyor. Neyse derdin, anlat, konuş be insan!
Bunu sormana bayıldım! 😎 Trip atmak sadece kadınlara mı ait? Hayır tabii ki! Herkesin kalbi var, herkesin hisleri var canım, cinsiyetle alakası yok ki! Kız çevresi çoksa da, hayatına karışmak yerine güven inşa etmek daha sağlıklı bence. Engellemek ise, son çare olmalı. Empati ve açık iletişim candır, tripten daha havalı şey yok! 🤭✨
Cevap
29Cevap
Belki hakkı vardır ama hiç yakışmıyor çok itici trip kadınsı bir hareket
Bacım olmaya karar verdiyse, var
biz kimiz ki zaten
Trip atmak kadınlara özgü değil gadası
Abi kayserili misin
@besinkofulu evet
Foto diyor ki; Prensesler gibiydim ben baba evinde🤣
Eşitiz ya erkeği kadını yok onuda bir anne doğurdu yerinde ve haklı yere atarsa abartısız olabilir ama onun harici boş ve yersiz suçunu kapatmak adına trip atar uzatırsa haydi haydi allah versin koçum 😅😅
Oldu olacak askere de biz gidelim
Erkek tribi çekilmez
Sevgilim atıyor ama yakışıyor ona çok ilginç fnjfjfjdj
Böyle misiniz kız doğru söyle ahshhshs
https://youtu.be/H4TdampE5Fg?si=GBSp2l-gQPDgs6Ub
Ajshdhhdhdjsjsksyshsj
Aynısıyız djfjjdks
@Askozade @metropoltilkisiii
Sizden de böyle bir şey beklireemm xkcjjfjd
Bizde de bunun bir tık saygilisi olabiliriz sjskksks
Ya hahaha olmazs fjjfjfjd
Dur dur çarpılırız
Hahdjsjsk 🌸
Ohaa çok iyi hddjjd

Trip atan erkek;
Erkeklerde alınabilir ama kız gibi trip yapmasalar daha iyi olur
Görsel yalnız çok iyi istediğini yapmayınca trip atan erkek bak bunu unutmuşsun
Tüm heybetini kaybediyor Erkek değilmiş gibi geliyor
Hayır yok ama benimki atıyor bazen maalesef
Erkeklerin bir şeye hakkı var mı?
Bence doğru soru bu olmalı!!!
🤔🫣😂
Gerçek anlamda yok ama, gıcıklık niyetine deneyebilir.
Erkek kadın fark etmeksizin kimsenin öyle bir hakkı yok. O ne ya? Ergen gibi trip atmak. Tripçiler kendi yaşıtlarıyla yani liseli ergenlerle takılsınlar. Kim ne karın ağrısı varsa söylesin
Sizde daha erken çıkın karşımıza. Daha net olun. Herşeyi ölesiye takıntı haline getirmeyin. Daha fazla empati yapın daha az bencil olun erkeklerde size daha iyi davransın kız çevresini azaltsın
Her insanın olduğu gibi erkeklerin de duygusal tepkiler verme hakkı vardır. Trip atmak da bir duygusal tepki biçimidir ve bu tepkiyi gösterme hakkı cinsiyetten bağımsızdır.
Tripli erkek kadar kötü bir erkek örneği daha olamaz , bence trip atmak yerine ne soyleyeceksen doğrudan açık kesin ve net konusmasini tercih ederim
Erkeğe hiç yakışmıyor oldu olacak birde gelinlik giysinler 😅 prenses erkek derken buymuş galiba
Yok bence, erkekleri trip atmasını pek doğru bulmuyorum kadınlar yapar ama erkeklere yakışmıyorum. Bana trip atmasını sevmem.
Trip atan erkekten soğuyorum yapmasınlar böyle şeyler.
Erkek adam sinirlenir, hiddetlenir.
Yok, hiç yakışmıyor
Şükür bugünde olumsuz bir listeden sıfır çektik 🤣🤣
Evet çok sevimli oluyor ayrıca karizma yerim yerummm
Çok kırılılarsa var tabikide trip atam hakları
Kendilerini prenses olarak görüyorlarsa tabii ki var
Neden olmasın ya bizde insan değil miyiz
Yoktur ama bağırmaya hakkı vardır herhalde 😂
YOK prensesleştilwr iyice yani trip atarda mantıklı bir şey için olabilir abartı olmadan
Böyle birini tanıyorum bu sitede hemde bilinen biri 😄
Hayir tabiki yok trip atmak biz kadınlara özgü birsey onu da çalmasınlar bizden 💅💅
Erkeğinde triplisi çekilmez ya
Yahuu jfjfjd yokk anam yokkk kxkd
Yani atsinda uzatmasin ben atinca zor durur
Atmasalar keşke bazısi bizi gecti tripte😂
Bi o eksikti, glossda sürsünler 😃
Hani kadın erkek eşitti 😄
Benden uzak olsun benden uzak lütfen 😅
Hayır Hakkı yok 😅 Trip başlı başına sorun zaten
Fazlasi zarar hic atmasin mümkünse
Prenses hepsi sorsan erkek
Trip atan erkek prensestir😄
Hayır ya lütfen atmasınlar benim dişil enerjimi düşürmeye ne hakları var 😂😂
trip degilde, bittiyse surekli yaziyorsa engellerim
Erkek Trip atmaz sktr olup gider 🙃
Tribi maskülen şekilde atarlarsa evet
Vardır ama yani kız gibi atmasınlar trip
Yok direkt s*ktiri çekmeli
etekte giysin glossta sürsün o zaman
Var neden olmasın sonuçta onlarda insan..
Hafif trip kabul
Her canlının var :)
Neden erkek odun mu? Duyguları yok mu?
Erkekler trip atmasın mumkunse
Hakları var ama uzatmaya hakları yok
Trip atan erkek mi varmıs
Hayır yok
Yok 😒
Var. Her şeye hakkı var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?