Kişilik & Karakter Arkadaşlarınızın fikrini ne kadar dikkate alırsınız? Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bir iki tanesinin "kendini ellinci kattan at "deseler atıcak kadar 😂Artık %100 oldu jdjdjdjdd Arkadaşlarınızın fikrini ne kadar dikkate alırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Güvendiğim samimi olduğum arkadaşımın fikri değerlidir tabi ki de 3 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Onları dinlerim ama yine en son kararı ben veririm genelde birilerinin fikir ve düşünceleriyle yol izleyen birisi değilim 1 0 Yorumla
GöktürkRuhu Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 86% +1 yıl Bazen olayları çok abartıyor o yüzden önce bir filtreden geçirip mantıklıysa dilkate alıyorum. 1 0 Yorumla
Fofenkman Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı. Fikir alır değerlendirir sentez yapar sonrasında bunu uygularım genelde 1 0 Yorumla
UnKNoWNLoVe24 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 399 cevap paylaştı. Manyakmısın 50 kat nedir , 100 çıkaydın :) 1 3 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Ya demi çok haklısın fkdkdkdkd Yorumla UnKNoWNLoVe24 +1 yıl Ölmüşken dimi daha havalı olsun ;) Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Bencedee Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Genelde bildiğimi okurum 1 0 Yorumla
princeofmods Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Mantıklı olan fikirleri dikkate alırım 1 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Almam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Güvendiğim samimi olduğum arkadaşımın fikri değerlidir tabi ki de
Onları dinlerim ama yine en son kararı ben veririm genelde birilerinin fikir ve düşünceleriyle yol izleyen birisi değilim
Bazen olayları çok abartıyor o yüzden önce bir filtreden geçirip mantıklıysa dilkate alıyorum.
Fikir alır değerlendirir sentez yapar sonrasında bunu uygularım genelde
Manyakmısın 50 kat nedir , 100 çıkaydın :)
Ya demi çok haklısın fkdkdkdkd
Ölmüşken dimi daha havalı olsun ;)
Bencedee
Baya dikkate alırım 😅
Genelde bildiğimi okurum
Mantıklı olan fikirleri dikkate alırım
Mantıklıysa dikkate alırım
Dinlerim ama yapmam
almam...
Almam
Arkadaşım yok