Kişilik & Karakter Arkadaşlarını neye göre seçiyorsun? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bomba gibi ol her an patlayacak gibi 🤪Karamsar olma gel bütün kötülükler bizim için güzel şeyler olsun 😂🤣🤣🤣🤣 Arkadaşlarını neye göre seçiyorsun? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Karakterlerine göre. . dürüst güvenilir olmalarına göre ve kafa dengi olmasına bakarım.. zıt kişiler olmamalı benle. 0 0 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sorumsuz, yalancı, kibirli, aç gözlü, tembel, pasaklı olmamasına dikkat ediyorum. Arkadaş çevrem iyi, düzgün insanlardan oluşuyor. 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. karakterine göre doğru dürüst güvenilir olmalarına göre ve kafa dengi olmasına bakarım zıt kişiler olmamalı benle bende öyle düşünüyroum 0 0 Yorumla
vninkii Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Arkadaşına bakarak )" bana arkadaşını söyle sana kim olduğumu soyleyeyim". Coğu zaman böyledir bu Bi insanın yakın çevresine bakarak karakterini az çok analiz edebilir insan zaten) 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Karakter, zeka, kültür. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Karakterlerine göre. . dürüst güvenilir olmalarına göre ve kafa dengi olmasına bakarım.. zıt kişiler olmamalı benle.
Sorumsuz, yalancı, kibirli, aç gözlü, tembel, pasaklı olmamasına dikkat ediyorum. Arkadaş çevrem iyi, düzgün insanlardan oluşuyor.
karakterine göre doğru dürüst güvenilir olmalarına göre ve kafa dengi olmasına bakarım zıt kişiler olmamalı benle bende öyle düşünüyroum
Arkadaşına bakarak )" bana arkadaşını söyle sana kim olduğumu soyleyeyim". Coğu zaman böyledir bu Bi insanın yakın çevresine bakarak karakterini az çok analiz edebilir insan zaten)
Karakter, zeka, kültür.
Çok konuşmasın başım şişiyor