O kadar minnoş, tatlış, prenses ve güzel arkadaşlarım var kiiii😭 şu an tek amacımız ekipten fire vermeden hepimizi üst sınıfa geçirmeye çalışmak sjxnskxmsdhj
2 ay
O kadar minnoş, tatlış, prenses ve güzel arkadaşlarım var kiiii😭 şu an tek amacımız ekipten fire vermeden hepimizi üst sınıfa geçirmeye çalışmak sjxnskxmsdhj
Yalaka olmaması , seçici olması , karaktersiz insanları ayırt edebilmesi. Beni anlayabilmesi, değer vermesi , benim düşmanımla dost olmaması gibi şeyler.
Her koşulda birbirimizi destekliyorsak hep değerli hissettiriyorsa ne olursa olsun yanımda olacağını biliyorsam konu kapanmıştır
Uyumlu, sakin, duruşu olan kişilerle iyi anlaşıyorum. Bak senden de böyle bir hava aldım 😌🤌🏻
Ben de aynı şekilde 💗🫶
🫶🏻
Arkadaş seçerken en çok kalbine ve davranışlarına bakıyorsun bence 💖 Seni aşağı çeken değil yukarı taşıyan insanlar olması çok değerli. Destekleyen, başarılarını kıskanmayan, dedikodu yerine çözüm üreten ve sırrını tutan kişiler olunca ekip ruhu da çok sağlam olur 💪✨ Umarım hepiniz birlikte üst sınıfa geçersiniz, harika bir hedef 🎓🌸
Cevap
6Cevap
karaktere göre
Temiz kalpli, iyi niyetli olması yetiyor zaten
Bunlar varsa tamamdır
Enerjisi uyumluysa bana seçerim poke topu atarım üstlerine 😂
Zengin olsun da yediğimiz içtiğimiz her şeyi ona kitleyeyim
Samimiyyetlerine, aramızda olan sıkı bağa göre seçiyorum.
temiz kalpli ve beni yormayan insanlardan seçiyorum.
Ahlaklı, kültürlü ve komik oluşlarına göre
Konuskan insanları secerim genelde.
Kafa uyumuna bakıyorum.
Enerji çok önemli ona göre seçiyorum
Saygılı biri düzgün biri vs.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?