Arkadaşlardan yana asla şansım yok sjslf hepsi sonradan yılan gibi sokuyor

Arkadaşlardan yana asla şansım yok sjslf hepsi sonradan yılan gibi sokuyor

Sosyal arkadaş candır. Asosyal tiplerle arkadaşlık kurmuştum. Aşırı dedikodu düşkünüler. Mesela karşıdan kendi halinde birileri geliyor, tanıyoruz o kişileri, kulağıma diyor ki bunlar da bir garip, ya sanane noluyor durduk yere. Ayrıca duymuş olabilirler, ayıp yani..
Cevap
26Cevap
Karakterine göre seçiyorum. bana karşı dürüst mü ya da kafa dengi mi samimi mi buna bakarım. çünkü bazıları soğuk oluyor hiç konuşmuyor..
Sanırım onlar beni seçiyor. Kalite kaliteyi çekiyor tabii fksjfjs
hal ve hareketlerine göre karakterine göre yalaka, dedikodu, para göz, adam satan, korkak adamı yanımda asla gezdirmem
Liseden 4 5 tane üniveristeden 2 tane arkadaşım var, nasıl tanıştık hatırlamıyorum ama hepsini çok severim her zaman yanımda oldular. arkadaş konusunda çok şanslıyımdır
Merhaba,
Arkadaş seçmiyorum, kardeşlerim var, onların da efendi saygılı olmasına dikkat ediyorum. Saygılı herkese kapımız açık ve iyi niyetli iyi olanlara! 😅
Herkesi hayatıma almıyorum ben şahsen önce gözlem ve analiz yapıyorum sonra da uygunsa hayatıma müdahil ediyorum
kendi kendine oluveriyor bakıyorum olur o zaman olur :D çoğu arkadaşım zaten lise ve çocukluk arkadaşlarım ilkokul vs.
Arkadaşlık farklıdır, dostluk farklı. Duruma göre zamanla güvenimi kazanır arkadaşlığımız dostluğa dönüşür
Seçmiyorum. Onlar kendileri dahil oluyor, ben de zamanla Pirincin taşını ayıklar gibi ayıklıyorum.
Fakir olmayacak eğlenceli her ortama girip çıkabilmeli özgüvenli bana kız ayarlayabilmeli dinsiz olmalı biraz da Abaza olmalı
Herkesi hayatıma almıyorum ben şahsen önce gözlem ve analiz yapıyorum sonra da uygunsa hayatıma müdahil ediyorum
Genelde arkadaşlar beni seçiyor. Kötü kalpli birisiyse zaten uzaklaşırlar değillerse arkadaş olmaya çalışırlar
Kendimce kriterlerim var, yaşamında bunlara sahip mi diye bakıyorum.
Biz secemiyoz maalesef menfaatleri karşı karşıya getiriyor 😂
pipisinin uzunluğuna, kalçalarının kıvrımına göre...
hhhöööoooğğğğğğhhhhhh :(
Kafa yapımın uyup uymadığına göre seçiyorum.
Borç para veriyorum geri verirse sağlam arkadaş.
Anlaşabilmemize kafa yapımızın uymasina samimiyetlerine
Kendileri dahil olmak isterlerse buyursunlar fakat beni istemeyen biri ile işim olmaz.
Yansıman arkadaşlarına geçmiş djdh
Seçmiyorum direkt reddediyorum herkesi
Düşüncelerine göre ve libidosuna göre🤪
Benim de yokkk
Kokusu çıkıyor hepsinin
Mizah anlayışı ve iyi insan olmaları
artık arkadaş olmuyorum
@whereismymindamk escobarligina gore fanim
dogru fanim
Verdikleri değere göre
Arkadaş kavramı bana uzak o yüzden seçmiyorum
karakterine ve kafa dengi olmasına herkesi