Yaşamış olduğum ilişkilerde hiçbir şekilde çok fazla kişiden fikir almayı tercih etmiyorum, sadece bana samimi olarak gelen gerçekten yardımcı olacağına inandığım aynı şekilde Bu doğrultuda beni yönlendirecek birisiyle hareket etmeyi daha doğru bulurum. Ama tabii ki yine son karar bana ait olur, çünkü birden fazla kişiden fikir aldığınız zaman her zaman için birden fazla kafadan ses çıkar ve bu da fikir karışıklığına neden olur. Sadece tavsiye almak ve insan kendi mantığına yaptığı şekilde ilişkisini yönlendirmelidir.
İlişki konusunda nasıl davranıp davranayacağımla ilgili kimseden fikir, taktik, teknik istemem.. okşa yakında bir fikir sahibiyse, Belki benden daha iyi tanıyorsa, Benim bilmediğim bir şeylerin olduğunu biliyorsa; beni uyarmak maksadıyla olabilir ancak..
Hayır kimseden fikir almam. kendi ilişkim bana özeldir.. bu da kimseyi ilgilendirmez hata yapacaksam bile kendim yapar görürüm sonucunu. zaten bu sadece ilişki konusunda değil. insan hayatını etkileyecek kararları kendisi vermelidir...
İnsanların görüşünü de almam, kimseyi dahil etmem. İlişkiler iki arasında yaşanır ve öyle de kalır. Dışarıya, oraya buraya da anlatılmaz. Olgun insanlarız..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yok almam ben zaten en iyisini seçerim😀
Yaşamış olduğum ilişkilerde hiçbir şekilde çok fazla kişiden fikir almayı tercih etmiyorum, sadece bana samimi olarak gelen gerçekten yardımcı olacağına inandığım aynı şekilde Bu doğrultuda beni yönlendirecek birisiyle hareket etmeyi daha doğru bulurum. Ama tabii ki yine son karar bana ait olur, çünkü birden fazla kişiden fikir aldığınız zaman her zaman için birden fazla kafadan ses çıkar ve bu da fikir karışıklığına neden olur. Sadece tavsiye almak ve insan kendi mantığına yaptığı şekilde ilişkisini yönlendirmelidir.
İlişki konusunda nasıl davranıp davranayacağımla ilgili kimseden fikir, taktik, teknik istemem.. okşa yakında bir fikir sahibiyse, Belki benden daha iyi tanıyorsa, Benim bilmediğim bir şeylerin olduğunu biliyorsa; beni uyarmak maksadıyla olabilir ancak..
Aldığım zamanlar çok zarar gördüm ilişki iki kişi arasında kalmalı ve çıkmamalı. 3. Kişi sadece ara bozar..
Hayır kimseden fikir almam. kendi ilişkim bana özeldir.. bu da kimseyi ilgilendirmez hata yapacaksam bile kendim yapar görürüm sonucunu. zaten bu sadece ilişki konusunda değil. insan hayatını etkileyecek kararları kendisi vermelidir...
Öyle olursa ilişki genelde mefta olur djfn fikir almam gereken bir şey olursa belki sorarız bdnf
İlişki doğal olacak bro diğer türlü poh olur.
Doğru kankkks
İnsanların görüşünü de almam, kimseyi dahil etmem. İlişkiler iki arasında yaşanır ve öyle de kalır.
Dışarıya, oraya buraya da anlatılmaz.
Olgun insanlarız..
Almıyorum kimsenin fikrine ve yorumuna ihtiyacım yok.
Sadece ailemden fikir alırım eğer çok ciddiysek tabi
Genelde almıyorum çünkü kendi bildiğimi okuyorum.. Sadece hediye gibi konularda fikir çok alırım
Hayır almıyorum, başıma buyruğum 😂
Zaten en iyisini biz biliyoruz
Hiç sorma.
Bilmiyor muyuz?
O kadar emin değilim.
Yıkıldım
Bizi bitirdiler.
almıyorum fikir herkesin ilişkisi kendine
Hayır kimseyi karıştırmayı sevmiyorum.
kendi aklım fikrim var gerek yok
Hayır kendim olmayı tercih ederim
Fikir alırım, uygulamam.