Küçük yerde yaşıyorum çocukluktan birbirimizi tanıyoruz evet evimi herşeyimi biliyor ne zaman dışarı çıksam etrafımda görüyorum aşırı rahatsız oluyorum
Anlıyorum her seyı bılmesı kotu ama engelle hıcbır sekılde muhatap olma rahatsız ettıgı taktirde polise sıkayet edıcegını falan soyle sakın ıstedıgı seyı yapma asla ısın sonu senı başkalarıyla gorusturmeye kadar gidebilir gecen eski konuştuğum bırı benı de rahatsız etti neyse kı adresi falan bılmıyor farklı numaradan aradı mesaj attı hıc cevap vermedim en sonun da bıraktı nişanlanmış kudurukluğu anca oyle gecmıs ondan rahatsız etmiyor herhalde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ona istediğini sakın verme hep ondan uzak durmaya çabala kimseye de güvenme bir arkadaşı da suç ortağı yapabilir kendine dikkat et
Ben uzak duruyorum sürekli takipte napcam bilmiyorum
Ne takipi
takıntıları olanlardan kurtulmak zor ya ama yanına destekçi al ailen olsun arkadaşlar bazen de iyi bir dayak şart
Ailem bilmiyor çünkü dört yıl önceki bıseydi şimdi de aileme soyleyemem
hım ama emin ol çok sorunların büyüğü bu yüzden çıkıyor
Derdı ne sevgili mı olalım diyorum yoksa yatmak mı ıstıyor
Yatmak
Elın de adresın var mı ya da fotoğrafın falan var mı
Küçük yerde yaşıyorum çocukluktan birbirimizi tanıyoruz evet evimi herşeyimi biliyor ne zaman dışarı çıksam etrafımda görüyorum aşırı rahatsız oluyorum
Anlıyorum her seyı bılmesı kotu ama engelle hıcbır sekılde muhatap olma rahatsız ettıgı taktirde polise sıkayet edıcegını falan soyle sakın ıstedıgı seyı yapma asla ısın sonu senı başkalarıyla gorusturmeye kadar gidebilir gecen eski konuştuğum bırı benı de rahatsız etti neyse kı adresi falan bılmıyor farklı numaradan aradı mesaj attı hıc cevap vermedim en sonun da bıraktı nişanlanmış kudurukluğu anca oyle gecmıs ondan rahatsız etmiyor herhalde
Bu takıntı yapmış işte hayır dedikçe usteliyor dengesiz biri zaten
Onu hatirlatan şeylerden kurul resim hediye elsbise
Ne varsa engelle
Ben onu çoktan bitirdim beni aldatmisti yıllar sonra dönmek istiyor niyetide kötü sürekli etrafımda dolanıyor napcam bilmiyorum
Yaşlar kaç aynı mahalleden mi nereden taniyorsun
Ya o zamanlar 19 20 yaşındaydık şimdi 27
Takıntılı mi biri yok mu hayatinda
Benim yok
Nasıl rahatsız ediyor neler yapıyor
Sana yakın mi oturuyor
Sürekli evimin oralara geliyor nereye gitsem takip ediyor arkadaşlarından haber alıyor
Ailene söylesen yanlız fazla çıkma
Zor kız arkadaşlarından yardım iste
Ne arkadaşım var ne ailem biliyor
Hiç beraber oldunuz mu
Hayır ben ciddi ilişki istiyordum o günlük ilişkiler peşindeydi o yüzden ayrıldık şimdi bana gelmiş çok sacma
Gidip psikopat seversen öyle olur
Çocukluğunu biliyorum ben ona aşıktım ne bileyim böyle manyak olacağını
Suç senin sen uğraş
Nasıl ugrasayim beni aldattı şimdi tekrar geliyor derdi de pişman olmak değil cinsellik tövbe yarabbim dengesiz
Vermişsin birde tüü
Hayır be zaten vermedim diye böyle
Verme ceyizine sakla
yangını yangınla söndür
Neden çok mu beğenmiş
Biseyler yasandi mi
Hayır
Naliyo
Peşimde dolanıyor cinsellik için
Senin oldgun yeremi geliyo hep yoksa senmi gidiyon
O geliyor arkadaşlarından haber alıyor
Ölerek