Kişilik & Karakter Arkadaşlarınızın size Nasihatları neler? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 81 Yapay Zekaya Sor Bu kadar iyi olma!Artık kendini düşün!Kahramanlıkları bırak! Mükemmel olmak zorunda değilsin! Sakın Evlenme, değmez biz kızlar kadar kızları erkekler bilemez, Dünyayı Gez! Bla bla bla 😅Friends Arkadaşlarınızın “Bla Bla Bla” larını size sözlerini analatın eğlenelim Güncellemeler1 yıl Friends Arkadaşlarınızın size Nasihatları neler? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Pömpüş Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 797 cevap paylaştı. Genelde evlen de düyününüe gelim diye başımın etini yer 5 dkka sorada vaz geçer aman evlenme der 🤦🏽♀️ 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kendi de evlidir ama Yorumla Pömpüş 1 yıl Evet evlen çocuklar falan güzel der sora vaz geçer çocuklar küçük ve haylaz sinirleri bozuk ondan çocuk güzel mis gibi der der sora bir şey olur gürültü kopar aman evlenme der🤦🏽♀️😂 Yorumla
zui777 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Mükemmel bir insansın derler hep sağ olsunlar 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Hahahah Yorumla zui777 1 yıl Niye güldün Yorumla Soran 1 yıl Nasihat değil Yorumla zui777 1 yıl Nasihat veren pek yok Yorumla
x-CiciKız-x Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Benim arkadaşlarım bana asla kötü nasihat vermemiştir. Zaten bu yüzden benim arkadaşımlar😅. Hep doğruyu derler, biz öyle alıştikkkk 1 0 Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bi ara "bırak artık şu çocuğu, sen etrafına neşe saçıyorsun o ise bunu gölgeliyor" diyordu arkadaşım 🤣 artık nasihat edilecek bir şey de kalmadı😅 1 0 Yorumla
mngkargo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl yaw hayat muhasebemi onlar bilemezki imkanlar şartlar doğrultusunda yaşıyorum akıl verenin aklı yok zaten etrafda aklı olan kalmadı 1 0 Yorumla
BADAKÇI Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Iyi olma. Surekli dedikleri. OC ol derler de. Asla yapamam karaktersizligi. 1 0 Yorumla
Hayatiste666amk Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Sinirlenince kendine hakim olmayı bil, ağzından çıkanı kulağın duysun. 1 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet arkadaş ortamında aynı bu muhabbetler ve benzerleri dönüyor 🙂 1 0 Yorumla
_Liliy_ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl Genellikle ben insanlara nasihat verdim ama kendim acı çeken taraf oldum 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ayrıl kanka vfbvfnbgnbbnvbb 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Puglufuf Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Ben veriyorum daha çok 😃 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Söyle Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Neyi 😂 Yorumla
Selin_Skn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 639 cevap paylaştı. Ben onlara nasihat veriyorum 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Mesela örnek Yorumla
zeynepxxxl Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Sakın o deccal sevgilinle barışma @iremdemirr61 2 6 Yorumla zeynepxxxl 1 yıl Eski sevgili 😅 Yorumla iremdemirr61 1 yıl hangisi knk bcsnchsbcbzb Yorumla iremdemirr61 1 yıl sen tabiki barismicaksin zaten œ bcnzbcbzbc Yorumla zeynepxxxl 1 yıl Fysugsryfjvshoghfdkhcfhfb hangisi mı knk kaç tane oldu sanki onunlada barımşmam merak etme Yorumla iremdemirr61 1 yıl bana diyon sandim knk 🙏🏿🤗 cbsnbxzb merak etmiyorum zatsn tabiki barismicaksin Yorumla zeynepxxxl 1 yıl 🫶🫶 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Arkadaşım yok. İkili ilişkilerde iyi değilim 1 0 Yorumla
Anlamadımgitti41 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı. Çok safsın derdi arkadaşım 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Fedakar olma bu kadar 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Aramızda onlar 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Söyleree Yorumla
Liyalina Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bu kadar saf olmaHerkesi kendin gibi sanma 0 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. İnsanlara cahil deme 1 0 Yorumla
gokce0634 Takip Et Bilge Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 378 cevap paylaştı. Takma kafana kanka 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Genelde evlen de düyününüe gelim diye başımın etini yer 5 dkka sorada vaz geçer aman evlenme der 🤦🏽♀️
Kendi de evlidir ama
Evet evlen çocuklar falan güzel der sora vaz geçer çocuklar küçük ve haylaz sinirleri bozuk ondan çocuk güzel mis gibi der der sora bir şey olur gürültü kopar aman evlenme der🤦🏽♀️😂
Mükemmel bir insansın derler hep sağ olsunlar
Hahahah
Niye güldün
Nasihat değil
Nasihat veren pek yok
Benim arkadaşlarım bana asla kötü nasihat vermemiştir. Zaten bu yüzden benim arkadaşımlar😅. Hep doğruyu derler, biz öyle alıştikkkk
Bi ara "bırak artık şu çocuğu, sen etrafına neşe saçıyorsun o ise bunu gölgeliyor" diyordu arkadaşım 🤣 artık nasihat edilecek bir şey de kalmadı😅
yaw hayat muhasebemi onlar bilemezki imkanlar şartlar doğrultusunda yaşıyorum akıl verenin aklı yok zaten etrafda aklı olan kalmadı
Iyi olma. Surekli dedikleri. OC ol derler de. Asla yapamam karaktersizligi.
Sinirlenince kendine hakim olmayı bil, ağzından çıkanı kulağın duysun.
Evet arkadaş ortamında aynı bu muhabbetler ve benzerleri dönüyor 🙂
Genellikle ben insanlara nasihat verdim ama kendim acı çeken taraf oldum
Ayrıl kanka vfbvfnbgnbbnvbb
Puglufuf
Ben veriyorum daha çok 😃
Söyle
Neyi 😂
Ben onlara nasihat veriyorum
Mesela örnek
Sakın o deccal sevgilinle barışma @iremdemirr61
Eski sevgili 😅
hangisi knk bcsnchsbcbzb
sen tabiki barismicaksin zaten œ bcnzbcbzbc
Fysugsryfjvshoghfdkhcfhfb hangisi mı knk kaç tane oldu sanki onunlada barımşmam merak etme
bana diyon sandim knk 🙏🏿🤗 cbsnbxzb merak etmiyorum zatsn tabiki barismicaksin
🫶🫶
Arkadaşım yok. İkili ilişkilerde iyi değilim
Çok safsın derdi arkadaşım
yar yahsi günde belli olur gardas
Fedakar olma bu kadar
Hiçbirini dinlemediğim icn bilmiyorum
Aramızda onlar
Söyleree
Uyanık ol ! Herkesin samimiyetine güvenme
Bu kadar saf olma
Herkesi kendin gibi sanma