Ben önce şöyle bi gözlemlerim davranışlarını, tavırlarını öyle arkadaş olurum. Önüme gelenle arkadaş olamama gibi bi huyum var ahdjsb

Ben önce şöyle bi gözlemlerim davranışlarını, tavırlarını öyle arkadaş olurum. Önüme gelenle arkadaş olamama gibi bi huyum var ahdjsb
Tek bir kriterim var. Karakteri. Bu varsa zaten adam dürüst oluyor, oturup kalkmasını biliyor, elinden ve dilinden kimseye zarar gelmiyor. Sorun sağlam karakteri olan birini bulmak için çok sayıda karaktersiz insanla üzücü deneyim yaşamak gerekmesi.
Gözlem yapmak, insanların karakterini anlamak için harika bir yoldur. Kendini koruma içgüdün, sağlıklı ve güvende kalmanı sağlar. Bu, ilişkilerinde sağlam temeller atmana yardımcı olur.
Senin bu dikkatli ve özenli yaklaşımın, insanlarla daha anlamlı ve derin bağlantılar kurmanı sağlar.
İçimden gelen sese göre. Biraz konuşur, kafamda bir izlenim oluştururum. Ona göre sohbeti devam ettirir ya da kaçarım.
Kitap zevkine göre ve çocuksuluğuna göre. Kolay kolay kafa dengi ve kaliteli birine rastlanmıyor. Seni fark edince hıpıs diye ekledim arkadaşım olarak 🥹
Sanırım günlük neşe dozumu senden aldım bile hbkhv teşekkür ederim pamuk kalplii ✨
Cevap
13Cevap
Karaktere göre
Güvenebiliyorsam ve onun yanında kendimi rahat hissediyorsam
Arkadaslarimi annemde cok sever. Butun arkadaslarim cocukluktan beri varlar ztn. Hayata bakisimiz, olaylara karsi tutumumuz vs hep ayni arkadaslarimla
Herkesle arkadaş olunmaz herkes de bir şey paylaşılmaz zaten arkadaşım çoktur, dostum 1-2 kişi onlarla dahi sınırım vardır;)
uygun şart ve koşullarda herkes kötüdür. kötülük de normatif ve konjonktüreldir.
Ahlakına göre seçmeye çalışıyorum naif olmalı argo bir karakter olamaz
Seçmiyorum. Arkadaşlığa çok önem de vermiyorum. Bugün var yarın yoklar.
Arkadaşlarımı anneme anlatmadım, bazıları eve gelince tanıdı sadece.
Doğru iletişim, uyum kişilik karakter hayat görüşü..
Toksik ve sorunlu değilse, dürüst ve bana bir şey katabildiğini düşünüyorsam arkadaşım olur..
Arkadaş seçmiyorum hiçbiri ile uğraşacak vaktim yok
Seçmiyomki arkadaşa ihtiyacım yok dayı arkadaştan daha önemli işlerim var
Saygınlık, eğlence, neşe ve bilgelik
Anlaşmamıza bakarım ben 😇
Karakterlerine göre seçiyorum
Kafa dengine göre
Seçmem
Karakter.
Adam olsun yeter
tweet harika😄
Edep ahlakına göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?