Kişilik & Karakter Canın yandığında kime koşarsın? cinselgerilim Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevdiğine mi seni sevene mi hangsne? Beni sevene Kalbimin sevdiğine Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Canın yandığında kime koşarsın? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Yaradana sığınıyorum gerisi boş... 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. kimsem yok 0 0 Yorumla
Leonardo4748 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Sevdiğim de yok. Sevenim de yok. Kendim çözmeye çalışırım sorunlarımı. Fikir alabileceğim bir arkadaşım da yok. 0 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sen ateşe koşmak istiyorsun 2 1 Yorumla banlandımya 1 yıl SJXHXNXNS Yorumla
sıMITcı1453 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Genelde içime dönerim icimle kavga ederim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaradana sığınıyorum gerisi boş...
kimsem yok
Sevdiğim de yok. Sevenim de yok. Kendim çözmeye çalışırım sorunlarımı. Fikir alabileceğim bir arkadaşım da yok.
Sen ateşe koşmak istiyorsun
SJXHXNXNS
Genelde içime dönerim icimle kavga ederim
Kimseye kendime yeterim