Her güzel başlayan hikaye biter , Gitmez dediklerin defolup gider, Yapmaz dediklerin yapar , Sırtını yasladiklarin , o belini kırar, İnsan sandıkların, şeytan çıkar, Emek verdiğin her şey, sen kimsin der ! her şey biter de bu bpktan hayat bitmez !!!
Doğru kişi olduğunu bile bile kaybetmeyi göze alır mısınız?
Doğru kişi olduğunu bile bile kaybetmeyi göze almak, insanın kendisine ve hayatına dair daha büyük bir şeyden vazgeçmemesiyle ilgilidir. Doğru kişi dediğimiz insan, sadece bize uygun olan değil, aynı zamanda bizimle birlikte gerçekten mutlu olabilen biri olmalıdır. Eğer şartlar, karakterler veya hayatın akışı bunu engelliyorsa, sırf "doğru kişi" diye tutunmak yerine, bazen gitmesine izin vermek en doğrusu olabilir. Çünkü gerçek mutluluk, sadece sevgiyle değil, aynı zamanda uyumla ve huzurla mümkündür.
Doğru kişi diye birşeye inanmıyorum sadece çok sevdiğim ve olmasını istediğim kişi vardır. Onunla da olmuyorsa elimden geleni yaptığım halde ve kendimi kaybedeceğim noktaya gelmişsem evet onu kaybetmeyi göze alırım
doğru kişi olsa bile her zaman duygular yeterince kabarmıyor, aynı karşılığı herkesten alamadığımız gibi herkese de aynı karşılığı veremiyoruz.. bu anlamda doğru kişiye duygular da birebir aynı olmalı ki bir anlam ifade etsin..
Doğru insanların da uyumsuz yönleri olabilir. Kişiliği çok yerinde karakteri oturmuş olsa da bir nokta vardır ki, size ters geliyordur. Her ne kadar değer verseniz de sevseniz de bu yönü değişmeyeceği için vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Alamam… doğru kişiyse kimse de almamalı… her şeyi yapmalı …
Doğru kişi olduğuna eminsem ahtapot gibi yapışır hiçbir yere gitmesine izin vermem. En ufacık bir şüphem varsa doğruluğuna dair, iki dünya bir araya gelse beni durduramaz giderim
Gidecekse gitsin kalacaksa kalsın kimseyi zorla tutmam hayatımda sevdiğime kelepçe takıp yanımda zorla durmasını sağlayacağıma kanat takarım uçup tekrar bana geliyorsa zaten o benimdir 😎