Şey ben başak burcuyum kusuruma bakmayın djdj

Şey ben başak burcuyum kusuruma bakmayın djdj

Ben de eleştirmeyi severim evet ama öyle her şeye muhalif olan bir tipim de yok.. çoğu zaman kendi içimden eleştiririm insanları ve onların davranışlarını.. benimle ilgisi alakası olmayan durumlara çok burnumu sokmam..
Ben her şeye muhalefet olurum, genel olarak muhaliflik seviyorum 🙄
Her başak aynı değil demek ki..
Demek ki..
Eleştirmem. İnsanların hayatında yaşadıkları zorluklar ve deneyimler, onları şekillendiren unsurlardır. Başkalarını yargılamak yerine, onların bakış açılarını anlamaya çalışmak daha yapıcı bir yaklaşım. Eleştiriler çoğu zaman insanları savunmaya iter ve bu da iletişimi zedeler. Bunun yerine, empati kurmak ve destek olmak, ilişkileri güçlendirebilir. Herkesin kendi yolculuğunda neler yaşadığını bilmeden eleştirmek, durumu daha da kötü hale getirebilir. 🦋
Eleştirirdim ama bunu bıraktım. Çünkü herkes, kimsenin bilmediği zorlukta savaşlar veriyor. Onlara yardım eli uzatıp kolaylaştırmalıyız işlerini.
Eşleştirilmeyi çok severim ama niyet önemli…
eleştirlerim de net ce iyi niyetli olur… kolejde de bir ara jüri seçilmiştim emri vakilerle … okullar arası münazara turnuvalarında eleştirilerim çok güçlü diye ama vaktimi alıyordu… istemeden kimseye eleştiri yapmam
Cevap
16Cevap
umursamam kimseyi
En belirgin özelliğim olabilir her şeyi herkesi eleştirebilirim ama bi nokta çok önemli!
Söylediklerimi yapar, yaptıklarımı yapmazsa ışık olabilirim, çünkü çok iyi analiz eder iyi gözlem yaparım... Karşılıklığında da sadece gözleme ile kandırabilirsiniz...
Ben de başak burcuyum ve samimi bir şekilde doğru eleştiriler yaparım ve beni doğru bir biçimde eleştirene de haklısın derim
Ben beni eleştiriye sordum mu şimdi derim 😂
Eleştirdiğim her şey başıma geldi. O yüzden artık yapmıyorum
Kınadığım her şeyle sınanmak hobim benim xxjxn
Eleştiririm, başak burcu ortak kesişim kümesi mi bu laksjda.
Evet xhxj
Çok zaman eleştirmem. Buna değer buluyorsam yol gösterici ve onun kalbini kırmayarak yapılmasına dikkat ederim.
Hak edenleri evet.
Eleştirinin hak edeni etmeyini nasıl oluyor ki
Bazı insanlar hadsizse, maksadını aşıyorsa, saygısızsa, hayata karşı bir duruşu yoksa ve kaşınıyorsa hak ediyordur.
Genelde keskin yargılarda bulunammaya yadırgamamaya çalışırım.. Çünkü insanın kınamadığı şey başına gelmeden ölmezmiş
Bende Başak burcuyum ama kimseyle dalga gecmedigm halde herkes dalga geçtiğimi düşünüyor
Sevdiğim ve samimi insanları uyarmak babında eleştiririm...
Tavır ve davranışlarından dolayı eleştiririm ama kıyafettir yaşam tarzıdır ailesi hakkında eleştirmem.
Yüzüne söylerim eleştiririm, göz önünde yapınca.. ahanda böyle tepki alırlar.😏
Evet eleştiririm. Sonra aynısı bana da olur.
İnsanları asla eleştirmem ama arkadaş grubum varsa her b*ku yeriz 😭😭
Aynı ben ben ben🤣🤣🤣 başak olmanın tuhaf yanı
Cidden 😂😂
Ben de koç, yapmaya inatlı
Ahah
yok ya ne halleri varsa görsünler.)
Beni her şey ilgilendirir 😂
neyse uzuyorum hemen ben:)))
Eleştiririm...
Kendisi sormuyorsa ve samimi değilsem asla
Eleştirmem
Vay be vay be