Beni bu hayatta en iyi anlayan ve tanıyan tek kişi babam. Babamın aklına herşeyden çok güveniyorum ,çok zeki bir adam. Sorunlarımı genelde kendi kendime çözmeyi severim fakat işin içinden çıkamadığım anlarda oluyor mutlaka, işte o zaman koşa koşa babama sığınıyorum çünkü bana göstereceği yolun en doğru ve en çözümlü yol olacağını adım gibi biliyorum. Canım sıkkın olduğu zamanlarda bana tek iyi gelen kişi yine babam. Allah başımdan eksik etmesin onu
Kimseye koşmam kendi kabuğuma çekilir hazmetmek için kendime zaman tanırım. Ben daha çok mutlu olduğum da paylaşmayı severim. Bunun için de kim olduğunun bir önemi yok.
Ya şurada güzel mantıklı ve kaliteli bir cevap vereyim diyorum senin şu açıklamalarını görünce bütün ciddiyetim bozuluyor 😂 ben genel olarak ketum bir insanım öyle bir derdim ve kederim olduğu zaman koşa koşa birlerin yanına gitmem. Yok eğer gideceksem de benim derdimi sadece annem çeker. En duygusal ve en saf halimi genelde ona gösteriyorum
Kendimle baş başa kalınca üçe bölünüyorum. İç sesim, kalbim ve aklım arasında bir anlaşmazlık oluyor. Demokrasi ortamı oluşturdum. İkisi aynı şeyi diyorsa üçüncü kabul görmüyor.
Icime kapaniyorum. Aslinda dayanabilecegim cok kisi var ama aliskanlik haline getirmemek icin ( bilincalti) kendimle kaliyorum. Kendi sorunlarimi, uzuntumu, kirginligimi kendim halletmeye calisiyorum. Cok biriktirdigim zaman ise psikologuma kosuyorum.
Kimse dayanamaz. Gören kaçıyor o yüzden artık göstermiyorum. Beni sakinleştirmek imkansiz. Soğumamı beklemelisin ama kimse bunu anlayamadığı için aramız bozuluyor.
Kimseye gitmiyorum önceden anlatırdım yakın arkadaşlarıma vs ama ilerledikçe gerckten kimseye güvenmeyecegini yalnız kendisinin ve Allah'ın olduğunu anlıyor insan
Pek mantıklı bulmuyorum canın yandığında birini aramayı, ihtiyaç duymayı yalnız kalmayı tercih ediyorum. Canın yandığında koştuğun kişide canını yakar genellikle, kimseye bulaşmamak en iyisi
Kimseye koşmam artık 3 yaşına da değilim anne kucağına atlatayım korusun beni artık yaralarımı kendim onarıyorum doktora gerek yok ölürsem de kan kaybından öleyim!
birtanecik sevgilime koşarım. her zaman beni dinler mantıklı şeyler söyler sakinleştirir. ben ona kurban olurum. her şeyim benim. kurt bakışlım. çok özledim kocamı.