Ben genelde daha cok özelestiri yapiyorum bilmiyorum merak ettim neye gore elestirirsiniz?

Kimseyi eleştirmem, çok rahatsız olduğum bir durum olursa uzaklaşırım fakat yine kimsenin ne karakterine, ne de hayatına müdahale ederim. Haddim olduğunu da düşünmüyorum, çok yakınım olur ve kendine zararı olacak bir huyu olursa ancak uyarı amaçlı bir kere söylerim o kadar...
Tebrik ederim gerçekten en iyiside o ya bu arada kendine zarari olacak diye dusunup söylemeniz ayrica cok degerli herkesin sizin gibi dostu olmali...🥰🤗
Teşekkür ederiiğm.❤️💫
mutluluğun ve huzurun formülü şu; kimsenin kusurunu görme! kimseyi eleştirme, kendi kusurları ile ilgilenen düzgün bir insan olmaya doğru gider, başkalarının kusurunu gören huzursuz olur kendini göremez.
Çok konuşup konuşmamasına ve dinlemeye değer bir şeyler anlatıp anlamadığına ve tavırlarına bakarak eleştiri yaparım.
Himm farkli bi bakis acisi teşekkür ederim görüşün icin🥰
Ama güzel soruydu pas geçemezdim. Rica ederimm. 🤗
Cevap
32Cevap
her insan kendi inandigi dogrulara göre degerlendirir
Katılıyorum aynen
Uff unutmussum ama
😂😂
Yaptıklarına ve eksik kaldıkları noktaya göre eleştiririm.
Ortada var olan yanlışlara eleştirimi ve yorumumu yaparım. Maksat durumu olumluya/pozitife çevirmektir.
Katılıyorum biseyi direkt eleştirmek iyi değil elestirirken doğruya yöneltmek tavsiye ederek eleştirmek daha sağlıklı
İşin içinde hakaret, küfür filan yoksa yanlış da olsa eleştiri iyi bir şeydir. Eleştiri düşünce özgürlüğüdür neden düşüncemi susmayayamki
Aynen herkese açık bi konuda dusunceni soylersin benim sordugum biraz farkli 🙂
Genel olarak yorum yaptım farkındayım bu da bir eleştiridir 😀
Aynen 😊
eleştirmem gördüğümü söylerim doğrusu yanlışı neye o dur hep kötü tarafı görüp söyledinmi olmaz yanlış olur
Aynen öyle
Eskiye oranla yargılarımı büyük ölçüde azalttım. Hala alışkanlık gereği iğneleme yapabiliyorum ama çuvaldızı çoğu zaman kendime batırırım.
insanları hiç eleştirmem, eğer karşımdakini seviyorsam ve hayatını kötüye doğru gidecekse uyarılar yaparım
Davranış ve düşüncesine göre. Bu eleştiriyi herkesin içinde değil birebir yaparım
Herkesin icinde rencide etmemen cok iyi
Tabi ki. Öyle şeylere mutkaka özen gösteririm.
İnsanları genelde eleştirmem bana bulaşıp rahatsızlık vermedikten sonra
Oda iyi😃
Genellikle ahlaki değerler ve toplumsal ilişkilerinde eleştiririm
Aynen bende öyleyim oda elestirmek deilde dogrusunu söyluyorum 😊
Bencil
Saygısız
Kibirli insanı eleştiririm...
yaydiklari enerjiye göre eleştiririm daha yanilmadim
Genelde eleştirmem iyi ya da kötü herkesin kendi tercihi sonuçta
Zamanında başka insanların bana olan eleştirisi artık benim kendi iç sesim oldu ne yazık ki. Artık sürekli kendimi eleştiriyorum.
Cok zor bi durum umarim bundan kurtulursun insanlari takma icinden geldigi gibi yaşa😊💖
Söz konusu kişiler benim akademik ya da kariyer anlamında otoritelerim ise içimden geldiği gibi davranamıyorum.
Tanımadan eleştirmemeye karar verdim sende öyle yapmalısın
Pek eleştirmem umrumda olmaz. Herkesin canı cehenneme.
Sondaki cümle oldumu ama hiç🤒🤒
Sen hariç tâbii ki sen herkes misin :)
Eleştiri yargi yapmıyorum. saldim artık.
Kimseyi Bir Hatası Olmadan Eleştirmem.
Genelde sadece kendime bakarım kimseyi elestirmem
Üslup ve tutumları sebebiyle eleştiririm genelde.
Düşünce tarzlarına göre..
Müslüman olup Allah’ın emrini umursamayanları
Yani elestirerek deilde o konulard... yaparsan iyi olur gibisinden anlatmaya calisiyorum ikna olmasi için elestirmek daha fazla zarar vermezmi?
Verirse versin kendi defterleri bana bi şey olmaz
Hımm peki.
Yaparsan iyi olur dediğin şey sünnetler için denir. Farzı yapmak zorunda zaten.
Ben Eliştirmem Kötülemem Kimseyi
En iyisi tebrik ederim🫂🤝
Kimseyi eleştirecek konumda değilim
Hiç birimiz deilde arada herseyi elestirmeye bayilan kendi hayatina gram bakmayan insanlarda var ya 🥴😒
Sorulmadıkça kimseyi eleştirmem
En guzeli aslında 🌺💖
kimseyi eleştirmiyorum.
Çok eleştiri yapmam
Ilgısız ve yalan konusmaları?
Sen?
Ben de özeleştiri yaparım
Kendini geliştirmeyeni eleştiririm
Pudra rengini çok mu seviyorsun
takip dm gelir misin
Ne kadar iyi rol yaptigina gore
Karakterine göre