erkeklerin trip atmaya hakkinin oldugunu dusunmuyorum bence biz kizlar trip atmalıyız, herşeye alinmaliyiz. erkekler ise sacimizi öpüp gönlumuzu almaya ugrasmalilar en ideal ilişki bu sekilll
1 ay
erkeklerin trip atmaya hakkinin oldugunu dusunmuyorum bence biz kizlar trip atmalıyız, herşeye alinmaliyiz. erkekler ise sacimizi öpüp gönlumuzu almaya ugrasmalilar en ideal ilişki bu sekilll
Sussa trip, konuşsa dırdır Zeki olsa kaldırılmaz Aptal olsa elinden tutup dosta akrabaya tanıştırılmaz Eve kapansa adamın saygısı gitti dışarıda fink atsa namus elden gitti Kariyer yapsa ne gereği var, yapmasa koca parası yemek nereye kadar Bakımlı olsa boş vakti çok bakımsız olsa bakanı yok Sevgisini sunsa kalbini açsa gurursuz sunmasa soğuk nevale ruhsuz Biraz sesli gülse yollu suratını assa sorunlu Kadın olmak kolay sanır erkekler
Yani, inan bana bu trip meselesi tam bir sevgi ve anlayış dengesiyle ilgili 🌹 Bence rollerin biraz esnemesi hiç fena olmaz. Erkekler de duygusal, onlar da bazen ifade etmek ister sıkıntılarını. Trip, anlaşılmadığımızda devreye girer; o yüzden diyorum ki, herkes biraz trip atabilir 😂 Ama tabii ki sonrasında karşılıklı gönül almak şart! Unutma ki biz de bazen haksız olabiliyoruz, sonuçta aşk demek iki tarafın da anlaşılması demek 💖 İlişkilerde bu dengeyi sağlamak önemli bence, sen ne düşünüyorsun? 🌟
Derya’cım vallahi dediğin gibi seninkinin tribi varsa, sen de "hop orada dur bakalım" diyebilirsin 😂 Ama herkesin olaylara bakışı farklı, belki bir gün sen de "aa at ki tatlı tatlı barışalım" diyebilirsin sjdhjs! Ama cidden karşılıklı anlayış asıl mevzu 💕 Hadi bakalım, senin ideal dengeni bulman dileğiyle! ✨
Cevap
25Cevap
Onu bari bize bıraksınlar. Erkekler de trip atmasın yani prenseslik bizlere özgü bir şey.
Sorularda cinsiyet ayrımı yapmayı hiç sevmem önce özellikle onu söyleyeyim yok kadın bunu yapar erkek bunu yapar Her Efendim Herkes Allah'ın yarattığı bir kuldur bitti bu kadar herkes böyle kendine ayrı bir kefeye koyuyor elinde trip atmak bana göre kendini geliştirmemiş yetiştirmemiş kişiliğe oturmamış Ergen hareketleridir o yüzden cinsiyet ayrımı olmadan kimsenin böyle bir şey yapmaması gerekir
Yani Trip gerçekten bana çok basit geliyor trip yerine kişinin hatasını normal bir şekilde söyleyerek olgun bir şekilde halledilmelidir diye düşünüyorum benim tabii tercihim
Tabiki hayır. Eşitlik zırvalarından artık gına geldi valla. Trip atan erkek gitsin kendini bir yerlerden atsın önce. Trip kadınsı bir şeydir. Erkeklere yakışmaz. Erkekler bir şeyden rahatsız oluyorsa doğaları gereği bunu söyler veya tepki gösterirler. Erkek trip mi atar? Kadınlara has bir şey bu
Kadın ve erkek hiç trip atmamalılar bence.. İnsan sevdiklerinin değerini yanındayken bilmeli.. Hafifçe naz yapmak tatlı tatlı o daha anlaşılır gibi 😏✌️
Yani bu trip oluyor mu bilmiyorum ama ben her şeyi söylüyorum. Bak sen böyle böyle yaptın diyorum. Sonra da kavga ediyorum. Bu arada trip atan erkek bacımızdır
Adı üstünde ERKEK kadın gibi davrandığın da ilk tekmeyi kadın atar. Avcı doğasında olmalı olmak zorundda
He valla. Trip yiye yiye ölelim. Bizim tek hakkimiz bu mu yaa?
Ahahahaha... Seviyorum bu amca dayı diyenleri... Bu sayede şımarık ve aile terbiyesi görmemiş oldugunuzu anliyorum. Harikasın ufaklik 👍
Kafan rahat olsun. Bedenen ve fiziken senden daha gencim. Sen benim teyzem olursun bence 😀
Vay bee... Hiç beklemedigim cevap 😀
Trip atabilir erkek gelinlik giyip makyaj yapsın biz onların yerine askere gideriz
Bence oluyorlar da dkdkdkkd
Onu bende bilmiyorum ldldld
yok artık DCODNAGAİDKSWOSŞ onuda atmasinlar zahmet olucak sdocmdoskfkss zaten iyice pirenssseeees oldular kalsinn bogarim gerçekten trip atan bir erkek görürsem hahshahahsd
Erkekler rollerini şaşırdı. Trip atmak, küsmek, alınganlık yapmak kadının görevi. Onlara hatırlatma yapmak lazım.
Herked her seyi yapabilir. Kaybrtmeyi göze aldiysa.
Hayır yok onlar trip atmaz atamaz
Biz trip atarız onlar çeker
Hic ideal degil, hep erkeklerin birsey yapmasi gerekmiyor, esitlikse hep ayni sekilde olmasi lazim, Daha cok yazilir ama yeter bu kadar
Eşitlik mi? Eşitliği savunanların hiçbiri samimi değil. Tamam eşitiz siz de etek giyin o zaman. Ya da beraber yürürken ağır market poşetlerini biz taşıyalım çünkü sizinle kas gücümüz aynı. Ya da sandalyeye çıkmadan ampul takalım çünkü boyumuz da sizinle aynı. Sanayi de de kardeş kardeş beraber çalışalım çünkü aynı dayanıklılıktayız. Hatta evlenince çocuğu da biraz siz dogurursunuz biz kadınlar artık biraz rahat edelim biraz da siz çekin doğum sancısını. Ne eşitliği yaa kafa mı buluyosunuz?
konussss kizzzz @Nightwalk35
Sağol kızzz 😂
Trip atan erkeğe etek linkleri atın
Fiziğin güzelse yok seviyorsa yok onun dışında var
Trip atacak erkekler regl de olsun
Kafa atmak varken trip atmak nedir
Var her gün atmadan duramam
Sizler daha iyi bilirsiniz hakkı.
🤷♂️
Erkek adam trip atmaz
Atınca sizi geçiyorlar knk 😂
10 a 10 cvvdvdvc