Karşılıklı değer verdiğiniz veya sevdiğiniz birisi var...
Hâl ve hareketlerinizle, davranışlarınızla değer verdiğiniz veya sevdiğiniz insanı kaybetmeyi göze alır mısınız?

Karşılıklı değer verdiğiniz veya sevdiğiniz birisi var...
Hâl ve hareketlerinizle, davranışlarınızla değer verdiğiniz veya sevdiğiniz insanı kaybetmeyi göze alır mısınız?

Hayır kaybetmeyi göze alamam.. Her ne olursa olsun.. Seviyorsam gerekirse gururumu hiçe sayıp sevgime sevdiğime sahip çıkarım.. Ama buna değer bir insan mı bu çok önemli işte..
Hatalarda insanlar içindir. Sokabilirim. Ama kaybetmek istemiyorsam sonuna kadar da savaşırım.
Kimse kusursuz değildir. Herkes hata yapar, sevdiğim insanı kaybediyorsam hatam yüzünden kaybetmemişimdir. Sevmiyor ki affetmiyor. Aşk gururdan ve inattan daha agır basmalı. Basmıyorsa aşkı batsın.
Hayır tam tersi onlar kendini kaybedecek duruma getirir ancak. ben değer veriyorsam bir insana sonuna kadar değer veririm zor gününde yanında olurum destek olurum. ama o benim verdiğim değeri görmüyorsa kendisi kaybeder zaten.. benim gözümde hiç bir değeri kalmaz
Bana nasıl değer veriyor ona bakarım arayıp soruyor mu yazıyor mu beni düşünüyor mu bunlar bende öncelikli.. istediğim gibi olmuyorsa beni kaybetsin başkalarıyla vakit geçirip başkalarıyla konuşanlar bana gelmesin.
Cevap
2Cevap
Birini kaybedeceğini bile bile o şeyi yapıyorsan, o kişinin hiçbir değeri yoktur demektir..
Benim için değerliyse yapılmaması gerekeni yapmam..
İnsanlar olarak bazen hatalar yapıyoruz maalesef.
Kısasa kısas, değer verdiğim insan bana aynı değeri vermiyorsa ve kaybetmekten korkmuyorsa beni dinlemiyorsa kafasına göre takılıyorsa, bende aynı şekilde davranırım
O kişiyi hayatımda istiyorsam neden yapayım ki? O kişi beni istiyorsa neden yapsın ki? Uyumsuzluk varsa çıkıp gitmeli
Hayır, kaybetmeyi göze alamam.
Hayır yapmam fakat kaybetme korkum da yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?