Kişilik & Karakter İnsanları eleştirir misiniz? Aristokles22 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yoksa "sen bilirsin, nasıl istersen" deyip geçer misiniz? İnsanları eleştirir misiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Kimseyle bir işim yok benim ama yaptığı şeylere göre hak ettiği cevapları da vermekten asla çekinmem. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hayır kimseyi eleştirmekle uğraşmam bana bulaşmadıkları sürece 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. önemsediğim kişyse uygun şekilde eleştirrim artık anlamıyorsa sen bilriisn derim 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Diyip geçmem, gerçekten öyle düşünüyorum. Kim neyi ne kadar istiyorsa o kadar yapsın 0 0 Yorumla
Linalizzz Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yakınlarimi eleştiri değil ama yanlış ise o konuda uyaririm sadece 0 0 Yorumla
Sellinmmmi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Elestirmm , ilgilenmem herkesin kendi seçimi 0 0 Yorumla
Alfamsı_Tuçiş Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Her bipi kendi yiyip başkasına artislik yapanı eleştiririm yetmez yerin dibine sokarım hatta 0 0 Yorumla
Carlita Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ay hiç uğraşamam ne yaparlarsa yapsınlar 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. eleştiririm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kimseyle bir işim yok benim ama yaptığı şeylere göre hak ettiği cevapları da vermekten asla çekinmem.
Hayır kimseyi eleştirmekle uğraşmam bana bulaşmadıkları sürece
önemsediğim kişyse uygun şekilde eleştirrim artık anlamıyorsa sen bilriisn derim
Diyip geçmem, gerçekten öyle düşünüyorum. Kim neyi ne kadar istiyorsa o kadar yapsın
Yakınlarimi eleştiri değil ama yanlış ise o konuda uyaririm sadece
Elestirmm , ilgilenmem herkesin kendi seçimi
Her bipi kendi yiyip başkasına artislik yapanı eleştiririm yetmez yerin dibine sokarım hatta
Kurtulamadığım huyum maalesef..
Ay hiç uğraşamam ne yaparlarsa yapsınlar
eleştiririm
Nadiren.
Evet eleştiriyorum
Eleştiririm